Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Proljeće u mome vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Proljeće u mome vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 196197198199200 312>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2013 u 20:55
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2013 u 20:56
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2013 u 20:59
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2013 u 21:02
Žuti močvarko je napupao ali ne vjerujem da će uspjeti procvjetati....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2013 u 21:06
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2013 u 21:07
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2013 u 08:33
Milice kod tebe uvek nekih noviteta,Lovor,ih da sam znala da se moze tako oziliti ja sam ga isto dobila svezeg,ali mlada sam LOL ima vramena,brugmansije i anemone su ti pravo osvezenje sad kad su stigle LOLboje jeseni....Clap
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2013 u 09:25
Leona,smile71 pozdravljam te u mome vrtu. Lovor sam dobila sa žilama i odmah se dobro primio i sada ga pazim, koliko mogu, da mi ne smrzne. Negdje sam pročitala da može do -6 C ali bolje da ne pravim pokuse, umotam ga, pa sam onda koliko toliko sigurna da ću ga imati i slijedeće godine.
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2013 u 11:50
Neki kažu da će listopad biti topao, možda ti žuti močvarac ipak procvjeta. Držim palčeve!
Trubice su ti fantastične!Thumbs Up
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2013 u 12:55
Draga Milice, prekrasnih i neobičnih biljaka kod tebe! Ali anemone su ipak sada kraljice!
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2013 u 13:18
Andina,smile71hvala ti na posjetu i na dobrim željama za moj močvarac. Trube su sada malo živnule. Pokrivam ih po noći  jer ako ih sada unesem u podrum šteta je za pupove....

Floramye,smile71dobro mi došla. Volim kad  mi rastu u vrtu različite biljke. Većinu imam zahvaljujući dragim osobama s ovih  a i drugih stranica. Puno sam razmjenjivala sjemenke  pa sada imam od raznih vrsta po malo.....anemone su isto  već uljepšavale nečije vrtove pa su se malo, na moju radost,   preselile i kod mene  i sada i ja uživam kad mi rastu.....
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2013 u 16:16
Draga Milice7 trube su prekrasne a anemone su preslatkesmile99
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2013 u 21:26
Miska,smile71hvala ti na posjeti i na tvome komentaru.Puno lijepih trubica ima na ovim stranicama ali moje iako nisu toliko lijepe ( kao neke duple) meni su najdraže. Samo da još bude sunca pa da se otvore svi pupovi u mome dvorištu..... Ah, pusti snovi, a možda se i ostvare......
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2013 u 21:52
Za moje kasne šetače... Evo malo svježe ispečene turkinje... Prvi puta smo pekli ove jeseni....

Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2013 u 22:02
Svaki put mislim koji da cvijet posebno izvojim,ali sad su me anemone odmah oduševile.Zimnica ti je super,puno različitih stvari si napravila,ma bravo vrijednice.
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2013 u 22:09
Camellia, smile71hvala ti na posjeti i na tvome komentaru...... Volim pripremati zimnicu... Ove godine sam pripremala nešto manje vrsta......Nije još sve gotovo....Još treba spremiti karfiol i ukuseliti kupus a onda čekati zimu......
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2013 u 21:46
Jesen je zavirila u moje dvorište ali neke biljke me još uveseljavaju svojim cvjetanjem.......

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2013 u 21:52
Šarenolisna veigela tek sada otvara svoje cvijetiće...
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2013 u 21:55
Brugmansije su sada počele najljepše cvjetati.....

Kasia

Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 848
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2013 u 22:09
I kod tebe draga sve lijepo I raskosno jos uvijek, a ovaj slak je predivan
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 196197198199200 312>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,500 sekundi.