Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 195196197198199 203> |
Korisnik | |
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prelijepo si nas provela kroz svoj vrt u svibnju. Znam da ima još, stoga očekujem nastavak
![]() |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Još uvijek mi je u predivnom sjećanju majsko druženje na tvojoj hacijendi. Prekrasno ko uvijek. ![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Najljepši mjesec u prekrasnom vrtu a cornus nemam riječi, molim te gdje si ga kupila ako smijem ovdje to pitati već dugo ga tražim
![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
divno izdanje hacijende, baš rajski svibanj
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Ovo je stvarno doživljaj za oko, srce i dušu! Toliko ljepote, urednosti, sklada ... Zbilja imaš u čemu uživati! A i mi s tobom!
![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Došla sam vidjeti Pedra, a kad tamo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Tvoja hacijenda je carobna svibanjska bajka ! ![]() |
|
![]() |
|
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
e ženo draga pa ostavi me bez riječi ali ipak moram nešto napisati .Toliko prostranstvo toliko lipote na koju god stranu da pogledaš tolika urednost toliki sklad tvoje grote i prvi put vidim oni grm sa kockastim cvijetićima predivan je vidim ljuljaćku i garnituru za sjedenje ali mislim da ti rjetko sijediš da sjediš nebi to bilo tako lipo svaka čast vridna ženo tebi i tvom mužu na tolikom imanju ako nemaš vrtlara mora i on davat svoj doprinos još jednom bravo
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
toliko ljepote na jednom mjestu,zavidim vam dole u primorju na kamenu koji je fenomenalan...moja tiha patnja i misljenje kako dovuci kamion kamena me proganja...prekrasna okucnica nebi bila tako krasna da nije cvijeca...da nije sve uredno podsisano i na svom mjestu....pravi uzitak je bio prosetati se tvojom ljepotom...
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
ostala sam bez teksta,a to nije baš često.sve je lijepo,ali oduševila me ona prekrasna heucera s bijelim cvjetovima.
ovo sam naprosto morala ponoviti.znaš li možda ima li koji rasadnik na prodaju ![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Prošetala i uživala.....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Korjenko draga uživala sam šetati tvojim botaničkim vrtom, ne mogu lako izdvojiti što mi je najdraže ali se ipak odlućujem na one predivne zvončiće i ovo bilo cvice kako si rekla da mu je ime heucera za mene neviđeni oblik cvita. Znam da je tu uloženo puno truda, ljubavi i mani mani ali se stvarno isplatilo. Svaka ti čast.
![]() ![]() |
|
Bolje može onaj tko hoće nego onaj tko može
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Prekrasna hacijenda u proljetnom izdanju
![]() ![]() Imam privilegiju da sam je mogla obići u živo, zaista je čarobno ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Svaki kutak hacijende je prelijep i bilo bi nepravedno bilo što izdvojiti.
Drago mi je što smo kroz lijepe slike mogli vidjeti tvoje carstvo bujnih i neobičnih biljaka. |
|
...jer u njegovu svijetu nije bilo ničega što bi postojalo u prirodi
a da nije djelom Božjeg bića - i obrnuto. Sarah Dunant |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Nekoliko puta sam šetala a nisam ostavljala trag, od lijepog nisam znala što napisati.
Perunike, crveni biserak, raznobojni "jastučci", mlječika i dr. !!!!!!!!!
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Ponovno prošetala, sve ti je prekrasno! Špalir perunika me toliko oduševio da ću pokušati u svom vrtu oformiti sličnu gredicu. Moram priznati da ih još nisam vidjela u toj formi tj. u nizu, uglavnom su grmovi. Čak sam mislila da se međusobno križaju ako su u blizini npr. bijela i plava. Kako su mi sve lijepe ova tvoja ideja je idealna a opet na relativno malom prostoru imaš svu raskoš vrsta. Prelijepo!
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 195196197198199 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |