Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 195196197198199 243> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ni kod mene nema straha od kaktusa, i ja baratam klještima, a kad presađujem velike onda ih omotam tepihom
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Imenjakinjo, i mene si zarazila ! Moj kuhinjski prozor se pretvorio u dom kaktusa i sukuleneta, sve ostalo je iseljeno
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Trisa , i sukulenti i kaktusi su ti super !
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Triša, znam da ih voliš i zaista su ti predivni ali ja ih baš i nisam ljubitelj. Volim ih vidjeti kod tebe, uvjek imaš nešto novo i cijele zime cvijet koji nije zahtjevan.
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Cure, hvala što se tu, vidim niste se nabole na moje kaktuse, ali drago mi je što su se neki već "navukli", pa razmišljaju o nabavci. Bravo, kaktusi, sukulenti su baš nekako posebni, pa zašto ih ne voljeti!
Crko mi fotić, no bit će još nekih slikica, makar s mobitelom.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ne,ne,tamo mogu da naletim na pogresnog ![]() a sto se tice ovih tvojih ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Cure kaktusi su, ok, a sukulenti oni bez bodlja su još zanimljiviji,, pa zašto ih nebi razmjenjivali. Mi to u Rijeci stalno radimo.
Imam ih puno od Korijenka, od Otok, a kako svi znaju da ih volim, gdje god se pojavim čeka me kaktus, baš sam sretnica!
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
za sretnicu
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Smrzlo mi s e dosta kaktusaaaaaaaa
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
"krepat, ma ne molat"...de mi prevedi ovaj svoj Njemački
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Tri nova sukulenta su stigla na moj prozor !
![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Joj, draga, nisam kod tebe bilaaaa.... Sve me sram reć koliko!
Ma ne hodam više ni po svom dvorištu, di bi po tuđima! Sad sam već toliko u zaostatku da ni ne pokušavam nadoknadit! Kaktusići i sukulenti su ti prekrasni, kao što su već svi primjetili. Imaš veliku pusu od mene! |
|
![]() |
|
Gio, dođi ti u naše krajeve, pa poklonit ćemo ti neke bodljikavce, a možda i nekog Primorca
![]() Niho obnavljat ćemo kaktuse zajedničkim snagama, a što se tiče
"krepat ma ne molat" , stara je to primorska izreka, a znači "umrijet, ali ne pustit", znači veselit se, smijat se, skakat dok ne crkneš.
Tikvić - hvala ti, dođi opet.
Anastazija, sve Sanje na ovom forumu vole kaktusiće
Toni, kako ti stojiš s kaktusima, da ti pošaljemo kojeg bodljikavca, ne da se nabodeš, već da uživaš?!
Bigice, pa ti si "moja rječanka", znam da si tu negdje, ne moraš biti baš u mom dvorištu, znam da smo ti mi u djeliću srca uvijek.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
ovcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: okolica Zagreba Status: Offline Bodovi: 543 |
Nisam baš pretjerani ljubitelj pikavaca, ali kaktusi su predivni
![]() |
|
Život je more...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Draga Triša, imaš divne sukulente i kaktuse!
S njima je najlakše, samo što je kod mene problem zimi-nemam ih kuda staviti osim u podrum, a tamo jadni samo preživljavaju. Zbog toga ih i nemam osim onih mojih kapitalaca.
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 195196197198199 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |