Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Proljeće u mome vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Proljeće u mome vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 193194195196197 312>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2013 u 21:20
Arim,smile71 pozdravljam te u mome vrtu. Ovi žuti cvijetići su  casia floribunda.To sam sjeme dobila od nekoga sa foruma ali više ne znam od koga.
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2013 u 21:43
U ovu već jesenjsku noć( iako je kod nas još toplo sve u je još širom otvoreno) šetam kontinentalnim vrtovima, kod tebe je sve još rascjetano i ne osjeća se jesen i neka još potraje da se možemo diviti tvojim penjačicma koje  su u punom sjaju i svemu onome koje kišica pomalo natapasmile79
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2013 u 21:50
Aralija,smile71Dobro mi došla. Kiša skoro cijeli dan pada i pomalo je zahladilo. Moje biljčice se ne daju. Zalijevala sam 2 puta dnevno ali nije im koristilo kao sada kiša.  Dosta ih je napupano  ali nisam sigurna da li će uspjeti otvoriti svi cvjetove prije unošenja u podrum.
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2013 u 21:02
I ja prošetala tvojim lijepim vrtomTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2013 u 22:19
Mali kaktus,smile71hvala ti na šetnjici po mome vrtu..... Šteta što je zahladilo  pa će vrtovi po malo zaspati ......
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2013 u 19:03
Milice vidim da si dobro i da ti je vrt dobro, puno cvijeća, noviteta... Cassia mi je divna!
Ja bih rekla da je ona bijela ipak datura i njoj vise cvjetovi.U početku su gore a kasnije se ipak spuste. I moja je preživjela vani, čak sam je iščupala na jednom mjestu ali ona nikla iz malog korjenčića. Pazi, ona spada u otrovne...
smile79
Rijeka

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2013 u 19:46
Mira K,smile71 pozdravljam te u mome vrtu.Nisam baš jako dobro ali nekako ide na bolje . Ne smijem još raditi teške stvari ali sada oko cvijeća s malom kanticom za polijevanje nekako  ide. Žao mi je što se sada mora sve seliti u podrum a tako puno ima pupova na brugmansijama i još neke biljke su spremne na cvjetanje koje su kiša i hladnoća zaustavile.Ona datura  mi raste u posudi i preživjela je od prošle godine zimu u podrumu a sada ću ju posaditi u vrt  pa kako joj bude.Imam dosta toga što trebam spremiti. Dobro pazim da mi unučica ne dira cvijeće a sluša kada joj kažemo da ne dira i to za sada poštuje....
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2013 u 09:05
Još neki cvijetić iz moga vrta....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2013 u 13:27
Danas me razveselio i ovaj cvijetić:   asarina purpusi

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2013 u 13:28
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2013 u 13:30
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2013 u 13:34
Za moje drage šetače. Evo ubrane prve mandarine iz našega južnog vrta.  Mandarine posađene (300 kom) ovoga proljeća i jednu smo pustili da donese prvi rod ( ostali plodovi su maknuti  da ne crpe mlade sadnice)...

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2013 u 13:35
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2013 u 13:48
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2013 u 13:50
Mlade mandarine, posađene ovog proljeća.....

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2013 u 14:14
miriši mi po mandarinamaTongue
prekrasna begonija Clap gdje si ju nabavila
P.S. daturu ti je možda bolje sad ostaviti u posudi i staviti da prezimi, ionako će izgubiti zeljasti dio, a na proljeće će potjerati iz korijena
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2013 u 14:55
Mari,smile71dobro došla u moj vrt....Veselimo se ovim prvim plodovima mandarina ali prvi pravi urod može biti u 3. godini. Do tada , kažu stručnjaci, se treba maknuti plodove da bi se biljka mogla razvijati.
Begoniju sam kupila prije oko mislim 3 god u kauf. za 1 kunu.  Bila je sva jadna  napola suha a ja sam okidala oštećene listove i  presadila onako rascvjetanu u novu zemlji i lijepo se oporavila i eto svake godine mi lijepo cvjeta.Prije mraza mora u dosta mračni podrum jer nemam gdje dalje s njima ( imam još jednu aali je dosta manja)
Poslušat ću tvoj savjet i ostaviti daturu u posudi. Tako mi je i prezimila u podrumu a ove godine je prvi puta procvjetala. Nema čahure sa sjemenom što sam se nadala jer dature obično imaju.....
Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2013 u 15:09
Lijepa priča o begoniji, znala je ona što ju je čekalo i sada ti pokazuje zahvalnost, kao što je slučaj kod udomljenih životinja! Heart
A mandarine... vesele me iako mi mirišu na zimu i snijeg! LOL
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2013 u 18:22
Originalno poslano od člana milica7 milica7 napisao:

genijalna slika,svaka dlacica se vidi!
Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2013 u 18:25
stvarno je slika za ponoviti....predivna...
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 193194195196197 312>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.