OTOK- moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 193194195196197 374> |
Korisnik | |
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Budleje su predivne,tvoj slak ima tako lipu boju,moj i nema tako intezivno plavu,a volila bi da je takavTo drvo do sada nisam znala kako se zove,ligustrum japonicum,susrećem često i u mom kraju i požalim što nemam veći vrt radi njega,a lipo i miriše njegovo cviće
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moram priznati da mi je oleander boje punča ostao tiha patnja.I ostat će za na vavik, jer nemam mjesta ni za čačkalicu boje punča.
A dolje u livadi smo ih pokušali saditi i to baš sadnice i ...Tako ću se diviti tvojem!
Lantane su prekrasne.
A što kod tebe nije prekrasno?
I puno put mi je žao da je i moj nono i susjedi, sadio samo obične palme. Čikašice su prave....
|
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve ti je predivno,cikasice nenadmašne ja sam ko mali mrav sretna jer mi ona velika tjera nove listove al ko tvoje neće biti nikad al nema veze.... a za plavu budleju i mareličasti oleandar...kaj reći? Divota.... jel more pelcer ?
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eto, to je bilo malo žutila iz mog vrta. A kad smo već kod žutog - ovo je gladiola iz vrta moje mame, obična žuta gladiola, ali - ona je visoka 2 metra i 10 cm, mjerili smo je |
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno ti je žutilo,a gladiola je onda pravi kapitalac...pa čime je mama hrani? Eto da svaka mama zna najbolje
|
|
springy
Pustio korijenje Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Što je ono na trećoj slici? Izgleda mi šumski, preslatko je!
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
O, baš si mi uljepšala dan sa ovim žutim cvjetekima! Hvala!
Molim te reci o kojoj se biljci radi;
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Springy, bergenia - to je lysimachia, na ovoj slici ima nešto manje cvjetova nego ranije, ali ima puno pupoljaka i nadam se da će se opet još više zažutiti. Kupila sam prvi put ove godine par sadnica, tako da ne znam kako će se dalje ponašati
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za žuti "štih".Prelijepo!
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Žuta je boja sunca, veselja, limuna, vrckavosti.. Baš si me razvedrila. Danas sam u Rijeci u Bau..hau vidjela ove crvene sukulente i odmah, odmah na tebe pomislila!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
rain
Mladi grm Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Žuto,žuto,volim žuto,osobito na tvojim slikama!
I dobim napadaje ludila kad vidim pofarbane eševerie kao na ovoj slici gore.Nije mi jasno zašto ljudi imaju potrebu uništiti biljku.Profit,valjda.Oprosti,Otok,morala sam se pojadati. |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
WOOOOOOOOOOW kakva savršena rapsodija u žutom!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slažem se sa Misty u potpunosti
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije mi uopće palo na pamet da bi ta biljka mogla biti pofarbana... Ja, naivno, mislila da joj je to prirodna boja jer je još tako i pisalo da je to red esheveria... Oprostite ako sam nekog uznemirila (Rain).
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepo ti je cvijeće!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anaida, ma i ja sam se najprije oduševila s tom crvenom bojom, onda sam shvatila da nije prava. Vidjela sam do sada samo one našpricane slatnim i srebrnim .
Ma bitno je da ti misliš na mene |
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-uhhhhhhhh šta ja sve vidje ovdje draga moja -ma prekrasnooooo
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sunce peče, kiše niotkud, a cikasice uživaju
Najstarija, otkad je punoljetna, pravi se važna, pa bi i listala i cvjetala u isto vrijeme, a odlučila je imati malo drugačiju frizuru nego ostale. Evo je sa dvije krošnje na istom deblu A sad su listovi narasli i pomiješali se a tu je i cvijet Oni se isto vesele suncu i baš ih briga što nema kiše cobaea se penje i penje amarantus tricolor se malo objesi preko dana, a onda opet živne Pored ovolike vode, tolika suša Pozdrav s mora |
|
Odgovori | Stranica <1 193194195196197 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |