Hoya - moje dvorište |
Odgovori | Stranica <1 192193194195196 272> |
Korisnik | |
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gio, antonija, sve ja na svom mjestu i tek sada sam zaista vesela. Sadila sam između kapi kiše!
Nataly, moja brodiarea dobije tako malo pažnje, na jako ružnom mjestu je posađena, a ona se bori i proviruje u svom punom sjaju. Uvijek mislim da je moram premjestiti i mali istaknuti, ali .... A gauru sam počela nagrtati lišćem.
Lantana, toliko želim da nikne puno sjemenčica clerodendruma. Pa, ako se takvo što desi mislit ću na tebe! Tvoja stabalca krase moje dvorište (neću ih niti nabrajati)...
smrcko, pratim i slušam sve što pišeš. Mislim da sam najosnovnije učinila!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja kod tebe kao da je stigla Nova godina, što će tek biti do tada.
Hvala ti na još jednom "prepoznavanju" - sedum brevifolium imam i ja i nisam znala da je to "on".
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Opet sam prošetala
Jako sam pazila na stepenice |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Od kada nisam bila kod tebe u posjeti toliko događanja, noviteti, paketići, bravo za gerber i prve orhideje, imaš pravo prvo treba krenuti od najnezahtjevnijih, ja sam već nekoliko puta probala sa orhidejama i uvjek bi mi poslije cvjetanja uginule, sada imam jednu koja od ljeta nije cvjetala i eto sada ima novu grančicu koja će cvjetati.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A izdvojila sam ove dvije slike. Prva: bijelo s plavom pozadinom i druga: šarenilo ljetnog čempresa.... baš mi se svidjelo!
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odličan ti je bio dan, pun poklona i cvjetnih užitaka |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da mi te je bilo vidjeti kad si otvarala paketiće
Ljetni čempresi su zaista krasni u jesenjim bojama |
|
hamara
Neukroćena biljka Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoya uzivala sam!
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoya krasni poklončići
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša, daj da ti šapnem: Nova godina je daleko, ali mi upravo putuje još jedan paketić .
Znam ja Lora da tebi ni tvoje stepenice nisu problem .
Hamara, ajde neka si mi ti uživala.
Ančice, pa gdje si ti. Čini mi se da te dugo nisam vidjela .
Smail, samo se nadam da ću imati strpljenja čekati nove cvjetne grančice.
Bako, sve je u vrtu pod otpalim lišćem. Moram razgrtati da nađem cvijetak. Tako se našao i ovaj.
Moon, samo neka se biljčice uhvate - mojoj sreći neće biti kraja. Skoro sve su sa žilama - trebale bi.
Otok, kao malo dijete sam kad vidim kuvertu ili paket. Onda sam kao brižna majka, njegujem ih ...
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super pokloni i jako lijepe biljkice ali meni se najviše sviđa ono: "ima nešto i za Korijenko" a znam i što......
Orhideje su ti predivne i morat ću i ja napraviti ko i ti..... ni ja ih nemam a Lana mi je već pred više od godinu dana rekla da si nabavim barem jednu... mene je uvijek strah da mi ne krepucne jer su malo specifične
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoya, uživala sam opet i opet u tvom vrtu, a ono o mojoj noćnoj mori shvati samo kao velliiiikkkkiiii kompliment jer kada uđem u tako veliki i krasan vrt još na toliko stranica, moji se hvataju za glavu, kao opet nečemo imati kuhani ručak, nego lovački-tko kaj uhvati iz frižidera, ali danas i kuhani ručak na vrijeme i prelistala 50-tak tvojih stranica!!!!!!
Ejjjj, da si nam bliže..........!!!!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Korijenko, ja ih imam samo par dana i već bi htjela reći da su jednostavne
Kažu da ove nisu zahtjevne. Potapati u vodu tek kad se prestanu iznutra rositi posudice itd, itd, ... puste li teorije u mene
FL, samo ti meni šeći. I meni je žao što nismo bliže, ali to nije razlog da ne možeš imati nešto što ti se sviđa. Imaš PP pa piši dok ti ne spakujem nar.
Jako pada kiša pa ti ne mogu ići odkalati mladicu.
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj imam goste i stalno neka trka i zbrka ,a boli me i noga .
Al tu sam ja.
Pratim vas, polako kolko stignem
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Puno veselja u tim paketima
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anči i Miro
Za sve cure koje imaju srebrnu dihondru i neznaju što s njom ove zime:
Ja sam moje unjela u kuću i nakon 10-tak dana očistila lišće koje je doživjelo šok od promjene i osušilo se.
Stoje mi na vrh regala u dnevnom i za sada super izgledaju.
Ne mogu tvrditi da će tako dobro podnijeti ostatak jeseni i zimu.
Ali, za svaki slučaj sam nekoliko grana očistila od lišća i stavila u vodu sa vrbinim granama.
Ovo je rezultat nakon 7 dana:
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo sam donjela sa naša Riječke kavice: Hvala hamari, korijenku, blaki, jagodi, Miri !
Vama je jesen ?
Danas je došlo proljeće u moj dom
Žute margaretice, reznica ruže, krizanteme raznih boja, i dvije koprivice od kojih je jedna takva da sam ostala bez teksta - nešto preljepo.
Proljeće
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prelijepe si poklone dobila na kavici, baš vam zavidim na tim vašim druženjima
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoyček, ja vidim da budemo tebi za Božić morali poklanjati - čaše!! Za zakorjenjivanje biljčica Ili ćeš ti u niz svojih hobija morati unijeti i puhanje stakla za izradu čaša !
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivni pokloni
Da Anaida, bojim se da ću ubuduće dobiti sok u čaši sa pelcerom Da sam znala da si toliko tužna sinoć bi te zagrlila i izljubila, nakon kiše uvijek dođe sunce. |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Odgovori | Stranica <1 192193194195196 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |