Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hoya - moje dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hoya - moje dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 192193194195196 272>
Korisnik
Poruka
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2010 u 08:48
gio, antonija, sve ja na svom mjestu i tek sada sam zaista vesela. Sadila sam između kapi kiše!
Nataly, moja brodiarea dobije tako malo pažnje, na jako ružnom mjestu je posađena, a ona se bori i proviruje u svom punom sjaju. Uvijek mislim da je moram premjestiti i mali istaknuti, ali .... A gauru sam počela nagrtati lišćem.

Lantana, toliko želim da nikne puno sjemenčica clerodendruma. Pa, ako se takvo što desi mislit ću na tebe! Tvoja stabalca krase moje dvorište (neću ih niti nabrajati)...

smrcko, pratim i slušam sve što pišeš. Mislim da sam najosnovnije učinila! 

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2010 u 10:47
Draga moja kod tebe kao da je stigla Nova godina, što će tek biti do tada.
Hvala ti na još jednom "prepoznavanju" - sedum brevifolium imam i ja i nisam znala da je to "on".Clap
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2010 u 18:07
Opet sam prošetala

Jako sam pazila na stepenice

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2010 u 18:16
Od kada nisam bila kod tebe u posjeti toliko događanja, noviteti, paketići, bravo za gerber i prve orhideje, imaš pravo prvo treba krenuti od najnezahtjevnijih, ja sam već nekoliko puta probala sa orhidejama i uvjek bi mi poslije cvjetanja uginule, sada imam jednu koja od ljeta nije cvjetala i eto sada ima novu grančicu koja će cvjetati.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2010 u 18:22
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

čempresi na odlasku:

Prošetala, divila se ružinim pupoljcima,krizantemama,orhidejama....
A izdvojila sam ove dvije slike. Prva: bijelo s plavom pozadinom i druga: šarenilo  ljetnog čempresa.... baš mi se svidjelo!
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2010 u 23:59

Odličan ti je bio dan, pun poklona i cvjetnih užitaka

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2010 u 10:08
Da mi te je bilo vidjeti kad si otvarala paketiće

Ljetni čempresi su zaista krasni u jesenjim bojama
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3204
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2010 u 10:45
Hoya uzivala sam!
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2010 u 11:17
Hoya krasni poklončići Thumbs%20Up
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2010 u 12:00
Triša, daj da ti šapnem: Nova godina je daleko, ali mi upravo putuje još jedan paketić smile213.

Znam ja Lora da tebi ni tvoje stepenice nisu problem Wink.

Hamara, ajde neka si mi ti uživala.

Ančice, pa gdje si ti. Čini mi se da te dugo nisam vidjela Wink.

Smail, samo se nadam da ću imati strpljenja čekati nove cvjetne grančice.

Bako, sve je u vrtu pod otpalim lišćem. Moram razgrtati da nađem cvijetak. Tako se našao i ovaj.

Moon, samo neka se biljčice uhvate - mojoj sreći neće biti kraja. Skoro sve su sa žilama - trebale bi.

Otok, kao malo dijete sam kad vidim kuvertu ili paket. Onda sam kao brižna majka, njegujem ih ...

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2010 u 12:23
Super pokloni i jako lijepe biljkice ali meni se najviše sviđa ono: "ima nešto i za Korijenko" WinkLOL a znam i što......Wink
Orhideje su ti predivne i morat ću i ja napraviti ko i ti..... ni ja ih nemam a Lana mi je već pred više od godinu dana rekla da si nabavim barem jednu... mene je uvijek strah da mi ne krepucne jer su malo specifične
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2010 u 12:42
Hoya, uživala sam opet  i opet u tvom vrtu, a ono o mojoj noćnoj mori shvati samo kao velliiiikkkkiiii kompliment jer kada uđem u tako veliki i krasan vrt još na toliko stranica, moji se hvataju za glavu, kao opet nečemo imati kuhani ručak, nego lovački-tko kaj uhvati iz frižidera, ali danas i kuhani ručak na vrijeme i prelistala 50-tak tvojih stranica!!!!!!

Ejjjj, da si nam bliže..........!!!!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2010 u 13:24
Korijenko, ja ih imam samo par dana i već bi htjela reći da su jednostavne LOL LOL LOL 
Kažu da ove nisu zahtjevne. Potapati u vodu tek kad se prestanu iznutra rositi posudice itd, itd, ... puste li teorije u mene LOL

FL, samo ti meni šeći. I meni je žao što nismo bliže, ali to nije razlog da ne možeš imati nešto što ti se sviđa. Imaš PP pa piši dok ti ne spakujem nar.
Jako pada kiša pa ti ne mogu ići odkalati mladicu.
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2010 u 21:19
Joj imam goste i stalno neka trka i zbrka ,a boli me i noga .
Al tu sam ja.
Pratim vas, polako kolko stignem smile92
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2010 u 14:27
Puno veselja u tim paketimasmile55
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2010 u 16:26
Anči i Miro  Thumbs%20Up

Za sve cure koje imaju srebrnu dihondru i neznaju što s njom ove zime:
Ja sam moje unjela u kuću i nakon 10-tak dana očistila lišće koje je doživjelo šok od promjene i osušilo se.
Stoje mi na vrh regala u dnevnom i za sada super izgledaju.
Ne mogu tvrditi da će tako dobro podnijeti ostatak jeseni i zimu.

Ali, za svaki slučaj sam nekoliko grana očistila od lišća i stavila u vodu sa vrbinim granama.
Ovo je rezultat nakon 7 dana:

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2010 u 16:28

Ovo sam donjela sa naša Riječke kavice:

Hvala hamari, korijenku, blaki, jagodi, Miri !

Vama je jesen ?

Danas je došlo proljeće u moj dom smile213
Žute margaretice, reznica ruže, krizanteme raznih boja, i dvije koprivice od kojih je jedna takva da sam ostala bez teksta - nešto preljepo.

Proljeće smile78

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2010 u 17:35
prelijepe si poklone dobila na kavici, baš vam zavidim na tim vašim druženjima
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2010 u 18:01
Hoyček, ja vidim da budemo tebi za Božić morali poklanjati - čaše!! Za zakorjenjivanje biljčica LOL  Ili ćeš ti u niz svojih hobija morati unijeti i puhanje stakla za izradu čaša !

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2010 u 20:02
Predivni pokloniClap

Da Anaida, bojim se da ću ubuduće dobiti sok u čaši sa pelceromLOL

Da sam znala da si toliko tužna sinoć bi te zagrlila i izljubilasmilie_love_145.gif, nakon kiše uvijek dođe sunce.smilie_wet_052.gif
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 192193194195196 272>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,470 sekundi.