OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 192193194195196 374> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasne lantane(moram se ogrebsti za njih),oleandri,hortenzije,a tek cikasice
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Lantana je prekrasne, šteta što kod nas ne može prezimit vani. Onakav oleandar duplog cvijeta je moja tiha patnja...
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Hortenzije su pune cvića,oleandri su predivni,naročito onaj drugi mi ima predivnu boju
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Otočić mila, divne slikice si nam i ponovno stavila.. Oleandri, hortenzije, lantane, slak... Sve mi je lijepo! Slak, prvi put ove godine, imam i ja. Ovih sam ti dana biže (Crikvenica) pa imam osjećaj kao da te "vidim".
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
po slikama bi se reklo da ja na otoku pravo proljeće
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Hortenzije i lantane su prekrasne , a miris olendara osjećam u nosnicama.
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Dugo me nije bilo kod tebe Otok, pa uživam gledajući ljepotu tvoga cvijeća i sukulenata...Lantane su preljepe i bujne, a cikacice su veličanstvene sa onako puno novih listova....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Hortenzije i lantane su ti prelijepe i pravi kapitalci!!!!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prelijep ti je vrt, koliko su stare cikasice?
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Kod tebe prava džungla cikasica, oleandara, lantana i to u predivnim bojama! Baš sam uživala u tvom cvijeću!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Hvala vam svima.
Po ovim vrućinama i suši neko cvijeće pomalo posustaje, ali ipak uvijek ponešto novo cvate. Ma trebalo bi se ograničiti na neke biljke kojima ništa ne smeta, ali kako odoljeti? Antonija, najstarija cikasica ima više od 20 godina, a ostale od godinu do 15. |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Sve sam zaostatke pregledala, sve je prekrasno, baš onako kako bi ja htjela imati u vrtu, naravno bez da su u teglama!!!!! Cikasice, oleandri, slak, ruselija, hortenzije....ma neću više nabrajat....sve mi se sviđa!!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Budleje su se lijepo rascvale
![]() ![]() ![]() slak polako osvaja ovaj luk ![]() ovo drvo u pozadini je ligustrum japonicum i sada je u punom cvatu ![]() ![]() bugenviliu je bura dobrano oštetila, ali polako se oporavlja ![]() krumpirko ![]() a evo i prvih ovogodišnjih cvjetića cobaee i vrtnog hibiskusa ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sad sam vidjela kod Flavie sliku "crnca", pa evo i moga, sa sitnim cvjetićima, na slici su bijeli, stvarno su svjetlo ružičasti
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Uf je dobar, si vidla kad miriši cvijet od crnca? poput zumbula nešto i strašno je dugotrajan. Odlična je to biljka, mrak!!!!
Gledam ove tvoje budleje.....baš su divne...a i super si ih uslikala....naročito bijelu, tako je nekako ispala nježna "paučinasta"...neznam se trenutno bolje izraziti
![]() Super da ti je procvao krumpirko, lijep je...kad je kod tebe tako dugo trebalo da procvate, nemam se ja kaj čudit što moj još ne cvate....tj. 3 njih...morat ću ih ošišat na nulericu...možda im to pomogne da se probude
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Da je u tvom vrtu lijepo i ugodno, već sam napisala. Sad bih izdvojila "crnca" kao zanimljivu i lijepu biljku. Je li to ophiopogon? U potrazi sam za njim već dulje vrijeme i to bezuspješno.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Otok moja, lijepe su ti budleje. Moje su još zelene, ali nadam se cvijetu za tjedan, do desetak dana. I krumpirko i hibiskus, a i slak su lepeki baš!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Budleje mi se jaaaaaaaaaaaaaaaaako sviđaju...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 192193194195196 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |