Prepoznajte mi ovo |
Odgovori | Stranica <1 192193194195196 243> |
Korisnik | |
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aichrison
Kalanchoa |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Jukica
Novo sjeme Pridružen: 16 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 6 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti puno
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rijeka
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rijeka
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo prvo je možda mandevila, a drugo pucalina colutea arborescens
|
|
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
http://shack.us/photo/my-s/23/4cyo.jpg/ - http://shack.us/photo/my-s/513/9inn.jpg/ -
pozdrav svima!
molila bih vas da mi odgonetnete koja je ovo biljka.ovi mali mesnati listići,nisu bodlje, i rastu na čudnovatoj bazi biljke koja nalikuje na sjajni list papira koji se uvija.
unaprijed hvala!
|
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
temzi,
mislim da je na tvojoj slici sedum rupestre 'Cristata' |
|
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
SlavujVK puno hvala na odgovoru.To je sedum rupestre cristatum.
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
http://shack.us/photo/my-s/837/e039.jpg/ - http://shack.us/photo/my-s/850/cpg2.jpg/ - http://shack.us/photo/my-s/809/pu9u.jpg/ - Evo me opet sa još jednom nepoznanicom u mojoj kući.Drvo je staro 6.god.i sad je visoko oko 2 m.Kupila sam ga kao malu biljčicu od 5 cm sa malim slatkim čipkastim listićima, a sad ću ga uskoro morati obezglaviti jer će mu visina dostići do plafona.Sreća je ta što iz debla na mjestima gdje je otpalo lišće rastu male mladice koje su neuništive.Koliko god ih puta ja otrgnem one se ponovno pojave,dakle drvo je neuništivo.Voli toplinu i orošavanje (što je vrlo teško obzirom na visinu),pa ukoliko se spusti temperatura ili mu nešto drugo ne paše odmah baci par zdravih listova sa vrha.komliciran ali meni prekrasan primjerak, kojem bih eto konačno htjela znati indentitet. |
|
trava
Mladi grm Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Temzi,to je Ming aralia-Polyscais fruticosa.Krasna biljka.
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Klimatis
Odrastao grm Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koja je ovo trajnica? |
|
Neka se sve zeleni
|
|
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ligularia dentata
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tko zna zna.....
|
|
Klimatis
Odrastao grm Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Puno hvala! |
|
Neka se sve zeleni
|
|
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Na zapuštenom zemljištu bivšeg rasadnika uočila sam biljčicu za koju mislim da je crveni biserak. Jesam li u pravu ili je to neki korov?
U sjenovitom dijelu vrta, gdje smo stavili kompost iz kompostane, prošle godine niklnulo je puno ovakvih malih biljčica za koje su mi neki rekli da bi mogla biti jabuka. Meni se čini da bi to mogla biti lovorvišnja. Što vi mislite? |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andina, ono prvo je crveni biserak ko što si i napisala, samo mi se ne uklapa tu deblo. Vjerujatno je uz grm biserka neko stablo.
Po mom, na drugoj slici ne može biti drugo nego lovorvišnja. Ima lijepe zdrave listove.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, Ana! Sada znam što trebam učiniti.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zna li netko koja je ovo biljka. mislila sam da je astilba, sad mislim da nije jer se jako raširila po čitavom vrtu.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Odgovori | Stranica <1 192193194195196 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |