Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 191192193194195 407> |
Korisnik | ||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
baby krasni su.dobili su sasvim drugačiji izgled ovim podizanjem
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
|
Bebi vidim da su dobro istuširani prije nego su ponovo posađeni , ja svoje smo malo podigla iz supstrata i očistila četkicom jer su posađeni u isti supstrat samo malo dopunila, ništa nije mjenjano , da li je ispravno?s obzirom da mi nakon 2 tjedna par listića je otpalo? |
||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
Svaku sadnicu koju izvadim iz zemlje za presadit i sredit okupam u odstajaloj kišnici s dodatkom fungicida, tad se lijepo vidi da li je korijen ok
|
||
![]() |
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
![]() |
||
![]() |
||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
|
Hvala , pratit ću razvoj situacije pa ako ne ide, onda idu na tuširanje da vidim što se zbiva s korjenom
|
||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
Pinus....krasno izgleda
Bebolina....pravi posao si napravila, koji fungicid koristiš
|
||
![]() |
||
|
To i mene zanima bebi ti si na potezu
|
||
|
||
![]() |
||
|
Momentalno imam Antracol. Ma nije bitno koji je, bitno da preventivno djelujem, jer je to najsigurnije. Adeniume sam okupala u blagoj otopini fungicida ali i posipala cimetom...neka mirišu
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
Kad su tako lijepi neka i miriše
![]() Imam jedno još pitanje, da sad ne tražim, kad ih orezuješ onda rez premažeš s medom (ako se ne varam - mala skleroza
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Bebi...hvala (malo cimeta, malo meda, ma pravi kolačić)
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
|
Krasne su ti biljcice Bebolina!!!!!!Ovaj zadnji je nesto drukciji od ovih gore,listovi su drukcijeg oblika.
|
||
sutnja je zlato....
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Baš mi se dopalo to podizanje.Ti si to tako stručno izvela ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
Bravo bebolina.Tvoje i slike ostalih, da ih sve ne nabrajam,uvijek mi uljepšaju dan.Usput i dobra poduka.
![]() |
||
![]() |
||
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
|
Hvala ti draga Bebolina
![]() ![]() |
||
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 191192193194195 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |