Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - enrikova nona - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

enrikova nona - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 190191192193194 221>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2015 u 14:34
četkovac

posadila sam ga u zemlju, u zaklon i planiram ga ostaviti tu preko zime uz zaštitu

<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2015 u 14:38
još jedna boja pakujca kod mene

<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2015 u 20:16
Prekrasno!
Pelargonije su ti super,a četkovac za 5!
Nadam se da će preživiti vani u zaklonu.
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2015 u 00:37
Miška je sve rekla. Potpisujem.
Sutra je novi dan.
Na vrh
kamenjarka1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1656
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjarka1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2015 u 09:31
e nono nono tolika raznovrtost cvijeća i lipote još ako ti četkovac prezimi onda svaka ti čast ja sam probala i nisam uspjela s njim zato pratm u drugim vrtovima i divim se 
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2015 u 12:31
drage moje Hug
četkovac svaki dan otvara sve više cvjetova, sve mi je draži, najesen ću ga dobro ušuškati da mi ne ozebe

prošle sam ga godine držala na žarkom suncu i dosta mu je listove oštetio sad je suncu do podne a popodne u hladovini i bolje mu paše a i boja cvijeta je crvenija, posadila sam ga u ugao koji je sa tri strane zaštićen zidom, ovo je prozor iznad

a ovaj na drugom zidu

volim žuto plave kombinacije

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2015 u 14:25
Rascvjetano i lijepo....smile64
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2015 u 14:30
Sada sam vidjela da imaš namjeru ostaviti vani četkavac.Ja se ne bih usudila, jedino ako imaš dva pa onda jedan žrtvuješ. Nekada su ove naše zime gadne. Meni je casija ove zime pokrivena smrzla a prošle zime bila još manja i bez zaštite i nije smrzla.Nikad ne znaš a da ti se smrzne sigurno bi ti bilo žao.  Ne shvati kao propovijedanje ovu poruku, samo iznosim svoje mišljenje.... smile79
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2015 u 11:39
milica7 Hugsvaki savjet je zlata vrijedan, nismo ovdje samo da hvalimo i divimo se , još ću razmisliti do zime ima vremena bilo bi ga stvarno šteta izgubiti a nisu baš ni jeftini, možda sam već dosadna ali evo ga danas

krenule su cvjetanjem i lantane

i krompirko

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2015 u 12:24
Nisi dosadna, kad ti je ljepota na sve strane pa je onda šteta da još netko makar ovako ne uživa.....smile64
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2015 u 13:08
milica7 smile78
evo još malo

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2015 u 13:27
nona kod tebe prava cvjetna raskošHug a i na prozorima sve puno lončanicaThumbs UpClap
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2015 u 14:48
Mari,5510 Hugsmile78
Tara je gledala kako ja kidam odcvjetale ruže pa sad ona kida sve redom

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2015 u 16:30
Tara hoće pomagati..... Slatkica......
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2015 u 17:34
Originalno poslano od člana milica7 milica7 napisao:

Tara hoće pomagati..... Slatkica......

cijeli dan bi bila sa mnom vani, zadnja tri jutra sam se ustala rano da stignem okopat dok oni ne stignu jer onda više nema posla, nego ova penjačica je uzgojena od reznice tvoje koju si mi poslala

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2015 u 17:37
ovu je dobrano očerupala dok sam ja zaljevala

još malo slika

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2015 u 17:39
LOLTarica dakle sve redom LOL slatkica
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2015 u 17:41
moon Hugpokida sve latice kao njen tata kad je bio mali tulipane baki, mojoj pm

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2015 u 20:29
Veselim se zajedno s tobom ovoj procvjetaloj  penjačici......smile64
Na vrh
mikica.dm View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 611
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mikica.dm Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2015 u 08:24
Pozdrav, nona. Gledam i divim se, krasno je cvijece ali Tara je najljepsi cvijetak u vrtu
zatvori usta, otvori oci
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 190191192193194 221>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.