Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 190191192193194 370>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 22:03
Draga moja..veceras sam pregledala dosta vrtova i znam,a i nadam se Tongue, da se niko nece ljutiti ali majko moja kad sam u tvom vrtu svaka rijec je suvisna...mnogo puta smo ti vec rekli ali ovo je stvarno mali raj na zemlji...eh kad bi znala da je tako lijepo i na "drugoj" strani bilo bi mi lakse WinkTongue...

veliko cmok...sve je Clap Clap Clap Clap Clap ....
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 17:07
one plave perunike sa plavom pozadinom me bacaju u trans!
krupni planovi biljčica su ti fantastični!
veeeliki pozdrav Tongue
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 15:51
Kod Otok kasnije a kod mene još kasnije. Moje gazanije, one što su preživjele su veliki lijepi buseni ali od cvijeta ni "c" još!
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 15:46
nevjerojatna raskoš, nevjerojatna paleta boja tako blistavih i sjajnih.
Čarobnice jedna čarobna, ti Lantana moja draga.
Kao i većinu imepresionirali su me grmovi majčine dušice u tvoj najdonjem vrtu, ali i tvoji već tisuće puta pohvaljeni, nevjerojatni ostići (otkud li samo crpe snagu za cvatnju). Lijepa je i mlječika, a bome i poljsko cvijeće na čelu s čapljezom.
lijepi pozdrav majstorice!ClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClap
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 15:27
bez truda nema ni ljepog vrta
ove cvjecku mi popravljaju raspolozenje,dino ih je vidjeti
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 15:22
Koja raskoš boja
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 11:49
DIVNO kao i uvijek kod tebe sezona cvjetanja počinje puuuuno prije nego kod svih ostalih smile120
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 08:39
je imate pravo cure Lantana ti  prva započinješ sezonu cvijetanja ,primjetila sam da ja kasnim dobrih 10dana do  dva tjedna za tobom evo prvi iris mi se jučer otvorio,a tvojalijepa armeria m.u punom cvatu a moja je napravila prvo sad kuglice i vidim roza latice vjerovatno ako bu sunca možda ipak sljedeči tjedan procvate,phlox cvate ko lud..dakle Lantana nam je pokazatelj kad bu nam šta procvalo hehe Thumbs%20Up
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 08:31
Na prvoj slici je hieracium (stavila sam tu sliku onda kad je forum pao, pa slike nestale - Baka Bea nam je otkrila naziv).

Kako imam i ja sve ove biljke koje si poslikala, ponovno se dokazuje da kod mene cvatu nešto kasnije nego kod tebe - centrantus ruber još ne cvjeta, armeria tek polako pokazuje pupoljčiće, šumska ivica je tek krenula (ona tvoja, dok malo dalje sama raste i cvate ali mi se čini da je tamnije plava).
A ove druge, koje nisu tipično morske, kao zvončika cvatu i kod mene.
Cvate i phlox, jer sam ga upravo kupila rascvjetanog LOL

Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 23:54
Cuj ti da se ti nama mozda ne svercas slikama od prosle godneLOLu odnosu na mene ko da si pola godine ispred moji irisi ce cvijetati valjda za jedo mjesec dana ,dok kod tebe cvatu vec sada punom paromTongueWink
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 23:49
ma ljudi jeli to moguće
gdje si ukrala te slike
ovo nema nigdje,ne vjerujem
mora da si bila u nekoj zemlji čarolija
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 23:25
lijepoooo
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 22:50
Josipa samo je dobro oreži u krug kad ocvjeta, ona se brzo opet zazeleni i kod mene još jednom procvjeta.

Niho, mislim da su pucalice nešto drugo ima i toga u vrtu, ali ove se baš osuše. Wink e Niho ma koji si ti vrag, ovo da mi dižu uši, to još nikad nisam čula, morat ću opet doći u Bihač..., e onda ću ti dizat uši...LOL

Duda nemoj pretjerivati Wink i neka se samo primi LOL

Anaida taj kamen ima bazu bračkog kamena, a ono smeđe su kristali...

Triša hvala Embarrassed

Mali kaktus Wink

Ivna ma koje sjeme, pa ima ga cijeli kamion...

Hoya dobar je svaki osnjeh Big%20smile

Baka i Gio znate kako je ta padina izgledala kad sam došla i da nismo radili suhozide nebi bilo ništa jer je velika kosina i sve voda odnese, a perunike i ovi grmići majčine dušice i kadulje isto drže zemlju.

... malo slika iz vrta
Neka intersantna biljčica, ima cvijet kao maslačak, ali listovi su jako dekorativni

Spirea

C. ruber

Šumska ivica je sve zaplavila

Plox

Armeria maritima

Dva ostića makro

Gazanie

Neven

Tulipan

Koraljna zvončika

I anemona na odlasku...

život je more
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 10:44
i ja priznajem da bi voljela bar mali komadic padine ,pa da uzivam u osticima,majcinom dusicom ,vrt ti je velicanstven draga Lantana ,znam da nije isto gledati ga ovako i stvarno se njime prosetati,al uzivam i na ovaj nacin
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 08:47
Mislim da je puno nas pomislilo: ma da mi je u  vrtu komadić Lantanine padine!Big%20smile
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 08:23
BIla sam, samo da ti kažem da odlazim iz tvog vrta uz blaženi osmijeh!
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2010 u 22:02
Bože što joj dižete uši a eto ko reću i ja da je sve za 5 nezna se šta je ljepše smile196
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2010 u 21:57
Lantana draga, ma kod tebe sve po starom Wink, ljepote se ne mogu nagledati ali ova biljka koja ti kažeš da šušti LOL je prekrasna, lovi sjeme ili što već se da uloviti od nje Wink.Zaista ju prvi put vidim.
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2010 u 20:30
smile93
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2010 u 16:31
Kraljice foruma, sve je super kako to i priliči jednom kraljevstvu na moru.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 190191192193194 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.