Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 190191192193194 370> |
Korisnik | |
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga moja..veceras sam pregledala dosta vrtova i znam,a i nadam se
![]() ![]() ![]() veliko cmok...sve je ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
one plave perunike sa plavom pozadinom me bacaju u trans!
krupni planovi biljčica su ti fantastični!
veeeliki pozdrav
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kod Otok kasnije a kod mene još kasnije. Moje gazanije, one što su preživjele su veliki lijepi buseni ali od cvijeta ni "c" još!
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
nevjerojatna raskoš, nevjerojatna paleta boja tako blistavih i sjajnih.
Čarobnice jedna čarobna, ti Lantana moja draga.
Kao i većinu imepresionirali su me grmovi majčine dušice u tvoj najdonjem vrtu, ali i tvoji već tisuće puta pohvaljeni, nevjerojatni ostići (otkud li samo crpe snagu za cvatnju). Lijepa je i mlječika, a bome i poljsko cvijeće na čelu s čapljezom.
lijepi pozdrav majstorice!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
bez truda nema ni ljepog vrta
![]() ove cvjecku mi popravljaju raspolozenje,dino ih je vidjeti ![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Koja raskoš boja
![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
DIVNO kao i uvijek kod tebe sezona cvjetanja počinje puuuuno prije nego kod svih ostalih
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
je imate pravo cure Lantana ti prva započinješ sezonu cvijetanja ,primjetila sam da ja kasnim dobrih 10dana do dva tjedna za tobom evo prvi iris mi se jučer otvorio,a tvojalijepa armeria m.u punom cvatu a moja je napravila prvo sad kuglice i vidim roza latice vjerovatno ako bu sunca možda ipak sljedeči tjedan procvate,phlox cvate ko lud..dakle Lantana nam je pokazatelj kad bu nam šta procvalo hehe
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Na prvoj slici je hieracium (stavila sam tu sliku onda kad je forum pao, pa slike nestale - Baka Bea nam je otkrila naziv).
Kako imam i ja sve ove biljke koje si poslikala, ponovno se dokazuje da kod mene cvatu nešto kasnije nego kod tebe - centrantus ruber još ne cvjeta, armeria tek polako pokazuje pupoljčiće, šumska ivica je tek krenula (ona tvoja, dok malo dalje sama raste i cvate ali mi se čini da je tamnije plava). A ove druge, koje nisu tipično morske, kao zvončika cvatu i kod mene. Cvate i phlox, jer sam ga upravo kupila rascvjetanog ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Cuj ti da se ti nama mozda ne svercas slikama od prosle godne
![]() ![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ma ljudi jeli to moguće
![]() ![]() ![]() gdje si ukrala te slike ![]() ovo nema nigdje,ne vjerujem mora da si bila u nekoj zemlji čarolija ![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
lijepoooo
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Josipa samo je dobro oreži u krug kad ocvjeta, ona se brzo opet zazeleni i kod mene još jednom procvjeta.
Niho, mislim da su pucalice nešto drugo ima i toga u vrtu, ali ove se baš osuše. ![]() ![]() Duda nemoj pretjerivati ![]() ![]() Anaida taj kamen ima bazu bračkog kamena, a ono smeđe su kristali... Triša hvala ![]() Mali kaktus ![]() Ivna ma koje sjeme, pa ima ga cijeli kamion... Hoya dobar je svaki osnjeh ![]() Baka i Gio znate kako je ta padina izgledala kad sam došla i da nismo radili suhozide nebi bilo ništa jer je velika kosina i sve voda odnese, a perunike i ovi grmići majčine dušice i kadulje isto drže zemlju. ... malo slika iz vrta Neka intersantna biljčica, ima cvijet kao maslačak, ali listovi su jako dekorativni ![]() Spirea ![]() C. ruber ![]() Šumska ivica je sve zaplavila ![]() Plox ![]() ![]() Armeria maritima ![]() Dva ostića makro ![]() ![]() Gazanie ![]() ![]() Neven ![]() Tulipan ![]() Koraljna zvončika ![]() I anemona na odlasku... ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja priznajem da bi voljela bar mali komadic padine ,pa da uzivam u osticima,majcinom dusicom
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Mislim da je puno nas pomislilo: ma da mi je u vrtu komadić Lantanine padine!
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
BIla sam, samo da ti kažem da odlazim iz tvog vrta uz blaženi osmijeh!
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Bože što joj dižete uši a eto ko reću i ja da je sve za 5 nezna se šta je ljepše
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Lantana draga, ma kod tebe sve po starom
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kraljice foruma, sve je super kako to i priliči jednom kraljevstvu na moru.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 190191192193194 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |