Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori | Stranica <1 190191192193194 370> |
Korisnik | |
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam odmorila dušu. Baš lijepo da imaš sve više dolara. Neka njih .
A hosta? Di joj je nestao bijeli dio lista? Je li ti u sjeni?
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari, Mari nisi ti dobro vidjela Ova visoka kampanula je došla iz KT.
Mira ovih zjevalica ima po suhozidima svugdje po mjestu, moram još posaditi bijelu. Ivna vidjela sam onu kombinaciju lavande i asterikusa, mislim da će biti super i raste on dosta brzo. Kontesaa i je vjerujem da hoće, pasiflora je jedan od najinteresantnijih cvjetova po strukturi. Niho dolazi već jednom i ponesi cikasicu na oporavak Mali kaktus, Stefi, Rosa, Anči, MakK, Rain Rose samo se javi kad dođeš Anaida nekad se sve brojilo u dolarima, a sada samo cvijeće Flavia tko zna zna, hvala na identifikaciji, mislim da će se primiti još par bugenvilia, ali uspjeh je tek ako prežive ljeto. Hoya i mene je iznenadilo gdje su joj šare, ja sam je od straha da se ne prži stavila u duboku hladovinu, da li je zbog toga izgubila šare, ali dogodine ću ih preseliti gore kod ruža i grmova. Jučer je nakon nevremena zasjalo jako sunce, nebo je bilo plavo, plavo, cvijeće je živnulo, a ruže su se pokazale u punom sjaju. Danas samo ružeee... Na najgornjem vrtu imam posađene 2 bijele i 5 crvenih ruža, 2 penjačice crvene, uz južnu terasu u duljini od 8 metara, evo tih 8 metara rascvjetanih ruža Mini ruža Don Juan je puna Ovu ružu nikad ne mogu slikati kakva je stvarno, na slici se uvijek izgubi ona baršunasta boja |
|
život je more
|
|
Horti
Odrastao grm Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cvijeće i more, ljepota i vedrina...to je lijek za dušu i oči...
Lantana obožavam tvoje slike
|
|
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajme ruze su ti predivne ,vec tako bujne i rascvijetane,al ova slika ko da je proizasla iz nekih novina
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"Poklonit ću ti ružu
jer će me opiti divota i život oko nas otkrivajući boje proljetnog jutra." |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Naravski da je sve predivno. Ruže posebno.Ali je mene privukao C.ruber i astericus. Prekrasne boje i cvjetovi.
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako nam najavljuju kišu i niske temperature za vikend, tako ću ja sada zamrznuti svoj pogled na ovim tvojim divnim fotkama i uz takvu ljepotu lako dočekati ponedjeljak, i - meteorolozi kažu - povratak sunca i proljeća u Međimurje!! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-još malo čekaj -ali ne nosim draga svoju cikasicu već tvoju i čak Mirka kod Šefike a tebi mm džaba
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno,kao i uvijek!!!More,biljke sunce..Dočaraš mi taj morski ugođaj predivno!!Ruže i calistemon su predivni!
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve ljepse i ljepse ,cini mi se da i ja imam istu campanulu,samo nikako da otvori cvjetic
|
|
lika1
Mladi grm Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme ruže su ti predivne tako lijepe i zdrave,ali molim te reci mi dali to tvoja bugica već cvijeta ili mi se čini!!???
|
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja kad vidim kod tebe ovu kombinaciju cvijeća, kamena i mora se naprosto raspametim i to svaki put iznova, ovo ne može dosaditi nikome, definitivno
!!! |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Oj ružo,ružice
|
|
nuna
Mladi grm Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana nemogu doći u obilazak vrtova a da u tvoj ne svratim.Svaki put uživam.Ruže su ti prekrasne.Šta im radiš da su tako bujne?
|
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šetam se stalno kroz tvoj vrt (malo pišem komentara, jer drugi sve napišu) koji mi je predivan.
Calistemon, cikasica, astericus i c.ruber .
Kako se mogu razmnožiti?
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve kao i uvijek prekrasno!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš je teško opisati ono što osjećam kad dođem u tvoj vrt! Lijepo do bola!
Tebi, za sve |
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivne su ti ruže Lantana
|
|
renn
Pustio korijenje Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja potpisujem horti. Ruže su ti predivne, iako mi se bjela posebno sviđa
|
|
Odgovori | Stranica <1 190191192193194 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |