Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori | Stranica <1 190191192193194 203> |
Korisnik | |
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Sponzorirani linkovi | |
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
(zgora Opatije) |
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(1)
|
(zgora Opatije) |
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Korjenko davno nekad moja mama mi je znala reći:¨Kad se lijeni nakani i kuću zapali!!!¨
Ti si mene doslovno zapalila ovom raskošnom ljepotom tvojih grota, a o niskim perunikama da i ne govorim.Prelijepe su!¨ I samo da dodam, da se ono ¨lijeni¨ne odnosi na tebe draga , jer za ovako uredan i njegovan vrt treba se biti itekako vrijedan.
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajoj......divno...
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Elegancija tvoga vrta doslovno osvaja! Čekam slike ljeta, a onda onda i jesenske jer - jesen još nije gotova.
Maša ti je baš bila medena!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoj proljetni vrt osvaja ljepotom .
Tvoja Maša uživala je s vama.....
|
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Tikvić.....ma baš ti hvala na lijepim komentarima a ova izreka je baš fora
Pozdrav mojoj Nuštarki....malo po malo planiraj , sadi i sređuj vrt a za par sezona kad se vratiš na početak svoje teme, bit ćeš više nego zadovoljna Andina, imam nešto ljetnih krasnih slika, to moram još prebaciti ali jesenskih na žalost ništa Moon, nadam se da ti je ova proljetno-(vani jesenska) šetnja prijala
|
|
(zgora Opatije) |
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aaaah, slike proljeća i proljetnog vrta, a još nije niti počela zima. Sve ti je prekrasno. Reci, dal ti je onaj bijeli božur drvenast i koliko je star? |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne grote,savršeno popunjene
Maša je bila slatka maca
|
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo je u ove jesenje dane prošetati tvojim proljetnim vrtom i uživati među grotama, kukurijecima, potočnicama...
Kao i uvijek, prelijepo. |
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kao da sam jucer bila kod tebe , tako mi je jos sve frisko u sjecanju ! I Masa koja je setala oko nas !
Nezaboravno ! |
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Carol... to je drvenasti božur i ovo mu je treća sezona i prvi cvijet . Došao je od Korada i mislim da je to njegov sijanac. Neki dan sam ga baš presadila jer mu je ovdje bilo skučeno. Nadam se da nisam tako zaustavila cvatnju za drugu sezonu. Korado mi je rekao da ako ga mičem neka to bude kasna jesen jer oni teško podnose seljakanja.
Miška, Slavuj, Gute...veliki pozdrav curke
|
|
(zgora Opatije) |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zaljubljena sam u to tvoje kamenja, kako bi ga volela imati u mom vrtu....uzivam dok setam tvojim prekrasnim vrtom!
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pošetala sam i ja u ovo kišno jutro i vratila se s veseljem u rascvjetano, toplo proljeće tvoje predivne hacijende...
|
|
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav Gio......joooj kako volim kad mi svrate "stare" frendice . Znam da voliš kamen a ja volim tvoje jezerce i patkice
Bugice...današnji dan je ko stvoren za listanje tih proljetnih slika jer kad pogledaš kroz prozor prizor je grozan, kiša ljeva, magla do tla, blato do koljena..... sunce vrati seeee....
|
|
(zgora Opatije) |
|
klaudija8
Mladi grm Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajme divote da rastjera ovo danasnje sivilo I kisu - preprekrasnooooo
grote su savrsene, ma sve je extra
|
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moram ostaviti trag jer grijeh bi bio ne pohvaliti ovakav vrt. Kako je lijepo za vidjeti da iz naizgled mrtvog i beživotnog kamena izrastaju šareni cvjetno otoci, a posebno me oduševio "snijeg" od stotina tratinčica.
|
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Korjenčice draga, lijepo te vidjeti tu, drago mi je da nas nisi zaboravila . Lijepo je gledati proljetne slike tvog vrta dok vani pada kiša. Obožavam tvoje grote ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivan vrt, preljepe grote
|
|
Odgovori | Stranica <1 190191192193194 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |