Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda

Odgovori Odgovori Stranica  <1 190191192193194 203>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2014 u 11:08

Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2014 u 11:10

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2014 u 11:15
I za kraj pozdrav mojoj vrtlarici Maši koja je 15 godina samnom vrtlarila i bila vjeran drug.....
Zavavek s manun va misleh i va srce Hug

(zgora Opatije)
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2014 u 18:46
Draga Korjenko davno nekad moja mama mi je znala reći:¨Kad se lijeni nakani i kuću zapali!!!¨Wink
Ti si mene doslovno zapalila ovom raskošnom ljepotom tvojih grota, a o niskim perunikama da i ne govorim.Prelijepe su!¨
I samo da dodam, da se ono ¨lijeni¨ne odnosi na tebe draga Embarrassed , jer za ovako  uredan i njegovan vrt treba se biti itekako vrijedan.
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2014 u 20:14
ajoj......divno...smile57
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2014 u 23:55
Elegancija tvoga vrta doslovno osvaja! Čekam slike ljeta, a onda onda i jesenske jer - jesen još nije gotova.Wink
Maša ti je baš bila medena! 
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2014 u 13:32
Tvoj proljetni vrt osvaja ljepotom smile55
Tvoja Maša uživala je s vama.....
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2014 u 13:55
Tikvić.....ma baš ti hvala na lijepim komentarima a ova izreka je baš fora Big smile

Pozdrav mojoj Nuštarki....malo po malo planiraj , sadi i sređuj vrt a za par sezona kad se vratiš na početak svoje teme, bit ćeš više nego zadovoljna Thumbs Up

Andina, imam nešto ljetnih krasnih slika, to moram još prebaciti ali jesenskih na žalost ništa Embarrassed

Moon, nadam se da ti je ova proljetno-(vani jesenska) šetnja prijala Smile

(zgora Opatije)
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2014 u 19:25

Aaaah, slike proljeća i proljetnog vrta, a još nije niti počela zima. Sve ti je prekrasno. Reci, dal ti je onaj bijeli božur drvenast i koliko je star?
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2014 u 19:34
Prekrasne grote,savršeno popunjenebuket
Maša je bila slatka macapismo
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2014 u 22:34
Lijepo je u ove jesenje dane prošetati tvojim proljetnim vrtom i uživati među grotama, kukurijecima, potočnicama...
Kao i uvijek, prelijepo.smile79
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2014 u 22:44
Kao da sam jucer bila kod tebe , tako mi je jos sve frisko u sjecanju ! I Masa koja je setala oko nas !
Nezaboravno !
                                        Blumen Gif 6339
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2014 u 10:28
Carol... to je drvenasti božur i ovo mu je treća sezona i prvi cvijet smile71. Došao je od Korada i mislim da je to njegov sijanac. Neki dan sam ga baš presadila jer mu je ovdje bilo skučeno. Nadam se da nisam tako zaustavila cvatnju za drugu sezonu. Korado mi je rekao da ako ga mičem neka to bude kasna jesen jer oni teško podnose seljakanja.

Miška, Slavuj, Gute...veliki pozdrav curke Hug

(zgora Opatije)
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2014 u 11:08
zaljubljena sam u to tvoje kamenja, kako bi ga volela imati u mom vrtu....uzivam dok setam tvojim prekrasnim vrtom!Hug
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2014 u 11:15
Pošetala sam i ja u ovo kišno jutro i vratila se s veseljem u rascvjetano, toplo proljeće tvoje predivne hacijende... smile64
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2014 u 13:03
Pozdrav Gio......joooj kako volim kad mi svrate "stare" frendice Hug. Znam da voliš kamen Big smile a ja volim tvoje jezerce i patkice Hug

Bugice...današnji dan je ko stvoren za listanje tih proljetnih slika jer kad pogledaš kroz prozor prizor je grozan, kiša ljeva, magla do tla, blato do koljena..... sunce vrati seeee....

(zgora Opatije)
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 848
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2014 u 13:24
ajme divote da rastjera ovo danasnje sivilo I kisu - preprekrasnooooo
smile227 grote su savrsene, ma sve je extra smile79
Na vrh
rajski vrtovi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1789
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2014 u 08:06
Moram ostaviti trag jer grijeh bi bio ne pohvaliti ovakav vrt. Kako je lijepo za vidjeti da iz naizgled mrtvog i beživotnog kamena izrastaju šareni cvjetno otoci, a posebno me oduševio "snijeg" od stotina tratinčica.

"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2014 u 14:00

Korjenčice draga, lijepo te vidjeti tu, drago mi je da nas nisi zaboravila  Smile.
Lijepo je gledati proljetne slike tvog vrta dok vani pada kiša.
Obožavam tvoje grote !

smile78
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2014 u 15:57
predivan vrt, preljepe grote smile73
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 190191192193194 203>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.