dvorište malog kaktusa |
Odgovori | Stranica <1 189190191192193 222> |
Korisnik | |
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vidiš kak se veseli cvijeće sunčeku a kak ne bi mi
oni narcisi bijeli s narančastim krugom u sredini su mi najdraži, oni lijepo miriše |
|
Sponzorirani linkovi | |
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svratih da se malo odmorim u tvom dvorištu,a tamo imam šta i vidjeti,ljepota koja otvara oči,i usta..
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
je ,je lijepo rascvijetano
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Protuletje nam je predivno u našem Međimurju.....
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
bucka123
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ljepota rascvjetalih narcisa je baš oplemenila tvoj lijepi Međimurski vrt |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako me veseli da sam upoznala vlasnicu ovog lijepog vrta, jako milu i dragu osobu.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E baš to sam i ja htjela reći, stalno ti šetkam vrtom, divim mu se, a sad kad sam te konačno i upoznala... ma još mi je lijepši , ako to ikako može i biti još više .
|
|
belica,zagreb
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gredica sa narcisima je preljepa , a kakva bi tek bila da ih snijeg nije polomio!!!
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ostavljam ti veliki pozdrav......hvala na biljkama i velikom zagrljaju
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vec sam mislila da kaktus nema kaktuse...o bozurima i ruzama nemam rijeci osim
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Kaktusek, jesi li već posadila novitete koje si donijela od Bake Bee?
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Monna,narcisi su skoro već otišli,ali zato ruže tek dolaze
Antonija Aralija Moon Gute fee,tako mi je drago da sam te vidjela Anabistrica,i tebe sam imala sad prilike upoznati Vlatkich,računaj da ju imaš,samo napravi malo mjesta u hladovini Korjenko,sunašce moje drago Mira K,opet ćemo se vidjeti Otok,uvijek te rado vidim u mom vrtu Glikice,uživam SlavujVK,ja moj plučnjak je pola dana u hladu,a pola na suncu,kad ocvate ga porežem i potjera lijepe mlade listove Mari Belina,i tebe sam upoznala Blue sky Anaida,ne proljeće nego ljeto je već došlo Bucka Belica,i meni je posebno drago da smo se upoznale Miska,dobro došla u moj vrt,kakav bi to bio kaktus bez kaktusa Anaida,dobra naša vilo,cvijeće je odmah posađeno u vrt,sad je na njemu da raste ovaj lijepi kukurjek sam si dugo željela,a Baka Bea ga je imala |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
beavo za novitet, imam i ja takvog. najviše mi se svođaju što jako dugo zadržavaju cvijet. u mene ima malih ko u priči!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ej vidim da si se ponovila s posjetom botaničkom i posjetom baki Bei. Preljep kukurjek
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Auuuuuu, mahonija je božanstvena, kad će moja tako narasti ? KOliko je ova stara ?
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Glikica,nije jako stara,možda oko 5,6 godina,kod mene ona brzo raste,moram ju ošišati poslije cvatnje,prebrzo se širi.
Aralija,trebalo je iskoristiti priliku [IMG]smileys/smiley17.gif" align="middle" /> |
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
malo sam prošetala i divila se
|
|
Odgovori | Stranica <1 189190191192193 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |