OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 189190191192193 374> |
Korisnik | |
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
čuvarkuće, kao i sve ostalo prvoklasne
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Jel se ono Felicia plavi ma prvoj slici
![]() Kamenjar ti je tako prirodan i meni ocaravajuci ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Super ljubimce imaš
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
predivno, draga Otok!
![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Opet sam malo "štrajkala" s tvojim vrtom. Zato sam sad sve nadoknadila.
Prekrasno sve, al ovaj put "glasam" za cikasicu. Predivna je, i užasno mi je žao što tu kod nas ne može biti vani. U tegli mi nekako nije to to. |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Draga Otok,
dugo me nije bilo u tvome vrtu....ali sam zato sve nadoknadila uživajući!!!
Nevjerojatno mi je gledati tvoje lantane ( koje cvjetaju) jer moje tek tjeraju nove listove. Koprive su ti također krasne u odnosu na moje. A gazanija koja se nije još odlučila koje će biti boje je kao iz nekog časopisa.
I na kraju cikasice....jednostavno sam bez teksta...fenomenalne su!!!
P.S. ona koju si mi poslala prošle godine ima prva tri lista. I ona me je jedina ove godine praaaavo obradovala.
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Gio, da ono plavo je felicija. Kako bi ti rado jednu poslala, ali kad si preko granice. Ali sakupit ću sjeme, to se može slati.
Hvala svima na komentarima za moje sukulente, meni su baš dragi, a ima ih tako puno vrsta. Proljeće, baš si me obradovala ovom viješću o cikasici. Ispočetka obično bude po tri listića, pa onda sve više i više. Vidi koliko ova ima novih listova ![]() A ovo je ona najstarija sa prethodnih stranica, ona sa tri krošnje. Morala sam joj odrezati stare grane, jer ove nove nisu imale prostora za rast ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
fenomenalan ti je vrt
![]() sukulenti su prva liga |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Sukulente po meni imaju svoju draž i lipotu,a ti ih imaš u izobilju i svi su
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Tvoji ljubimci su i moji ljubimci - predivno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ajme Otok što da ti iskomentiram ovaj put.... svaki put su mi prve riječi auuuu, auuuu......tvoje su cikasice ipak THE BEST a i ja sam ove godine sretna jer mi je nakon dvije godine što ju imam konačno u sredini potjerala nove listove
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
dan! ove tvoje cikasice su nevjerojatne! ma sve je wow kod tebe
žao mi je radi nevremena!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Drago mi je da vam se sviđa kod mene,
i ovoj gušterici se izgleda sviđa pogled na sukulente, stalno je na ovom kamenu ![]() A još se nekome sviđaju - Zalutali jučer neki turisti Nijemci pa upali u moje dvorište i dok sam ja objašnjavala kuda trebaju ići, oni su ugledali moje sukulente. Pitaju da li bi ih prodala. Ne, ne bi. I tada je čovjek ponudio 500 eura za cijelu moju kolekciju, skupa sa teglama. Mislio je valjda da ću ja pasti na dupe od takve cifre. Pa ja njih skupljam godinama, ima oko 5o vrsta, više od 100 komada već velikih biljaka. Pitam ih kako bi ih uopće prenijeli. Kažu imaju brod, pa u njega. A doma imaju grijani staklenik i puno kaktusa. Rekla sam im - pa kupite ih u Njemačkoj za te novce. Odgovor - nismo nikada vidjeli toliko vrsta na jednome mjestu. Eto, malo sam se pravila važna ![]() Bura je dokrajčila moje maćuhice, pa sam ih ipak počupala. Bilo je na njima još dosta cvjetića pa sam napravila ovaj mali buketić (zapravo mi tu baš paše izraz pušlek). Evo ga poklanjam svim posjetiocima moga vrta ![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Pa imaš se i čim pravit važna, draga Otok. Toliko godina skupljanja, truda i ljubavi, a oni tebi 500 eura. Ma moš mislit!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Za pušlek ti hvala! A za Nijemce - i dobro da si mi se pravila važna jer si itekako zavrijedila!!!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Otok, nadam se da će i moja cikasica narasti bar za jednu trećinu tvoje. Jasno mi je da moram čekati godinama, ali nema veze, za takav primjerak se isplati čekati.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Pa šta je mojoj cikasici pa crkla dabogda -sva žuta i kako su krenuli mladi i kako mi donijela onako stoji a tvoja stvarno nemam rijeći
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 189190191192193 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |