Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 188189190191192 381>
Korisnik
Poruka
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2013 u 00:05
Fiki odkineš pelcer i smile127
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2013 u 00:07
Dmirce
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2013 u 00:07
Dmirce kakva u ovo doba?
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2013 u 00:11

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2013 u 00:15
Pozzz !!!

Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2013 u 00:19
Pa tak je 12 satiLOL laku noćsmile49
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2013 u 00:21
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2013 u 10:07
Ahhhhh, ahhhh, dečki! Vi uvjek šalabajzate ovdje dok nema nikog!
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2013 u 10:30

vidim da vam ne falim,ali svejedno sam tu.bacam snijeg.dabogda da se otopio.- koja kletva.pomalo nadzirem moje sijance .mislim da su se počeli izduživati.idu odmah na hladnije.tko zna dokle će ovo vani

-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2013 u 12:01
Ajama draga, tko je to rekao da nam ne fališ!? Naprotiv, samo ti dođi ovdje kad god poželiš, ljepše je kad nas ima više! A što se tiče snijega, bolje da šutim o tome, jer ću onda samo cijeli dan škripati zubima od bijesa... valjda će jednom i to zimsko sra.. od vremena prestati..
Na vrh
cvetlin View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 714
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvetlin Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2013 u 19:59
Pozdrav..nisam baš početnik u vrtlarstvu ali uvijek ima nešto novo,pa tak meni mama kupila mali plastenik 2X1.5m visine 90cm i sad znam da bu na jesen dobro posijati salatu ispod njega..a kaj da sad radim s njim?? Mislila sam stavit flance paradajza ( u teglicama) al bolje da pitam neg da ih sve upropastim...Ima li neko iskustva s takvim malim negrijanim plastenicima ?
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2013 u 22:10
Cvetlin, prije svega Dobrodošla u naš povrtlarski kafić! A što se tiče plastenika, pa ni moj nije grijani, osim što je veći, 6x3m, visine negdje oko 2m i već je skoro pa sve posijano unutra. Fali mi još rani i kasni kupus koji planiram posijati ovih dana, brokula i još nešto što mi bude stalo unutra...Ako je u mom plasteniku već neka ugodna temperatura, onda bi u tim manjim trebalo biti još toplije..
Na vrh
cvetlin View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvetlin Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2013 u 08:44
Hvala na dobrodošlici, posijala sam i ja u sobi dosta toga,sad samo čekam da malo zagrije da to presadim van,a niš onda bum i ja tih kupusnjača nasijala a paradajza bum probala par komada stavit nutra da vidim kak se drže..
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2013 u 10:05
Ako su ti paradajzi niknuli bolje ih nemoj dirati i seliti u taj plastenik, pričekaj dok se temperature ustabile...Kod mene je danas opet kao da ide jesen i zima, a ne proljeće.. Moje biljke još nisu niknule i kad niknu prilagodit će se odmalena tim plasteničkim uvjetima, a tvoje ako su bile unutra u kući, sad da ih seliš, doživile bi veliki šok..      
Na vrh
cvetlin View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvetlin Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2013 u 12:07
Monstera,hvala na savjetu,onda ih neću dirati ..bolje po provjerenom receptu ko i sve ove godine a s tim čudom bum već nekaj...
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2013 u 12:54
Nema na čemu draga! Potpuno se slažem s tobom, jer pošto je baš neko blentavo vrijeme, radije si biljkice čuvaj na sigurnom gdje su već navikle..
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2013 u 16:00
moji dajzeki već vape za presađivanjem,ali neću ih imati kamo staviti,zato neka još malo vrište onako zgurani u jednoj posudici.planiram posijati peršin u posudu pa kad dođe lijepše vrijeme presaditi u vrt.imam  nešto listova od lani,ali to ću brzo obrati.
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2013 u 17:07
Ajama dobra ti je ideja s peršinom, tako sam ja sijala onaj kovrčavi peršin lani, no s obzirom kakvo je vrijeme bilo, sad opet ponavljam gradivo...    Valjda ću ove godine imati više sreće...
Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2013 u 22:57
Ja sam peršunič posadio u kalič pa da imam malo i lista za zaćinLOL
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2013 u 22:58
Super Dmirce!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 188189190191192 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,797 sekundi.