Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trišino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Trišino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 188189190191192 243>
Korisnik
Poruka
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Status: Offline
Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2010 u 11:16

,

Pomisliš li nekad na mene?
Stare vatre nisu zgasle.
Čuvam zate žute ruže
Na mom srcu su izrasle

Jedna nježna senjska ruka - muška naravno

LOL Wink  Cry LOL

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2010 u 11:51
Otok, ma baš si me dirunula u srce. Kad prođu neke godine, lijepo je imati neke drage uspomene-hvala ti !

Enrikova nona izabrala neke stranice mog vrta koje sam već zaboravila - mislit ću na tebe naravno.

Baka kolko novaca potrošim na cvijeće račun za struju, za tih 6 do 7 sati dnevno (80 W) -mjesečno će iznositi možda dvadesetak kuna, pa kvragu jedan cvjetić manje, ali ako mi se sukulenti održe, a vjerujem da hoće - tu nema cjene.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2010 u 11:53
Toni tebi posvećujem poseban post, ma baš si me napravio "zgodnom" baka-mrazicom, mislim da bi mogla iskoristiti za Novogodišnje čestitke - možda i hoću.

Hvala ti generacijosmile79
RIJEKA

Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2010 u 13:00
Zašto kažeš da nećeš više ostiće u svoj vrt? Mislila sam da su to zahvalne biljčice.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2010 u 13:08
Ja sam ih dvije godine imala i slabo su mi cvjetale, trč, trč, pa poneki cvjetak. Onda su mi jedne godine sve smrzle. Druge godine nabavila sam nove, dobila ih i od forumašica, stavila u vaze, kao da ih mogu spremiti po zimi. Traže dosta vode, ljeti je bila velika suša i opet su slabo cvjetale. Pa ne mogam ih imati baš pod svaku cjenu, ima toliko divnog cvijeća.
RIJEKA

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2010 u 18:06
, još puno rascvijetanoga u tebe, a toni , divna si kao djedamrazica!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2010 u 18:24
Ha-ha antonija ne budali ja i jesam nona-mrazica i to već 20 godina.
RIJEKA

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2010 u 21:53
Hajde nono,još si ti dobra nona kao i tvoje cvječkice,držiš se pravo  i cvjetaš sva,ma očito ti godi trčkaranje
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2010 u 21:56
ma nemrem vjerovati pa kod tebe nije zima LOL
ona žuta ruža ti se popela na prozor tako da ju možeš vidjeti Wink

Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
1234DRENOVA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 535
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 1234DRENOVA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2010 u 22:10
Triša onakve žute kale nigdje nisam vidjelasmile141
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2010 u 10:54
Sarajka, snijeg kod tebe, čak i na avataru, ali doći će proljeće, a ja ću onda protivno svim obećanjim, koja sam si dala u nabavku begonija, a onda u školu za njihov odgoj k tebi.

Konte, žuta ruža je nekad davno bila prvi cvjetak koji sam posadila u svom dvorištu i to je baš ta, ima više od 30 godina.

Drenova, žute kale su kupljene u našim rasadnicima, ne sjećam se više gdje, naravno kao gomolji, zna ih se nekad naći.
RIJEKA

Na vrh
tomica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 939
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tomica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2010 u 11:40
Prestanite je više hvaliti, ta ima žena ogledalo u kućismile223smile96
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2010 u 13:01
He- he Tomice, što je tebi, kakvo ogledalo, znaš što mi se dogodi kad pogledam u ogledalo, iz njega me gleda moja mama kad je već bila za mene "jako stara".

I zato ogledalo je "aut" u našoj kući!
RIJEKA

Na vrh
tomica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 939
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tomica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2010 u 13:30
Lako je tebi hišnut ogledalo iz kuće, a šta ću ja. Troje ih od 16-24 godine. ogledala u kući ko u priči, a do WC-a doći je san ljetne noći.
A ovo "iz njega me gleda moja mama kad je već bila jako stara" je istina... prije šest godina, mi u gostima, a moj najmlađi iz čista mira počne plakati i veli dijete kako plače jer ga neće imati ko oženiti kad smo svi tako stari. A meni bilo tek 44.
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2010 u 13:37
Kakva su to čudna ogledala u zadnje vrijeme, i mene iz moga gleda moja mama- zato se sve rjeđe gledam !
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2010 u 14:38

Zašto se ljutiti na ogledala Wink, svako doba ima svoje draži. Nosimo iskustvo, toplinu, razumevanje koje je svojstveno samo zrelosti. O energiji neću da pričam Smile, ponekad je imamo toliko da je "neprimerena" našim godinama  LOL (domaćica ove teme je primer da je godine nisu umanjile Clap, naprotiv). Hrabro pogled napred, pa i u ogledalo, jer nas odatle promatraju naše majke ali sa novim osmehom i žarom u očima.

Triška, sukulenti su ti takvi da im ne treba štedeti ni na struji a kod kala već postajem ljubomorna, moje nikako da procvetaju već duže vreme.
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2010 u 14:53
E baš ste me raspoložila, dakle i vaša ogledala su slična mojima, no ne treba se previše gledati.

Evo još kratko: kad je moja starija kći krenula u školu pitala sam je kakva je učiteljica, a ona mi odgovori: "Pa tako, starija kao ti" Imala sam tada 28 godina i bez lažne skoromnosti izgledala kao da mi je 20, ali moje se kćeri danas četrdesetgodišnjakinje i same smiju oko toga.

Mimar hvala ti, iskustvu je predivno, a energije još imamo bez obzira na sve, ogledalo ću ipak izbjegavati....smile96
RIJEKA

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2010 u 16:54
ja san u zavadi sa ogledalom i vagom!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2010 u 16:58
Antonija, he-he, ni meni vaga više nije prijateljica, od kada sam prešla pristojnu brojku, tj od kada mi je struk prešao polovinu visinesmile45
RIJEKA

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2010 u 21:38
Triša vidiš kako si dobra prema svom vrtu da te i u ovo hladno jesenje vrijeme daruje ponekom prekrasnom ružom i još ti ju pošalje do prozora. Bodljikavci s pravim tretmanom, a to se i vidi, svi su tako zdravog izgleda. Kako je okićena ljepotica? Thumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20Up
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 188189190191192 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.