Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 188189190191192 243> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Pomisliš li nekad na mene?
Stare vatre nisu zgasle. Čuvam zate žute ruže Na mom srcu su izrasle Jedna nježna senjska ruka - muška naravno ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Otok, ma baš si me dirunula u srce. Kad prođu neke godine, lijepo je imati neke drage uspomene-hvala ti !
Enrikova nona izabrala neke stranice mog vrta koje sam već zaboravila - mislit ću na tebe naravno.
Baka kolko novaca potrošim na cvijeće račun za struju, za tih 6 do 7 sati dnevno (80 W) -mjesečno će iznositi možda dvadesetak kuna, pa kvragu jedan cvjetić manje, ali ako mi se sukulenti održe, a vjerujem da hoće - tu nema cjene.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Toni tebi posvećujem poseban post, ma baš si me napravio "zgodnom" baka-mrazicom, mislim da bi mogla iskoristiti za Novogodišnje čestitke - možda i hoću.
Hvala ti generacijo
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Zašto kažeš da nećeš više ostiće u svoj vrt? Mislila sam da su to zahvalne biljčice.
|
|
![]() |
|
Ja sam ih dvije godine imala i slabo su mi cvjetale, trč, trč, pa poneki cvjetak. Onda su mi jedne godine sve smrzle. Druge godine nabavila sam nove, dobila ih i od forumašica, stavila u vaze, kao da ih mogu spremiti po zimi. Traže dosta vode, ljeti je bila velika suša i opet su slabo cvjetale. Pa ne mogam ih imati baš pod svaku cjenu, ima toliko divnog cvijeća.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Ha-ha antonija ne budali ja i jesam nona-mrazica i to već 20 godina.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Hajde nono,još si ti dobra nona kao i tvoje cvječkice,držiš se pravo i cvjetaš sva,ma očito ti godi trčkaranje
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ma nemrem vjerovati pa kod tebe nije zima
![]() ona žuta ruža ti se popela na prozor tako da ju možeš vidjeti ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
Triša onakve žute kale nigdje nisam vidjela
![]() |
|
![]() |
|
Sarajka, snijeg kod tebe, čak i na avataru, ali doći će proljeće, a ja ću onda protivno svim obećanjim, koja sam si dala u nabavku begonija, a onda u školu za njihov odgoj k tebi.
Konte, žuta ruža je nekad davno bila prvi cvjetak koji sam posadila u svom dvorištu i to je baš ta, ima više od 30 godina.
Drenova, žute kale su kupljene u našim rasadnicima, ne sjećam se više gdje, naravno kao gomolji, zna ih se nekad naći.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Prestanite je više hvaliti, ta ima žena ogledalo u kući
![]() ![]() |
|
![]() |
|
He- he Tomice, što je tebi, kakvo ogledalo, znaš što mi se dogodi kad pogledam u ogledalo, iz njega me gleda moja mama kad je već bila za mene "jako stara".
I zato ogledalo je "aut" u našoj kući!
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Lako je tebi hišnut ogledalo iz kuće, a šta ću ja. Troje ih od 16-24 godine. ogledala u kući ko u priči, a do WC-a doći je san ljetne noći.
A ovo "iz njega me gleda moja mama kad je već bila jako stara" je istina... prije šest godina, mi u gostima, a moj najmlađi iz čista mira počne plakati i veli dijete kako plače jer ga neće imati ko oženiti kad smo svi tako stari. A meni bilo tek 44.
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Kakva su to čudna ogledala u zadnje vrijeme, i mene iz moga gleda moja mama- zato se sve rjeđe gledam !
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Zašto se ljutiti na ogledala Triška, sukulenti su ti takvi da im ne treba štedeti ni na struji a kod kala već postajem ljubomorna, moje nikako da procvetaju već duže vreme.
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
E baš ste me raspoložila, dakle i vaša ogledala su slična mojima, no ne treba se previše gledati.
Evo još kratko: kad je moja starija kći krenula u školu pitala sam je kakva je učiteljica, a ona mi odgovori: "Pa tako, starija kao ti" Imala sam tada 28 godina i bez lažne skoromnosti izgledala kao da mi je 20, ali moje se kćeri danas četrdesetgodišnjakinje i same smiju oko toga.
Mimar hvala ti, iskustvu je predivno, a energije još imamo bez obzira na sve, ogledalo ću ipak izbjegavati....
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
ja san u zavadi sa ogledalom i vagom!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Antonija, he-he, ni meni vaga više nije prijateljica, od kada sam prešla pristojnu brojku, tj od kada mi je struk prešao polovinu visine
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Triša vidiš kako si dobra prema svom vrtu da te i u ovo hladno jesenje vrijeme daruje ponekom prekrasnom ružom i još ti ju pošalje do prozora. Bodljikavci s pravim tretmanom, a to se i vidi, svi su tako zdravog izgleda. Kako je okićena ljepotica?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 188189190191192 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |