Rijeka |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 58> |
Korisnik | |
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prekrasna vam je Rijeka....ovo ljeto smo bili na ljetovanju u Rijeci kod tete i tetka....tetak nas je malo provezao barkom....bili smo zadivljeni..imam negdje sa cd-u slikice iz Rijeke sa barke no ne mogu ga pronaći...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Stvarno bravo za slikice!!!
Rijeku nikad nisam ovako doživila ![]() Triša nadam se da će slike crkvica ubrzo ![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Triša, bako, prelijepe reportaže vašeg grada. Ovako i mi ostali možemo upoznati skrivene kutke grada u koje vjerojatno nećemo zaći kad nakratko posjetimo Vaš lijepi grad.
|
|
![]() |
|
mrvica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 160 |
Svaka čast za reportaže, stvarno super,
![]() |
|
"Dakle: ne brinite se tjeskobno za sutrašnji dan, jer će se sutrašnji
dan brinuti za se! Svakom je danu dosta njegove muke." Mt, 6,34 |
|
![]() |
|
montokuc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Svibanj 2009 Lokacija: Germany Status: Offline Bodovi: 196 |
Lijepe slike iz Rijeke,bravo!
Evo jedne moje,vecernje! ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Aaaa
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Predivna slika, da kako kaže baka niti ja sa svojim fotićem ne mogu dobiti tako divnu fotku, zato se pouzdamo u tebi.
Predivno, ustvari izgleda kao da je slikano liz nebodera na Rastočinama, a to je blizu mene.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
montokuc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Svibanj 2009 Lokacija: Germany Status: Offline Bodovi: 196 |
Evo dnevne slike,to je neboder na Bulevardu,tako oni zovu,ulicu sam zaboravio!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Montokuc, ulica se zove Vidikovac, malo prema lijevo po njoj eto moje ulice i kućice, a malo desno unatrag onaj park Vovovod ispod zida prema dolje!Ideš li po Vidikovcu ravno dolaziš do Trsatskih stuba s kojima se "siječe".
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
E soro pa bakina kuća, ali nije bitna kuća, slike su predivne-glavno da se vidi Učka.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Evo jos nekoliko fotki iz Rijeke!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hej, baš sam uživala, tamo negdje skoro se vidi i moja barka...
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
ah...krasno....eno i tetkova barka...doduše izdaleka mislim da je njegova.....
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Joj, ljudi prekrasne slike. Hvala vam što me redovno podsjećate kolko je lijepa moja Rijeka.
|
|
![]() |
|
Ne znam što će ispasti, jer sam slike "skinula" s web kamera na portalu grada Rijeke.
Kazalište i park
![]() Riva - obala
![]() Jadranski trg
![]() Obala
![]() Žabica, onaj autobus u pozadini kreće s autobusnog kolodvora...
![]() |
|
![]() |
|
Baka super, baš smo pratili jutros što se događa u Rijeci, fora su te kamere.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Pa ti si mi Triša i dala ideju kad si napisala da ih pratite. Rekoh da pokušam prenijeti dio....Nažalost ove male nisam (bar ja ne znam) mogla povećati....
Ali "cjelokupni dojam" je: mali gradić pred recimo tridesetak, četrdesetak godina....bez nekog prometa!
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Evo nekoliko slika sa Zameta kao prilog ovoj aktuelnoj temi...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Evo malo pogleda na sivo more,sa moje terase, ali preko snježnih krovova... ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |