arčilend |
Odgovori | Stranica <1 1718192021 54> |
Korisnik | |
arčik
Odrastao grm Pridružen: 16 Rujan 2014 Lokacija: Brzi Brod Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
|
|
Sponzorirani linkovi | |
arčik
Odrastao grm Pridružen: 16 Rujan 2014 Lokacija: Brzi Brod Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
arčik
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
arčik
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo je pratiti s koliko radosti ulaziš u svoj arčilend. Svaki puta kada tu zavirim, dio radosti ponesem sa sobom
|
|
arčik
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moon,
...upravu si...prija mi čist vazduh...u arčilendu ga ima na pretek...možda preterujem, ali meni se čini da sunce tamo drugačije greje...uvek se zadržim, malo, kraj reke...juče sam videla rodu i male pačiće kako plivaju u reci...šteta što nisam imala aparat... ... jutros sam ustala, išla do pošte i naravno u kratku šetnju do ranča...bilo je jako rano...najlepša su jutra...dvorište gde živim je malecno...kuće preblizu...a tamo...ma šta drugo da kažem, osim da je prelepo... |
|
|
|
arčik
Opcije poruke
Hvala(0)
|
JosipaNu,
...šta da ti kažem, osim da mi ta rezidba voćaka, nije jača strana...svako drvo je priča za sebe...bio prošle godine, jedan naš poznanik i malo mi pokazao...dok on priča i reže, meni jasno...kad otišo, ja opet isto...nisam sigurna...nisam, dosad, naišla na literaturu koja to lepo objašnjava, za totalne neznalice... ...gde su ti stručnjaci...mogli bi da naprave neki klip i okače ga na youtube...ovo što sam dosad gledala...slabo...površno... |
|
|
|
Miranda
Odrastao grm Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Snijeg se otopio,sunce sja,a ti se baš razmahala...puna planova... Baš uživaš u svom Arčilendu , a i mi zajedno s tobom!
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivne uvjete imas...blago tebi..aja ti citam iz papira pa neznam skuzim na tren pa opet neide...hahha...mislim da nikad shvatiti necu...pa opet nesto izraste...sto mi nikako nije jasno
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
arčik
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miranda,
JosipaNu, drage moje...izvinite što se nisam videla da ste mi bile u posetu... ...moram da se iskupim i pozovem vas na |
|
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nesto ces shvatiti samo nemoj kao ja...haha
..ja sam stvarno za to antitalent... |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pratim redovito temu, samo se ne oglasim baš uvijek. Ova gredica koju si napravila za krumpir je odlična, podaskana će biti pravo toplo gnijezdo za krumpiriće. Svaka čast na trudu, inače sam pobornik svega prirodnog, poput malčiranja, eko gnojiva dobivenih od biljaka, kompostiranja... i da dalje ne nabrajam - zato volim uvijek prošetati tvojim Arčilendom. Koliko znam, za orezivanje voćaka, svakako je vrlo bitno naučiti razlokovati prave grane i grane takozvane "vodopije" i njih redovito odstraniti jer iscrpe voćku.
|
|
arčik
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugiceza5,
... gredicu još uvek pravim , svaki put kad odem, stavljam na nju sve što nađem, a da je organsko i polurazgrađeno...Jedan naš prijatelj ima pilanu i treba da mi spremi daske po meri...gredica će biti oko 0,5m visina...u stvari neće to biti daske, nego onaj deo koji je sa korom...tako će se uklopiti u okoliš...imam još konjskog đubriva...kompost će, valjda biti skoro prerađen...videćemo... |
|
|
|
arčik
Opcije poruke
Hvala(0)
|
danas nema ćišćenja... |
|
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Arčk gdje je snijeg, mi se ovamo ubišmo lopatajući?
Evo upravo se spremam lopatati trotoar oko kuće. Već sam dava puta danas + sinoć oko ponoći. |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
arčik
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...ja i MM...raščišćavamo, jedan deo u koji dosad nije moglo da se zađe...MM hoće tu da sadi godži sadnice...valjda se tako zove voćka...nemam pojima šta je to...ponudio mu neki prijatelj sadnice...kaže zdravo... MMM gleda gde je međa...ima tu negde metalnih kočića koji su postavljeni kod omeđivanja... pre par godina kad nismo znali gde su međe, očistili smo komšiji jedno poveće parče... nije baš povoljno vreme za ovakav rad...hladno...oblačno.... |
|
|
|
@kaktus
Trajnica Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
arčik
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drage moje...
@kaktus, dobro da ste se javile...MM za malo, baš sad da me klepne...onoliki ranč, a ja baš rešila u gustiš da sadim godži bobice...sve me boli od granja i one pavitine...to se uplelo i kao da se lancima vezalo za šikaru... ...ja mu smislila... |
|
|
|
arčik
Opcije poruke
Hvala(0)
|
smrcko, nema snega...sinoć padala prava prolećna kiša...danas nije loše...malo hladno, ali moglo da se nešto radi...ja bila na pijacu i kupila novu motiku...spremam se da počnem sa okopavanjem vinograda...pošto je zatravljen, kopa se samo oko giže... ima oko 1000 čokaota, moram da počnem na vreme... da mi prošle godine MM nije pomogao, kopala bih ga do berbe....... |
|
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo sam setala i svasta dobro vidjela . Jako sam sokirana ponasanjem nekih tvojih "dobrih susjeda" !
Kako mogu biti tako bezobrazni ? Zar ih nije Boga strah ? |
|
Odgovori | Stranica <1 1718192021 54> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |