Pelargonije ili muškatle |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 94> |
Korisnik | |
more33 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anastazija hvala, pokušat ću i ja sa Substralom. Međutim meni su prestale cvjetati i one što su na suncu u travnjaku i one što su na balkonu (balkon ima sunca jutri do 10,00 sati i popodne jedan sat, položaj mu je prema sjeveru) Prva tura cvjetanja je bila prelijepa a iza toga jednostavno ništa, primjetila sam par novih pupoljaka koji se odmah suše samo oni ne listovi. Ineče rastu lijepo padajući.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Nemoj se živcirati,procvjetat će one opet-malo se odmaraju. Pognoji ih i bit će opet lijepe. Jer optrgavaš redovito cvjetove? To ih potiče na daljnju i obilniju cvatnju! A položaj na sjeveru nije baš najsretnije rješenje za njih,bolje im paše više prema jugu. Pozdrav
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
za more33: pelargonije trebaš držati na dobro osunčanom mjestu i redovito trgati ocvale cvjetove kako bi pospješila daljnju cvatnju. moje su također okrenute sjeveru,al od izlaska od zalaska sunca su osunčane. prehranjujem ih jednom tjedno samo željezom. predivno cvjetaju. kod nas u Hercegovini pelargonije nazivaju đirani.
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
kako zalijevam željezom? nekoliko zrnaca otopim u posudi,najčešće u plastičnoj boci jer tako vidim kakva mi je otopina. najbolje je kad je svijetlo crvene boje,znači da nije prejaka,a kad zalijevam pazim da ne polijevam biljku nego samo zemlju oko nje. odmah nakon toga opet zalijevam običnom vodom. |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
|
|
![]() |
|
more33 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 14 |
Nuna hvala što ste se uključili, inače sam mislila da je svak pobjegao sa foruma. Napomenula bih da su moje pelargonije na balkonu dosta vremena u hladu samo jutri nekolika sata na suncu. Vjerojatno i to ima utjecaja, nisam prihranjivala sa prihranom za njih. E da počeli su sada opet poneki cvjetić bacati nakon duuuuugo vremena a skoro da su cijeli dan u hladu jer je kuća dosta u sjeni pa popodnevnog sunca više nema nikako već samo juti sat, dva vremena
|
|
![]() |
|
za more33:budući da ti je kuća većinu dana u hladu nabavi neko cvijeće koje ne zahtjeva puno sunca. ja na terasi od istoka imam petunije i verbene koje neumorno cvjetaju još uvijek, a osunčane su od 9 do moža 1 ili 2 popodne. na prozoru isto od istoka imam rozu i crvenu kućnu begoniju kojoja isto ne voli direktno sunce |
|
![]() |
|
Za vilmač: Pa to i želim, ali što posaditi. Htjela bih nešto padajuće da lijepo cvijeta Hajde nešto preporučite za iduću godinu. Plizzzz...
|
|
![]() |
|
ja sam se odlučila dogodine za milion zvončića
![]() |
|
![]() |
|
Milion zvončića??? Hajde malo objasni. Kako izgleda, koja boja cvijeta, jeli padajuće, i MOŽE LI NA MOJ BALKON. (hlad) Plizz...
|
|
![]() |
|
kod million bels cvjetovi su nešto slično kao kod surfinija samo sitniji i nježniji. puzajući su i spuste se oko pola metra,predivno izgledaju! meni se sviđa kombilacij roze i limun žute! ukucaj u tražilicu million bels i pretraži po forumu slike,vjerujem daće te oduševiti!
![]() |
|
![]() |
|
vidi ovdje na cvijet.info tražilici milijon zvončića ili million bells
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
skrecete sa teme:
evo tema na forumu o milion bells : http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=3341&KW=milion
i
|
|
![]() |
|
DRENOVA 1234 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 15 Kolovoz 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 210 |
![]() |
|
DRENOVA 1234 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 15 Kolovoz 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 210 |
![]() |
|
URL=URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/moje_cvjetne_tajne/pelargonije/pelargonijeinfo//slike_cvijeca/moje_cvjetne_tajne/pelargonije
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Društvo, kako ih spremate za zimu? Mojima su grane duge i još cvatu pa neznam kako da ih sačuvam za proljeće? Ima sigurno puno "tajni" u tome pa vas molim za savjet. Hvala!!!!
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |