Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Emilly
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Emilly

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 70>
Korisnik
Poruka
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2011 u 20:41
jesam bolje hvala, a sad kad vidim tvoje cattleyice još sam bolje....a tek idući tjedan ;)
"Chi pianta un giardino semina la felicità"

Amelia,It
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2011 u 20:44
pozdrav i tebi s kopna još sam malo pod utjecajem natjerao me MM popit neke lijekove pa malo lebdim

Amelia,It
Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1664
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2011 u 20:57
Evo pozdrav za obje (ova će u proljeće na tri dijela Wink )

Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2011 u 20:58
I ovaj den kilavi, čini mi se da ću i bez njega ostati

Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2011 u 20:59
Za kraj malo sunca

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2011 u 21:01
@hanaHeart na čemu si? Neću nikome reči, mame mismile156
@Emilly smile79
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2011 u 21:03
Da, i mene zanima... Podjeli s nama LOL
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2011 u 21:04
Originalno poslano od člana Emilly Emilly napisao:

I ovaj den kilavi, čini mi se da ću i bez njega ostati

Prekrasan jeEmbarrassed
I onaj moj koji je posljednji cvao, daje naznake da mu nije dobro. ..požutilo mu je i opalo svo lišće
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2011 u 21:06
Ma ovoga su pokosile one gljivice. I on je trenutno bez listova, ali se nadam novom izdanku Confused
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2011 u 21:12

Ma ovoga su pokosile one gljivice. I on je trenutno bez listova, ali se nadam novom izdanku Confused
Koje gljivice? Ja na mom nisam primjetila nikakve boleštine ni ništa neobično, samo su mu uveli listoviConfused
Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2011 u 21:15
Dobila sam jedan den sa crnim točkicama. Nisam baš obraćala pažnju na to, nažalost...
Proširilo se po svim denovim brzinom munje. Angry
Dugo sam se borila s njima dok nisu počeli rikavati jedan po jedan Cry
Neki su još živi, ali kilavi
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2011 u 21:45
Tužnosmile43
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2011 u 21:54

Da, i mene zanima... Podjeli s nama [IMG]smileys/smiley36.gif" align="absmiddle" alt="LOL" />

ne smijem reči inače imam ja takvog dena baršunastog pa ne brini, a ima i Kike od mene   

Amelia,It
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2011 u 21:55
Draga bit ce bolje
Tjesi se time da ce ostati najizdrzljiviji
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2011 u 21:57
mislim da imam i zigića kakv ti je krepucnuo samo ne znam koji je,malo su mi se pomiješali kod selidbe. kad ga identificiram javim ti...al imam ga garant. I još neka dva drugačija...zeleni sa nečim crvenkastim i krem sa nečim plavojubičastim, tak nekaj

Amelia,It
Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2011 u 21:58
hana smile79 Sad mi je lakše!

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2011 u 22:03

Gušt vas je čituckatiThumbs%20Up

smile79
Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2011 u 22:06
Originalno poslano od člana hana hana napisao:

mislim da imam i zigića kakv ti je krepucnuo samo ne znam koji je,malo su mi se pomiješali kod selidbe. kad ga identificiram javim ti...al imam ga garant. I još neka dva drugačija...zeleni sa nečim crvenkastim i krem sa nečim plavojubičastim, tak nekaj

Meni su svi zygići napola mrtvi. Nemam pojma šta je njih spopalo Angry
Njih bolje nemoj rasađivati, ono njihovo korijenje mi se čini užasno osjetljjivo. Bit će njih opet Wink
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2011 u 21:52
Prekrasan je, nisam znala da ima plavih orhideja.  Clap
Dendrobium

život je more
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2011 u 00:20
Koje li ljepote ! Emilly mozes biti stvarno ponosna  !    smile186
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 70>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.