Kaktusi i ostale biljke |
Odgovori | Stranica <1 1718192021 77> |
Korisnik | |
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
polako al sigurno dolazi proljece
žuta grančica ovo neznam sta je ,tu sam sadila ukrasni luk |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
Sponzorirani linkovi | |
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ljiljan
muscari |
|
Vir |
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a sad malo mojih najdražih sukulentića i kaktusića
crassula procvjetala nove echerevie ..dodijalo mi je puno teglica pa sam vecinu posadila u okrugle velike tegle |
|
Vir |
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
crassulice
crveni sedum |
|
Vir |
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Vir |
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Vir |
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pravi mi muz stalaze za sukulente ,trebam ih jos puno
|
|
Vir |
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Vir |
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Vir |
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i nista bez mog tima
|
|
Vir |
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Vir |
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
malo kaktusa
|
|
Vir |
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo, lijepo.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
kikach
Mladi grm Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma jel to na slici ljiljan sto sam ti ga ja donjela ili neki drugi?jer ako je moj onda mu dajes neki hormon rasta jer je stvarno narasao otkad smo se vidjele!!
i mislim da sam prepoznala novi kaktus, zbilja je simpa!i ovi ukrasni loncici su mi super
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
milice
kikach ne dajem mu hormone ,to nije od ovih ljilajana sto si mi donijela nego mi jesenas tvoja mama dala jedan,to je on...jesi vidla novi kaktus ,lijep je ,evo ga opet,odvojila sam za tebe i nataliju malo |
|
Vir |
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bome si ti naslagala saksija, koliko vidim nestavljaš im podmetače crassula ti je krasno procvjetala kao i moja od tebe moram ju slikat pa stavit sliku
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jesam EN sad muku mučim sa saksijama pa sam počela sve manje sululente i kaktuse sadit u velike tegle po par u jednu..ne stavljam podmetače sukulnetima i kaktusima jer znalo se desit da po noći pada kiša prošle god i ja ujutro kad ustanem vidim vode u podmetaču,odmah sam izbacila sve podmetače
|
|
Vir |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ti si postala ozbiljna konkurencija našoj Otok po broju sukulenta
Posebno ti je lijepa crasula koja ti sad cvijeta,a koji je to kaktus sa zadnje slike?
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobar način da se smjesti ovo mnoštvo. Čitam kako si ih počela smještati više u okrugle vaze. I ja sam imala neko vrijeme tako, onda mi je dosadilo pa sam ih opet posadila svakog posebno, pa sam ih onda sve premjestila u kvadratne tegle jer se tako lakše složi jedan uz drugoga, uglavnom vidim i ti imaš slatke muke gdje sve to smjestiti. Krasna ti je kolekcija! |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno
|
|
Odgovori | Stranica <1 1718192021 77> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |