Moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 1718192021 28> |
Korisnik | |
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cure su toliko nahvalile tvoj vrt pa mi ostaje samo da ti kažem da je prelijepo.Žuri se pojesti salatu da se možemo diviti i hostanjaku.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Sponzorirani linkovi | |
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ante, Ante, svi smo zate...
prelijepo je u tebe, ni ja nisam prije vidila ovu boju tulipana. a šta se tiče hostinjaka, požuri sa salatom! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dakle ,ovdje je odmor za oći.Prekrasno.
|
|
anđelkad
Trajnica Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan Uskrs Ante
|
|
Ante3009
Mladi grm Pridružen: 15 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 838 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, također i tebi i svim CIF-ovcima
|
|
Vrt je kompleks estetske i oblikovne namjere, a biljka je vrtlaru ne samo biljka - rijetka, neobična, obična ili osuđena na nestanak - ona je i boja, oblik, volumen i arabeska u jednom
|
|
maestral
Pustio korijenje Pridružen: 04 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 392 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uvijek volim ovdje navratiti, provjeriti što je novo, pratiti razvoj vrta i diviti se biljkama...Bravo, svaka čast . Vezano za komentar od Dominga...Kad nam je vlasnik ovog vrta omogućio povlasticu da možemo gledati i švrljati po njemu, negdje daleko mi se javljalo pitanje kako je to moguće, u čemu je tajna. Darovitost je jednostavno dar, zato se i ističe među mnoštvom, a skice ovog vrijednog vrtlara su točka na i, da uvjere nevjerne Tome.
I još nešto, sudeći po postovima našeg Ante3009, iza njih se krije velika pozitiva...
Puno uživancije u vrtu ti želim !
|
|
Ante3009
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrt je kompleks estetske i oblikovne namjere, a biljka je vrtlaru ne samo biljka - rijetka, neobična, obična ili osuđena na nestanak - ona je i boja, oblik, volumen i arabeska u jednom
|
|
11111
Trajnica Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vrt ti je prekrasan ... u bilo koje doba godine
|
|
lorica10
Mladi grm Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod tebe je uvijek lijepo jer je dobro ispanirano i lijepe smjene biljaka. Odlično je da si stavio ljeto i proljeće
|
|
Ante3009
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Moon. Cilj mi je da vrt u svako godišnje doba ima svoju draž. Naravno, tu su uvijek male pauze npr. nakon proljetnog orezivanja ali od 12 mjeseci u godini u njih otprilike 10 se nešto događa. |
|
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ante3009...10 mj događanja u vrtu - to je stvarno maksimum, ali moram dodati i događanja u vrtu s puno stila i estetike, stvarno si pravi maher
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ante dragi, veselim se zajedno s tobom gledajući mijene tvojega vrta, ali razumijem i neke komentare ovdje. U moru mladih ljudi koji besciljno lutaju kroz život imaš sreću da si situiran, da imaš dobar posao (valjda) i da se u tebi razvila ljubav prema cvijeću i prirodi općenito pa zašto onda ne bi ono što si zaradio uložio u ono što te nadahnjuje, uveseljeva i tvojem mladom životu daje smisao i cilj. U roku tri godine se može svašta učiniti, naučiti i razviti ljubav prema cvijeću u određenom smjeru. A tvoj smjer se sviđa većini nas i zato tako često navraćamo kod tebe.
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Ante3009
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ante,kad vidim tvoj vrt dođe mi da svoje trajnice sve iščupan pa ispočetka.Stvarno ti je vrt krasan.
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaki put se razveselim kasd vidim ovu ljepotu.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod tebe je sve prekrasno a tulipani neke nisam nikad vidjela.
|
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
sagare22
Već proklijao Pridružen: 20 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 185 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ante, ja sam tek danas prvi put vidjela tvoj vrt i prošla sam svih 19 stranica. To ti valjda govori sve.
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Melem za oči i dušu!
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo,lijepo......
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Odgovori | Stranica <1 1718192021 28> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |