Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 28>
Korisnik
Poruka
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2012 u 14:35
Cure su toliko nahvalile tvoj vrt pa mi ostaje samo da ti kažem da je prelijepoTongue.Žuri se pojesti salatu da se možemo diviti i hostanjaku.Wink
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2012 u 15:51
Ante, Ante, svi smo zate...
prelijepo je u tebe, ni ja nisam prije vidila ovu boju tulipana. a šta se tiče hostinjaka, požuri sa salatom!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2012 u 16:13
Dakle ,ovdje je odmor za oći.Prekrasno.
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2012 u 11:06
Sretan Uskrs Ante
Na vrh
Ante3009 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 838
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ante3009 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2012 u 12:28
Hvala, također i tebi i svim CIF-ovcima
Vrt je kompleks estetske i oblikovne namjere, a biljka je vrtlaru ne samo biljka - rijetka, neobična, obična ili osuđena na nestanak - ona je i boja, oblik, volumen i arabeska u jednom
Na vrh
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 392
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2012 u 09:51

Uvijek volim ovdje navratiti, provjeriti što je novo, pratiti razvoj vrta i diviti se biljkama...Bravo, svaka čast Clap.

Vezano za komentar od Dominga...Kad nam je vlasnik ovog vrta omogućio povlasticu da možemo gledati i švrljati po njemu, negdje daleko mi se javljalo pitanje kako je to moguće, u čemu je tajna. Darovitost je jednostavno dar, zato se i ističe među mnoštvom, a skice ovog vrijednog vrtlara su točka na i, da uvjere nevjerne Tome.
I još nešto, sudeći po postovima našeg Ante3009, iza njih se krije velika pozitiva...
Puno uživancije u vrtu ti želim smile57!
Na vrh
Ante3009 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ante3009 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2012 u 11:42
Hvala Maestral.
Čisto za usporedbu:

Ljeto 2011.

Travanj 2012.

Vrt je kompleks estetske i oblikovne namjere, a biljka je vrtlaru ne samo biljka - rijetka, neobična, obična ili osuđena na nestanak - ona je i boja, oblik, volumen i arabeska u jednom
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2012 u 12:43
vrt ti je prekrasan ... u bilo koje doba godine
Na vrh
lorica10 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 740
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lorica10 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2012 u 12:45
smile57
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2012 u 19:59
Kod tebe je uvijek lijepo jer je dobro ispanirano i lijepe smjene biljaka. Odlično je da si stavio ljeto i proljeće  Clap
Na vrh
Ante3009 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ante3009 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2012 u 21:03
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

Kod tebe je uvijek lijepo jer je dobro ispanirano i lijepe smjene biljaka. Odlično je da si stavio ljeto i proljeće  [IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley32.gif" height="17" width="18" align="absmiddle" alt="Clap" />

Hvala Moon. Cilj mi je da vrt u svako godišnje doba ima svoju draž. Naravno, tu su uvijek male pauze npr. nakon proljetnog orezivanja ali od 12 mjeseci u godini u njih otprilike 10 se nešto događa.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2012 u 23:10
Ante3009...10 mj događanja u vrtu - to je stvarno maksimum, ali moram dodati i događanja u vrtu s puno stila i estetike, stvarno si pravi maher Thumbs%20Up
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2012 u 18:09
Ante dragi, veselim se zajedno s tobom gledajući mijene tvojega vrta, ali razumijem i neke komentare ovdje. U moru mladih ljudi koji besciljno lutaju kroz život imaš sreću da si situiran, da imaš dobar posao (valjda) i da se u tebi razvila ljubav prema cvijeću i prirodi općenito pa zašto onda ne bi ono što si zaradio uložio u ono što te nadahnjuje, uveseljeva i tvojem mladom životu daje smisao i cilj. U roku tri godine se može svašta učiniti, naučiti i razviti ljubav prema cvijeću u određenom smjeru. A tvoj smjer se sviđa većini nas i zato tako često navraćamo kod tebeSmile.
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Ante3009 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ante3009 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 12:30
Evo par fotkica od danas:

Tulipa "Angelique"

Aubrieta deltoidea

Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 18:55
Ante,kad vidim tvoj vrt dođe mi da svoje trajnice sve iščupan pa ispočetka.Stvarno ti je vrt krasan.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 19:32
Svaki put se razveselim kasd vidim ovu ljepotu.
Lošinj

Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna
Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja...
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 20:01
Kod tebe je sve prekrasno Smile a tulipani smile76 neke nisam nikad vidjela.
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
sagare22 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 185
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sagare22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 20:26
Ante, ja sam tek danas prvi put vidjela tvoj vrt i prošla sam svih 19 stranica. To ti valjda govori sve.
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 20:26
smile120Melem za oči i dušu!Clap
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 20:37
Lijepo,lijepo......Tongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 28>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.