Kreativna radionica by M&M |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 36> |
Korisnik | |
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
monny prekrasno .... mogu li se biljezit za sjeme zute vucike
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Prekrasna fontanica a žabica u jezercu natječe se u ljepoti sa lopočem...uživanje je bilo prošetati tvojim rajem.
Moja susjeda ima Kornija već deset godina (U Zagrebu), uredno živi preko godine na vrtu, brsti jagode i paradajze, dobije malo dohrane u vidu listova zelenjava, pred zimu se sam zakopa u zemlju i kad dobrano otopli izađe opet ganjati svoju gazdaricu po dvorištu, odaziva se na dozivanje a nikakve brige s njim.. samo uživanje!
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prekrasno cvijeće, bijeli ljiljan je divan, jel' to onaj starinski opojnog mirisa?
|
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
uff ja sam danas mislila staviti (joj pa prosla je ponoc ;) josss slikica ali su me moji trebali pa sam sada tek dosla i samo malo htjela vidjeti nekoliko cvjetica za laku noc - jer vasi me vrtovi uvode u san
![]() a vi tako lijepo prosetali po mom vrticu... *H*V*A*L*A* ![]() panda zabiljezeno nema problema samo nisam sigurna da znam koji je to cvijetic (mozda ga ja drugacije zovem pa mi samo ponovi slikicu ;))) mislim da je lupinus ![]() Franjica hvala na savjetima za kornija ;) moon ljiljan je upravo taj - starinski, opojnog mirisa ;) |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
. . . evo samo nekoliko prije spavanja . . .
![]() prvi cvjetic cinije ;) ![]() santolina mi jos nikada nije cvijetala (stara 2.godine) ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Zbogom cvjetici moji, pozdrav Rijeci (opet pocinju moji dugi dan.....bez vrta i povrtnjaka.....cvijeca i zivotinja.....)
Sad imam vremena za stavljanje nakupljenih slika prije nego sam otisla.... |
|
![]() |
|
.... za pocetak evo kornija ;)
![]() ![]() ![]() ![]() ne znam (ne vjerujem) da cu zateci kornija doma dok se vratim pa eto neka ga imam za uspomenu ![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Dalje nastavljam sa cvijecem od proslog tjedna do jucer.....
AKO NETKO ZNA IME OVOG CVIJETA NEKA MI NAPISE (voljela bih ga znati ;)) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
....moj dragi mak mi je podario samo jedan cvijet prije nego sam otisla (inace su jako lijepi jednostavni ali satirani, prosarani....) bas mi je zao sto ga necu dalje moci slikati
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Monny, zaista su lijepe biljkice.
uživaj sa TM-om!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Anaida
![]() |
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
ajoj draga,predivne su ti slike,imaš prekrasno cvijeće i dobar fotić....ja se patim mobitelom,al nije to -to.....prekrasno ti je sve...i mala korni....
|
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
Ovo je moj stolisnik, kao da je u dvije boje ili mi se to cini, mozda ce kasnije biti sav jednak......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Puno ti hvala flover
![]() .....joj a ja si bas mislim da cu kad skupim nesto novcica nagraditi se malo boljim strojcekom hehe ![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
prekrasan ti je stolisnik, moji još nisu procvali
|
|
![]() |
|
Ovo su moje miljenice . . . obozavam ih, i trudim se uvijek pelcati nove i sakupljati nove ali uvijek nekako nalazim jedne te iste . . .
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() iEvo ovo je samo mali dio upelcanih primjeraka (vise niti ne znam kakav im je cvije ( zaboravila sam), nadam se da ce me nagraditi cvijetom pa cu opet znati kakve su. . . ![]() |
|
![]() |
|
*H*V*A*L*A* josipa
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Mnoštvo prekrasnog cvijeća
![]() Santolina ti možda ne cvjeta zato što je više za morske krajeve i sporije u hladnijim dolazi do cvatnje. To sam i kod sebe primjetila u nekih biljaka. Svejedno ti je prekrasna ![]() A onaj ljubičasti cvijet je ili alisium ili iberis, nek me netko ispravi koji jest. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |