Aloe |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 29> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Glikica kako je krasna ova tvoja sa cvijetom.
Moon i meni je ista "pala" u košaru.Stvarno su toliko lijepe da je bilo teško proći pored njih. ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Camelklia...eeee drago mi je da nisam usamljeni slučaj
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() moon evo je,ista Aloa humilis |
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Prekrasna je
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Je Camellia, ista je, na trenutak sam pomislila da je moja slika
![]() |
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Camelia, sto ti je lijepa!!!!!!!!! Imam je i ja, ali jos nikad nije cvala, sad kad imam ime idem odmah vidjeti kakav ce se to cvijet otvoriti.!
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
Ova je kupljena sa dva pupoljka.Odmah sam išla svoje stare pregledati i još jedna će uskoro procvjetati.
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Pinus, Glikice, moon, Camellia, imate prave ljepotice.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
što se ova glikicina klonirala s pozadinom kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Imamo iste biljke a bogme i fotelje
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Nemam fotelju ali imam i ja konja za trku
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
moon a ovo je odgovor na tvoju
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
aralija...da znaš da je , jer i moja je stavljena u bijelu ukrasnu, baš ovaka u kompletu kao tvoja |
|
![]() |
|
moon
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Cure,fotelje kupujte u boji cvjetova
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Jao Bebolina, ja sad skužila , pa mi imamo iste fotelje ?
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Imam ideju: kad mi slijedeći procvate, uzmem ga pod ruku i pravac salon namještaja, da ga tamo uslikam u fotelji odgovarajuće boje.
A joj kako bi me oni tamo gledali ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |