Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Gorski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Gorski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 58>
Korisnik
Poruka
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2011 u 08:07
evo i u tebe vjesnika proljeća! nadam se da se snijeg otopio!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2011 u 08:59
Nataly, malo sam opet gledala tvoje slikice i mislim da si ti zamijenila imena. Ono kaj veliš da je vrijesak ustvari je erica - crnjuša, a na jednoj slici na početku imaš callunu - vrijes, mislim da si napisala da ti nije prezimila.
Da bi bile sigurne trebala bi Baka Bea to pogledati, ona ih vjerojatno bolje razlikuje.

smile78
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2011 u 09:42
Originalno poslano od člana Nataly Nataly napisao:

Lijepi pozdrav svima šaljem sa prvom procvalom visibabom (Galanthus) u Gorskom vrtu (ova visibaba je na jednoj strani zaštićena zidom pa je zato valjda i procvala)

Ma morala sam je ponoviti!Big%20smileThumbs%20Up
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2011 u 10:12
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2011 u 11:04
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2011 u 11:34
Originalno poslano od člana Nataly Nataly napisao:

Smrcko - bit će još snijega kod nas, prerano je za radove koje bi ti htjela obavljati Tongue

Moon - čini mi se da ću i prije proljeća krenut u vrtne radove, vidiš da nam Lora nešto prijeti...Wink

Gioiaa - kod mene na mjestima ima snijega, a na mjestima je bljuzga (u ovih par sunčanih dana dosta se toga otopilo) Confused

Korijenko - hvala na prizivanju proljeća u moje krajeve, molim te nastavi i dalje..Tongue

S obzirom da se Antoniji i Mari sviđaju snježne slike, evo vam cure još jedne današnje...

Evo i ja svratila do tvog vrta,prelijepo je sve,posebno me oduševila ova fotka.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2011 u 18:22
Krasne su ti ove sličice biljaka koje vire iz snijega
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2011 u 20:29
Originalno poslano od člana gospina trava gospina trava napisao:

Visibaba uvijek izmami osmjeh nakon hude zime. Zimska idila je super, ali najviše me se dojmio amarilis.

GT, moram se opet dotaknuti teme o amarilisu. Kad sam kupila lukovicu, na omotu je pisalo Amaryllis ili Hippeastrum. Mislila sam da je to ista biljka, no Voki je u svojim postovima napisao da iako pripadaju istoj porodici, to nisu iste biljke. Po opisima mi se učinilo da imam Hippeastrum. Zadnji dokaz za to je trebala biti stabljika. Sad kad je biljka ocvala, odrezala sam stabljiku i primjetila da je šuplja. Znači da to nije Amaryllis jer on ima ispunjenu stabljiku . Sad još trebam proučiti kako da dalje postupam. Hvala ti na posjeti smile78

Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2011 u 20:36
Originalno poslano od člana antonija antonija napisao:

evo i u tebe vjesnika proljeća! nadam se da se snijeg otopio!

Dragi moji, danas mi je stigao paket od Antonije, smile213 a u njemu osim koralja i Afričkog ljiljana - ljetni amarilis. Antonija pomagaaaaaaj, što da radim sa njim? Da li trebam posaditi u vazu ili da čekam proljeće da posadim u vrt?????? Ovo su amarilisi, zar ne?

A ovo ljiljani?

Ruselije su posađene, njih raspoznajem ...Wink
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2011 u 20:39
Sutra ću nastaviti odgovarati mojim posjetiteljima, moje "rezervirano" vrijeme za korištenje kompa za večeras je isteklo...Confused
Tako je valjda to kad djeca odrastu pa im više ne možeš zapovjedatiWink
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2011 u 20:42
jest, raspoznala si ih! evo neznan, ima li u tebe još leda, ako ima posadi ih u grastu! ma ja mislin da je zimi odzvonilo!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2011 u 17:49
Originalno poslano od člana antonija antonija napisao:

jest, raspoznala si ih! evo neznan, ima li u tebe još leda, ako ima posadi ih u grastu! ma ja mislin da je zimi odzvonilo!

Nije još zimi odzvonilo, još će kod mene biti snijega i leda. Confused
Posadit ću u vazu, pa ću do proljeća proučiti informacije o tom cvijetu kako da ga njegujem.
Hvala ti! Hug
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2011 u 17:50
Originalno poslano od člana LOVRO LOVRO napisao:

Uvijek pronađeš neke sličice koje do tad nisam vidjela. Hvala na posjeti..Hug
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2011 u 17:53
Baka, OTOK , arim i Gioiaa - nije mi jasno kako je niknula samo jedna visibaba, mada na slici izgleda fora... Za druge visibabe imam osjećaj da nisu još ni niknule, nemam pojma gdje su...Embarrassed

Danas sam išla iza kuće pogledati u kojoj su fazi "cica-mace"....

Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2011 u 18:00
Originalno poslano od člana Anastazija_ Anastazija_ napisao:

Nataly, malo sam opet gledala tvoje slikice i mislim da si ti zamijenila imena. Ono kaj veliš da je vrijesak ustvari je erica - crnjuša, a na jednoj slici na početku imaš callunu - vrijes, mislim da si napisala da ti nije prezimila.
Da bi bile sigurne trebala bi Baka Bea to pogledati, ona ih vjerojatno bolje razlikuje.

smile78

Možda bi se nas dvije trebale kladiti, netko bi sigurno zaradio..Wink

Ja i dalje mislim da je ono što mi je prezimilo calluna ili vrijesak, jer sam negdje pročitala da podnosi niske temperature. Za razliku od erice.
No, voljela bi da nam Baka Bea ili netko od gurua riješi nedoumicu, ako svrate i vide pitanje.

Hvala na posjeti. Nadam se da ćemo ubrzo saznati i odgovor. Hug
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2011 u 01:40
Visibbbbaaaabbbbeeee Tongue Dolazi i kod tebe proljeće!!!!!!!!! SmileSmileSmile

Rijeka

Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2011 u 08:24
Zima je ostasvila trag,ali sve će se to oporaviti,visibaba ja predivna .a znamo da poslije nje dolazi puno drugog cvićaThumbs%20UpClap
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2011 u 08:37
Ugodno je i lijepo prošetati tvojim gorskim vrtom u svježe jutro...
lijepi pozdrav
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2011 u 08:58
smile211
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 12:07
Hej draga nisam bila nekoliko dana kod tebe u vrtu. Vidim ima promjena, cice mace kreću, super su, a još malo će se sve probuditi.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.