Gorski vrt |
Odgovori | Stranica <1 1718192021 58> |
Korisnik | |
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo i u tebe vjesnika proljeća! nadam se da se snijeg otopio!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nataly, malo sam opet gledala tvoje slikice i mislim da si ti zamijenila imena. Ono kaj veliš da je vrijesak ustvari je erica - crnjuša, a na jednoj slici na početku imaš callunu - vrijes, mislim da si napisala da ti nije prezimila.
Da bi bile sigurne trebala bi Baka Bea to pogledati, ona ih vjerojatno bolje razlikuje. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma morala sam je ponoviti!
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasne su ti ove sličice biljaka koje vire iz snijega
|
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
GT, moram se opet dotaknuti teme o amarilisu. Kad sam kupila lukovicu, na omotu je pisalo Amaryllis ili Hippeastrum. Mislila sam da je to ista biljka, no Voki je u svojim postovima napisao da iako pripadaju istoj porodici, to nisu iste biljke. Po opisima mi se učinilo da imam Hippeastrum. Zadnji dokaz za to je trebala biti stabljika. Sad kad je biljka ocvala, odrezala sam stabljiku i primjetila da je šuplja. Znači da to nije Amaryllis jer on ima ispunjenu stabljiku . Sad još trebam proučiti kako da dalje postupam. Hvala ti na posjeti |
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dragi moji, danas mi je stigao paket od Antonije, a u njemu osim koralja i Afričkog ljiljana - ljetni amarilis. Antonija pomagaaaaaaj, što da radim sa njim? Da li trebam posaditi u vazu ili da čekam proljeće da posadim u vrt?????? Ovo su amarilisi, zar ne? A ovo ljiljani? Ruselije su posađene, njih raspoznajem ... |
|
Nataly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sutra ću nastaviti odgovarati mojim posjetiteljima, moje "rezervirano" vrijeme za korištenje kompa za večeras je isteklo...
Tako je valjda to kad djeca odrastu pa im više ne možeš zapovjedati |
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jest, raspoznala si ih! evo neznan, ima li u tebe još leda, ako ima posadi ih u grastu! ma ja mislin da je zimi odzvonilo!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Nataly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije još zimi odzvonilo, još će kod mene biti snijega i leda. Posadit ću u vazu, pa ću do proljeća proučiti informacije o tom cvijetu kako da ga njegujem. Hvala ti! |
|
Nataly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uvijek pronađeš neke sličice koje do tad nisam vidjela. Hvala na posjeti.. |
|
Nataly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baka, OTOK , arim i Gioiaa - nije mi jasno kako je niknula samo jedna visibaba, mada na slici izgleda fora... Za druge visibabe imam osjećaj da nisu još ni niknule, nemam pojma gdje su...
Danas sam išla iza kuće pogledati u kojoj su fazi "cica-mace".... |
|
Nataly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Možda bi se nas dvije trebale kladiti, netko bi sigurno zaradio.. Ja i dalje mislim da je ono što mi je prezimilo calluna ili vrijesak, jer sam negdje pročitala da podnosi niske temperature. Za razliku od erice. No, voljela bi da nam Baka Bea ili netko od gurua riješi nedoumicu, ako svrate i vide pitanje. Hvala na posjeti. Nadam se da ćemo ubrzo saznati i odgovor. |
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Visibbbbaaaabbbbeeee Dolazi i kod tebe proljeće!!!!!!!!!
|
|
Rijeka
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zima je ostasvila trag,ali sve će se to oporaviti,visibaba ja predivna .a znamo da poslije nje dolazi puno drugog cvića
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
toni
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hej draga nisam bila nekoliko dana kod tebe u vrtu. Vidim ima promjena, cice mace kreću, super su, a još malo će se sve probuditi.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Odgovori | Stranica <1 1718192021 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |