Mali-veliki s(c)vijet |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 27> |
Korisnik | |
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Opet slike iz tvog vrta i to prepun cvića,lipog cvića
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
prekrasne slikice,
![]() sedum znači! tako se zove ta biljčica koju sam nedavno dobila! vidim kod tebe da je uistinu predivna, a cvjetivi cu mrak!
![]() |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Otok ,Lantana, Sunceeee, Gute Fee, Mira021, Vilmač - Hvala puno na posjeti i lijepim komentarima!!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kao i uvijek u tvom cvjetnom okruženju ostajem zadivljena, pa jednostavno ne mogu izdvojiti ništa jer to nebi bilo pošteno. Draga springy tvoj cvjetni svijet je "svjetski".
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Nemam više mnogo cvijeća u cvijetnjaku, lukovice su posađene i spremne za iduću sezonu, no ipak imam par stvarčica za pokazati, pa evo da ne duljim!
Kaktusi koji su dugo vani imali pupoljke no procvjetali su tek kad sam ih stavila u kuću. ![]() ![]() ![]() Krizanteme mi ove godine nisu ni upola kao prošle kada su bile pune cvijeta i raskošne - ove godine su siromašnije jer sam prekasno saznala da ih treba pincirati i tako poticati bujanje i stvaranje više pupoljaka. Sljedeće godine neću ponoviti istu grešku! ![]() ![]() ![]() Jedino mi je encijan trenutno u svom elementu - predivan cvjetić! ![]() Meni je ovo za nevjerovat ali kokotac još uvijek lijepo cvjeta i čini se da mu mraz ne šteti previše. ![]() Jedan veliki grm pampas trave uz koji sam se i ja slikala samo radi usporedbe da se vidi koliki je zapravo. ![]() ![]() A sada da pređem na ljupke maćuhice koje sam posadila u tegle oko ulaza u kuću da nas lijepo dočekuju u ovom hladnim danima koji nam slijede. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jedna kombinacija sa ajugom... ![]() ![]() I za kraj, ovako mi cijeli cvjetnjak izgleda izbliza, svaki i najmanji prostor zauzima neka lukovica - pločicama sam označila pojedine grupe lukovica; i jedna slika moga "spremnog za san" vrta u krupnom planu slikana jučer. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti draga moja Triša!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Prošetala sam tvojim vrtom u nekoliko navrata. Kao ni Triša, ne želim ništa izdvajati - bilo bi nepošteno. Predivan je taj tvoj s(c)vijet!
Ustvari, ipak moram izdvojiti - ljubimca. ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
večeras sam prošetala tvojim vrtom od početka pa do ove stranice. Prekrasno si ga osmislila s mnogo raznovrsnog cvijeća. Sve je prekrasno, a kad bi me pitala što mi se najviše dojmilo, rekla bih sedumi, lavandina stazica, plumbago....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
prelijepi vrt |
|
![]() |
|
Nataly, Moon, Retriver Sara -
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Baš su mi falile ove tvoje lijepe slike. kaktusi su procvali kasno, ali časno, pravi ljepotani, a pieris je prekrasan
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Draga springy uzivala sam setajuci tvojim vrtom,od seduma,pierisa pa do zadnje slicice,sve je predivno
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
wow
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Konačno si stavila slikice da malo uživamo! Sve je divno, kaktusi posebno, vrt spreman za zimski san, asteri.... a mica preslatka!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
U tvom vrtu jesen gubi svaku bitku!!!! Prelijepo je sve!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Napokon i slikice i ti na slikici i cvijeće i šarene pločice s obilježenim lukovicama - baš je sve proljetno a ne kasnojesenje!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Predivno cvijeće i njihove boje.
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Malo sam zaostala, pa sam krenula od rujna....Predivno cvijeće!
Kaktusi
![]() I vrt s oznakama.... baš si uredna cvjetarica.Kako će to biti prekrasno na proljeće.
I konačno panoramska slika vrta.Lijepo uređeno, bujno i kad više nema toliko cvjetajućih biljki.
Bravo, Tvoj s(c)vijet zaslužuje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posebno wow za kvalitetu slika!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Prekrasan vrt i sve biljke u njemu, posebno me se dojmila pampasica, baš je raskošna
|
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
draga springy obišla sam tvoj vrt od prve stranice i ostala bez daha.mislim da se tu nema šta reći, jer su ostali sve rekli.sve pohvale.neznam kako mi je promaklo da prije nisam bila kod tebe.veliki pozdrav
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |