Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mali-veliki s(c)vijet
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mali-veliki s(c)vijet

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 27>
Korisnik
Poruka
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2010 u 08:21
Opet slike iz tvog vrta  i to prepun cvića,lipog cvićasmile64Baš si me razveselilaTongue
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2010 u 09:06
prekrasne slikice,Tonguepravi melem zaoči ovog kišnog jutra!ž
sedum znači! tako se zove ta biljčica koju sam nedavno dobila! vidim kod tebe da je uistinu predivna, a cvjetivi cu mrak!Clap
Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 447
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2010 u 19:55
Otok ,Lantana, Sunceeee, Gute Fee, Mira021, Vilmač - Hvala puno na posjeti i lijepim komentarima!!smile79
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2010 u 20:01
Kao i uvijek u tvom cvjetnom okruženju ostajem zadivljena, pa jednostavno ne mogu izdvojiti ništa jer to nebi bilo pošteno. Draga springy tvoj cvjetni svijet je "svjetski".
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2010 u 20:26
Nemam više mnogo cvijeća u cvijetnjaku, lukovice su posađene i spremne za iduću sezonu, no ipak imam par stvarčica za pokazati, pa evo da ne duljim!

Kaktusi koji su dugo vani imali pupoljke no procvjetali su tek kad sam ih stavila u kuću.

Krizanteme mi ove godine nisu ni upola kao prošle kada su bile pune cvijeta i raskošne - ove godine su siromašnije jer sam prekasno saznala da ih treba pincirati i tako poticati bujanje i stvaranje više pupoljaka. Sljedeće godine neću ponoviti istu grešku!

Jedino mi je encijan trenutno u svom elementu - predivan cvjetić!

Meni je ovo za nevjerovat ali kokotac još uvijek lijepo cvjeta i čini se da mu mraz ne šteti previše.

Jedan veliki grm pampas trave uz koji sam se i ja slikala samo radi usporedbe da se vidi koliki je zapravo.

A sada da pređem na ljupke maćuhice koje sam posadila u tegle oko ulaza u kuću da nas lijepo dočekuju u ovom hladnim danima koji nam slijede.

Jedna kombinacija sa ajugom...

I za kraj, ovako mi cijeli cvjetnjak izgleda izbliza, svaki i najmanji prostor zauzima neka lukovica - pločicama sam označila pojedine grupe lukovica; i jedna slika moga "spremnog za san" vrta u krupnom planu slikana jučer.

Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2010 u 20:27
Hvala ti draga moja Triša!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hug
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2010 u 20:41
Prošetala sam tvojim vrtom u nekoliko navrata. Kao ni Triša, ne želim ništa izdvajati - bilo bi nepošteno. Predivan je taj tvoj s(c)vijet!

Ustvari, ipak moram izdvojiti - ljubimca. Wink 
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2010 u 21:34
večeras sam prošetala tvojim vrtom od početka pa do ove stranice. Prekrasno si ga osmislila s mnogo raznovrsnog cvijeća. Sve je prekrasno, a kad bi me pitala što mi se najviše dojmilo, rekla bih sedumi, lavandina stazica, plumbago....ClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClap
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2010 u 21:56

prelijepi vrtClapClapClap

Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2010 u 22:57
Nataly, Moon, Retriver Sarasmile79
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2010 u 23:10
Baš su mi falile ove tvoje lijepe slike. kaktusi su procvali kasno, ali časno, pravi ljepotani, a pieris je prekrasan Clap
život je more
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2010 u 08:39
Draga springy uzivala sam setajuci tvojim vrtom,od seduma,pierisa pa do zadnje slicice,sve je predivno
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2010 u 10:01
wowTongue koliko šarenila, ovo mi je melem za oči ovog tmurnog dana! cvijeće ti je prekrasno, neću izdvajati ništa,samo  mi je plavo cvijeće mrak!!!Clap
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2010 u 11:51
Konačno si stavila slikice da malo uživamo! Sve je divno, kaktusi posebno, vrt spreman za zimski san, asteri.... a mica preslatka!
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2010 u 12:13
U tvom vrtu jesen gubi svaku bitku!!!! Prelijepo je sve!  
Time is something you can never get back..
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2010 u 14:47
Napokon i slikice i ti na slikici i cvijeće i šarene pločice s obilježenim lukovicama - baš je sve proljetno a ne kasnojesenje!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2010 u 19:12
Predivno cvijeće i njihove boje. smile161
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2010 u 20:06
Malo sam zaostala, pa sam krenula od rujna....Predivno cvijeće!
Kaktusi Thumbs%20Up
I vrt s oznakama.... baš si uredna cvjetarica.Kako će to biti prekrasno na proljeće.
I konačno panoramska slika vrta.Lijepo uređeno, bujno i kad više nema toliko cvjetajućih biljki.
Bravo, Tvoj s(c)vijet zaslužuje ClapClapClapClapClapClap

Posebno wow za kvalitetu slika!
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2010 u 22:10
Prekrasan vrt i sve biljke u njemu, posebno me se dojmila pampasica, baš je raskošna
Na vrh
magnolija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 691
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2010 u 12:11
draga springy obišla sam tvoj vrt od prve stranice i ostala bez daha.mislim da se tu nema šta reći, jer su ostali sve rekli.sve pohvale.neznam kako mi je promaklo da prije nisam bila kod tebe.veliki pozdrav
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 27>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,190 sekundi.