Galerija bake Tatjane |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 85> |
Korisnik | |
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Salomon,malo si peretjeralasa pohvalama, sa ovim mojim vidom je loše, ja vidim da imam neke greške, pokušavam to srediti.
Koliko ti je mala stara |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
salomon ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 496 |
Memeeee!!! (tako moja mala kaže:"ajme meni"..nemam riječi, sve je divno!!
|
|
Neke dane si golub...a neke kip...
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
baravo TB,divno
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
AAAHHHHAAA, ali još ne
|
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
Super su ja sam več bila u brizi da štrajkaš
![]() |
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
Na kutiji ti je raspucavanje iz Megacolora, areljefi su dlet masa, i kako stavljam tako i modeliram, ali ne smije biti jako jako gusta, pusti je da malo ali samo par minuta odstoji, i rukavice na ruke i dobiješ relljef.
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
prekrasno, baka Tatjana... ![]() ![]() kako si izvela ovaj reljefni dio na kutijici i na slici? predobro... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Jako lijepi radovi, od čega je napravljen ovaj zlatni rub na slikama?
|
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Kućica u cvijeću
![]() |
|
![]() |
|
Nena3110 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 98 |
Savršeno, prekrasno, bravo za tebe...
![]() |
|
http://nena3110.blogspot.com
|
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Svaka čast-radovi su vam preeekrasni
![]() |
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Prekrasno TB, a najviše mi se sviđa slikica sa knjigama i svijećom. Romantično!
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
divni radovi TB,izdvojila bih ,kucicu u cvijecu
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |