Dorinin početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 22> |
Korisnik | |
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Morala sam se vratiti i pročitati štoriju o gaćama, dobra - nema šta. e onda se zarovila u svoj veš pa se sjetila da sam prije par mjeseci pravila spremanje i pobacala neke čipkaste gaće ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Reciklaž ti je odlična!
I sama sam pobornik reciklirano- uporabnih predmeta, a tvoji su odlični.
|
|
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
pozdrav... evo konačno sam i ja pregledala tvoju galeriju, sve ti je jako lijepo, a najviše me oduševila s prethodne stranice ona šarena tacna, proljetna... super izgleda
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Kako vidim, izabireš lijepe motive, tako da tvoji radovi (motivi) nisu puko ponavljanje negdje drugdje već viđenog. Posebno volim kada se nekim stvarima "udahne nova duša".
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Nema se vremena za ljenčarenje dok traje reciklaža, ne radim ništa drugo nego trošim staklenke kojih se doma nagomilalo
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
ove zadnje dvije staklenke su ti stvarno prekrasne!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Ove zadnje dvije su smišljene da daju malo starinski štih
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Dorina strašna si!boce su izvrsne ali ove dvije zadnje su me oborile!
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
nema odmora dok traje reciklaža
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Draga Dorina, zadivljena sam kako si se usavršila s lijepljenjem salveta, sve glatko i na svom mjestu
![]() Zelene duguljaste staklenke su mi se posebno dopale, poklopci fenomenalni, baš su svježe, savršeno... S obzirom da si sva u staklenkama, samo jedna "primjedba" (jer to i mene osobno muči nekad)... Probaj koji put rubove gdje ti se mrvicu vidi prijelaz salveta-bijela podloga samo mrvicu tanko uz rub potufkati prije lakiranja ili obrubiti linijom srodne boje, mislim da bi onda bile za još jednu stepenicu ljepše, kao što si ovu zadnju pozlatila ![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Svježe , proljetne staklenke,i potpuno se slažem s kami potpuno je pogodila ,samo im to nedostaje!!!
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Boce su ti posebne, male, slatke, sarene
![]() |
|
![]() |
|
Hvala curkice
![]() Kamica niš se ja ne ljutim, volim ja prihvatiti dobre savjete, bum se malo okrenula filigranstvu i usavršila taj rub. ![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
...moje iskustvo, koristim se seloteipom, nalijepim ga i tufkam i po njemu a kada je sve suho samo ga odlijepiš i dobiješ savršene rubove...teglice super...
|
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Sve je lijepo ali ona boca sa grožđem ,za mene je favorit!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |