Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dorinin početak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Dorinin početak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 22>
Korisnik
Poruka
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2010 u 18:06
Originalno poslano od člana Dorina Dorina napisao:

Sanjam mali rokovnik je bio kožni, a veliki platneno plastifiiciran.

hi hi hi a čipka je bila od jednih finih čipkanih bokserica koje su samo stajale u ladici, tak da mi zavjese nisu ni trebale.

Opet ja s gaćama reći će neki koji znaju čitavu štoriju smile56

Morala sam se vratiti i pročitati štoriju o gaćama, dobra - nema šta. e onda se zarovila u svoj veš pa se sjetila da sam prije par mjeseci pravila spremanje i pobacala neke čipkaste gaće smile42ali ništa, ići ću do kineza i ja...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2010 u 19:22
Reciklaž ti je odlična!
I sama sam pobornik reciklirano- uporabnih predmeta, a tvoji su odlični.
Na vrh
jelika View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 509
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jelika Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2010 u 08:22
pozdrav... evo konačno sam i ja pregledala tvoju galeriju, sve ti je jako lijepo, a najviše me oduševila s prethodne stranice ona šarena tacna, proljetna... super izgleda
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2010 u 11:34
Kako vidim, izabireš lijepe motive, tako da tvoji radovi (motivi) nisu puko ponavljanje negdje drugdje već viđenog. Posebno volim kada se nekim stvarima "udahne nova duša".
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2010 u 10:21
Da ne mislite da me nema Wink

Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2010 u 10:25
Nema se vremena za ljenčarenje dok traje reciklaža, ne radim ništa drugo nego trošim staklenke kojih se doma nagomilalo Wink
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2010 u 10:36
ove zadnje dvije staklenke su ti stvarno prekrasne!
ANĐELKA
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2010 u 10:57
Ove zadnje dvije su smišljene da daju malo starinski štihWink i šteta kaj više nemam takvu salvetu, a zelene su za izrađene po želji u boji kuhinje). Stalno govorim kak još nisam napravila 2 iste staklenke, i tak je bilo do sada. Zato nikad ne reci nikad Wink
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2010 u 11:07
Dorina strašna si!boce su izvrsne ali ove dvije zadnje su me oborile!Thumbs%20Up
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2010 u 12:20
smile55
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2010 u 14:10
nema odmora dok traje reciklaža smile213........dvije zadnje su ti jaaaaaaaaako dobresmile71
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2010 u 19:32
Draga Dorina, zadivljena sam kako si se usavršila s lijepljenjem salveta, sve glatko i na svom mjestu smile227
Zelene duguljaste staklenke su mi se posebno dopale, poklopci fenomenalni, baš su svježe, savršeno...

S obzirom da si sva u staklenkama, samo jedna "primjedba" (jer to i mene osobno muči nekad)...
Probaj koji put rubove gdje ti se mrvicu vidi prijelaz salveta-bijela podloga samo mrvicu tanko uz rub potufkati prije lakiranja ili obrubiti linijom srodne boje,
mislim da bi onda bile za još jednu stepenicu ljepše, kao što si ovu zadnju pozlatila Embarrassed
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 11:24
Svježe , proljetne staklenke,i potpuno se slažem s kami potpuno je pogodila ,samo im to nedostaje!!!
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 13:02
Potpisujem curke, krasna ti je reciklaža, pravo proljetno osvježenje St.%20Pattys%20Clover%20Head
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 14:18
Boce su ti posebne, male, slatke, sarenesmile141
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 15:43
Hvala curkice smile79
Kamica niš se ja ne ljutim, volim ja prihvatiti dobre savjete, bum se malo okrenula filigranstvu i usavršila taj rub. Wink
Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 18:28
...moje iskustvo, koristim se seloteipom, nalijepim ga i tufkam i po njemu a kada je sve suho samo ga odlijepiš i dobiješ savršene rubove...teglice super...
Na vrh
danci-ka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 199
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje danci-ka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 19:15
smile141
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 09:56
Evo malo nečeg novog Wink

Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 11:01
Sve je lijepo ali ona boca sa grožđem ,za mene je favorit!Clap
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 22>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.