mare-nostrum početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 100> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Već dugo u pripremi imam registratore, ali mi se jednostavno ne da prihvatiti tog poslala, a sad kad vidim ovo........ doći je jednog dana i moja na red. Prekrasni su, samo mi nije jasno ono s krumpirom, ili dsam krivo pročitala
![]() ![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Znaš kaj...nešto ne štima....korice registratora su tak dobre da ih je šteta umetati u ove njihove kutije. Super si ti to uredila. A draga nasmijalo me to ...jer očito smo iz te neke iste generacije , kad je bilo NNNI. No, i da nismo očito je ženama danas takav horoskop..barem meni...jer druga polovica stalno "radi" he he he...sad sam samu sebe nasmijala. Ups...budem se uozbiljila![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Drage moje Valisa,Rosa,Anđelka i Lula
![]() ![]() ![]() ![]() Anđelka nisi ništa pogrešno pročitala,s krumpirom se mogu raditi pečati i to tako da ga prerežeš nacrtaš figuru ili slovo,izrežeš sve oko toga da ti figura ostane ispupčena.To umočiš u boju i udariš pečat
Pis of kejk
![]() Lula generacijo štaš kad smo ti mi žene takve,kad neće niko (a uglavnom neća) onda mi napravimo
A registratori će uglavnom biti vani jer stalno vrtim po njima,Kutije su išle gratis i nisu mi neophodne.Vidiš da se nisam ni trudila posebni oko njih.
Još jednom bi se zahvalila svima vama od kojih sam u raznim zamjenama dobila predivne salvete
![]() I sad razmišljam,imam toliko salveta a prokleta ljudska narav me tjera da tražim printeve.Stvarno sam
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Viš, viš, ovo sa krumpirom je baš lukava ideja. Hvala na pojašnjenju, valjda se nećeš ljutiti ako ti se malo upetljam u posao i izradim i ja neki svoj "pečat" |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
I još nešto, što se tiče salveta nisi jedina koja pored toliko salveta traži neke printeve, a i ne samo to, nego od silnih sličica i to toliko dobrih više ne zna ni šta bi isprintala i upotrijebila za radove. očito je to stvano nešto u ljudima, uvijek traže nešto više i više
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
ajme, pa kaj nitko to nije radio u vrtiću ili osnovnjaku?
ili sam ja tak balava pa se toga sjećam ![]() meni je to bio totalni izazov, isto sam slovo M rezuckala (mare, mare ;)) inače, regići su super, sviđa mi se kaj su tak šareno/bijeli i kak je sitnjikavi crackle...make-over je mrak ![]() jesu one šarene vitice ukrasni papir? poznat mi je jako... meni je nestalo boje u printeru odavno, a ja i dalje bilježim ideje i printeve koji mi u budućnost trebaju za to makar marljivo sortiram salvete ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
E da kami ,pa moje slovo M je i ispalo ko da sam u vrtiću,ali sad kad ga gledam baš mi je fora Na oba reg je iza ukrasni papir a naprijed samo pojedinačni mozivi.Znala sam da ćeš ti prepoznati papir
![]() Nemam ja ništa protiv printeva,i sama ih koristim ali nekad mi je baš zgodno vidjeti kako svaka od nas istu salvetu iskoristi na različit način
Anđelka nadam se da već negdje rezuckaš krumpir
![]() I naravno hvala vam na posjeti
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Vidi se da nisi sama rezala krumpir, netko ti je pomagao, inače ne bi bilo tak simpatično
![]() Ah, ako ćemo realno, salvete su mazohizam za razliku od lijepljenja printeva, ali kad su tako tanke, lijepe i jeftinije od kupovanja tonera... ![]() |
|
![]() |
|
A i izazov je zaljepiti ih da se ne pogužvaju
![]() A toneri!!! zadnji put sam se opako isprsila za origigi tonere,isprintala nekoliko sličica i on spustio razinu za pola koplja
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Primavera
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Mare, nemam riječi! Savršeno. A i motivi, papiri kojima se služiš - prva liga! |
|
![]() |
|
Baka uvijek mi je posabno drago kad mi ti dođeš u posjetu i kad ti se svidi ono što radim
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Dođoh, vidjeh i isplanirah danasnje popodne...
![]() Mare, registratori su ti prekrasni... ja ih imam desetak, sto za salvete, sto za posao... svi plavi i crveni... i sve ih vec neko vrijeme gledam, kako su mi obicni al nikako da mi ispliva ideja o ukrasavanju... a znam da je cekala negdje u nekom kutku ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
lluvia eto vidiš kako samte potakla da provedeš popodne radno...
![]() jedva čekam da vidim kako češ ih ti "srediti"
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Čini mi se da je većina nas na ovom forumu sam svoj majstor, za razliku od NM koji su suhoruki, ali šalu na stranu, registratori su čista desetka.
Uvijek se iznova oduševim idejama koje sipaš iz rukava.
Ona priča o rakiji mi je tako nekako poznata, ne kaže se uzalud da postolar ima najgore cipele.
|
|
![]() |
|
Elza Buba
![]() o rakiji sam i pisala iz tog razloga,vjerujm da nisam jedina ovdje kojoj je stajala u nekakvoj čudnoj boci
![]() uhvatila me neka čudna fjaka,nisam u stanju danas ništa ni smisliti ni raditi.Ali vrti mi neki crv,morat ću nešta isprobati........
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
draga mare em sto si majstorica,sve sto taknes predivno napravis
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Uvijek neki smijeh s tobom Mare! Uz to još i krasni radovi - nema premca!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Mare super su ti registratori, sviđa mi se ideja, morat ću to staviti u praksu obzirom da sam i na poslu okružena registratorima. Ali prvo ću doma, ko šiša posao
![]() A bome se i dduhovita i uvijek se zabavim u tvojoj galeriji. ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |