Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - mare-nostrum početak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

mare-nostrum početak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 100>
Korisnik
Poruka
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2009 u 17:10
Već dugo u pripremi imam registratore, ali mi se jednostavno ne da prihvatiti tog poslala, a sad kad vidim ovo........ doći je jednog dana i moja na red. Prekrasni su, samo mi nije jasno ono s krumpirom, ili dsam krivo pročitala smile138smile105
ANĐELKA
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2009 u 17:37

Znaš kaj...nešto ne štima....korice registratora su tak dobre da ih je šteta umetati u ove njihove kutije. Super si ti to uredila.

A draga nasmijalo me to ...jer očito smo iz te neke iste generacije , kad je bilo NNNI. No, i da nismo očito je ženama danas takav horoskop..barem meni...jer druga polovica stalno "radi" he he he...sad sam samu sebe nasmijala. Ups...budem se uozbiljilasmile156
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2009 u 18:00
Drage moje Valisa,Rosa,Anđelka i Lula smile79smile79smile79smile79(svakoj po jedan)

Anđelka nisi ništa pogrešno pročitala,s krumpirom se mogu raditi pečati i to tako da ga prerežeš nacrtaš figuru ili slovo,izrežeš sve oko toga da ti figura ostane ispupčena.To umočiš u boju i udariš pečat
Pis of kejk smile198
Lula generacijo štaš kad smo ti mi žene takve,kad neće niko (a uglavnom neća) onda mi napravimo
A registratori će uglavnom biti vani jer stalno vrtim po njima,Kutije su išle gratis i nisu mi neophodne.Vidiš da se nisam ni trudila posebni oko njih.

Još jednom bi se zahvalila svima vama od kojih sam u raznim zamjenama dobila predivne salvetesmile78
I sad razmišljam,imam toliko salveta a prokleta ljudska narav me tjera da tražim printeve.Stvarno samsmile42
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2009 u 22:42

Viš, viš, ovo sa krumpirom je baš lukava ideja. Hvala na pojašnjenju, valjda se nećeš ljutiti ako ti se malo upetljam u posao i izradim i ja neki svoj "pečat" smile143

ANĐELKA
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2009 u 22:45

I još nešto, što se tiče salveta nisi jedina koja pored toliko salveta traži neke printeve, a i ne samo to, nego od silnih sličica i to toliko dobrih više ne zna ni šta bi isprintala i upotrijebila za radove. očito je to stvano nešto u ljudima, uvijek traže nešto više i više smile42
ANĐELKA
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2009 u 22:48
ajme, pa kaj nitko to nije radio u vrtiću ili osnovnjaku?
ili sam ja tak balava pa se toga sjećam LOL
meni je to bio totalni izazov, isto sam slovo M rezuckala (mare, mare ;))
inače, regići su super, sviđa mi se kaj su tak šareno/bijeli i kak je sitnjikavi crackle...make-over je mrak smile128
jesu one šarene vitice ukrasni papir? poznat mi je jako...
meni je nestalo boje u printeru odavno, a ja i dalje bilježim ideje i printeve koji mi u budućnost trebaju za to makar marljivo sortiram salvete Embarrassed
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2009 u 23:13

E da kami ,pa moje slovo M je i ispalo ko da sam u vrtiću,ali sad kad ga gledam baš mi je forasmile156

Na oba reg je iza ukrasni papir a naprijed samo pojedinačni mozivi.Znala sam da ćeš ti prepoznati papir Thumbs%20Up
Nemam ja ništa protiv printeva,i sama ih koristim ali nekad mi je baš zgodno vidjeti kako svaka od nas istu salvetu iskoristi na različit način
Anđelka nadam se da već negdje rezuckaš krumpirsmile198
I naravno hvala vam na posjetiSmile
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2009 u 23:22
Vidi se da nisi sama rezala krumpir, netko ti je pomagao, inače ne bi bilo tak simpatično LOL
Ah, ako ćemo realno, salvete su mazohizam za razliku od lijepljenja printeva,
ali kad su tako tanke, lijepe i jeftinije od kupovanja tonera...smile122
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2009 u 23:30
A i izazov je zaljepiti ih da se ne pogužvajusmile213
A toneri!!! zadnji put sam se opako isprsila za origigi tonere,isprintala nekoliko sličica i on spustio razinu za pola kopljasmile101
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2009 u 00:48
smile156smile96This%20is%20soo%20funny%20!...e Mare draga, jesi opičena, svaka čast i na snalažljivosti i na duhovitosti, na podsjećanju na NNNI, tajne starog podučavanja djece u školi, a najviše na ovim super dobrim make overima...a tek tvoje priče, obožavam ih...ne znam koja mi je bolja, ona s rakijom ili s plafonjerom This%20is%20soo%20funny%20!This%20is%20soo%20funny%20! ...odličan mi je boravak u tvojoj galeriji, em se nagledam prelijepih stvari, em se nasmijem do suza...hvala ti draga žeMska Wink i daj joooooooš...
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2009 u 08:20
Primavera smile79,hvala draga
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2009 u 08:49

Mare, nemam riječi!

Savršeno. A i motivi, papiri kojima se služiš - prva liga!ClapClapClap

Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2009 u 09:00
Baka uvijek mi je posabno drago kad mi ti dođeš u posjetu i kad ti se svidi ono što radim
Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2009 u 11:58
Dođoh, vidjeh i isplanirah danasnje popodne... Wink
Mare, registratori su ti prekrasni... ja ih imam desetak, sto za salvete, sto za posao... svi plavi i crveni... i sve ih vec neko vrijeme gledam, kako su mi obicni al nikako da mi ispliva ideja o ukrasavanju... a znam da je cekala negdje u nekom kutku smile128

Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2009 u 14:27
lluvia eto vidiš kako samte potakla da provedeš popodne radno...Wink
jedva čekam da vidim kako češ ih ti "srediti"Smile
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2009 u 16:12
Čini mi se da je većina nas na ovom forumu sam svoj majstor, za razliku od NM koji su suhoruki, ali šalu na stranu, registratori su čista desetka.
Uvijek se iznova oduševim idejama koje sipaš iz rukava.

Ona priča o rakiji mi je tako nekako poznata, ne kaže se uzalud da postolar ima najgore cipele.

Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2009 u 17:16
Elza Buba smile79
o rakiji sam i pisala iz tog razloga,vjerujm da nisam jedina ovdje kojoj je stajala u nekakvoj čudnoj bociWink
uhvatila me neka čudna fjaka,nisam u stanju danas ništa ni smisliti ni raditi.Ali vrti mi neki crv,morat ću nešta isprobati........smile187
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2009 u 20:49
draga mare em sto si majstorica,sve sto taknes predivno napravissmile141,em  si vrhunska prezentatorica,i mene si slatko nasmijalasmile120
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2009 u 00:10
Uvijek neki smijeh s tobom Mare! Uz to još i krasni radovi - nema premca! smile71 A to s alatima mi je skroz poznato... Počela sam se zabrinjavati što mi je odlazak u Bauhaus uzbudljiviji od odlaska u DM! Ima nas cijela hrpa nestandardnih žena vidim... LOL
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2009 u 09:42
Mare super su ti registratori, sviđa mi se ideja, morat ću to staviti u praksu obzirom da sam i na poslu okružena registratorima. Ali prvo ću doma, ko šiša posao Wink Ideje su briljantne, izvedba sjajna, pogotovo žig s krumpirom.
A bome se i dduhovita i uvijek se zabavim u tvojoj galeriji. smile120
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 100>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.