Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje dvorišče
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje dvorišče

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 89>
Korisnik
Poruka
sabaheta View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Status: Offline
Bodovi: 41
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sabaheta Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2008 u 11:47
pa znaš kad ostaneš bez teksta ovakav vrt još nisam vidjela oduševljena sam smile159
ensar
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2008 u 22:44
uvek ostanem bez teksta...
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2008 u 20:45
smile141smile141smile141smile141smile141
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2008 u 11:13
Hvala,hvalasmile211 Sve to ja prenesem mom cvijeću i onda ono "ponosno"(još malo pa bude i uobraženo) raste i cvate.
Evo nekih novoprocvalih,nekih koji cvatu od 2mjeseca(kalanhoa)bez prekida,neki su se jako raširili,okupirali sav prostor oko sebe......

ovo sam zaboravila kako se zove no nema ni veze.cvijet je nježno žuti

jel to carsko oko??

da sa žutog na crvene pređem -begonije

kalanhoa,ne odustaje od cvatnje

mislim da je ovu mulumus,(ili nekog sličnog naziva)presadila ga u ovu betonsku teglu i okupirao ju je cijelu

crveni ljiljan pri kraju cvatnje

dnevni ljiljan počinje tek

gladiola koju sam jutros zatekla među ovim plavetnilom

i hibiskus je počeo sa više od jednog cvijeta

konačno i moja santolina procvala

tritoma me najviše oduševila,koliko cvjetnih pupova!!!!

bitno da se zove duhan,makar ga ne mogu koristiti

i druga lavanda koju još nisam porezala

Na vrh
lana_1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1069
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana_1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2008 u 11:43
prekrasno
Ako čovjek ne zna prema kojoj luci plovi, nijedan vjetar neće biti povoljan.
Seneka
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2008 u 12:31
Hopa, slike super, a za tebe 5+
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2008 u 14:18
Tko je vrijedan, taj je uvijek vrijedan pa ma koliko mi pričali o tome!
Shasha stvarno nam uljepšavaš život smile78
Na vrh
katruža View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 787
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katruža Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2008 u 15:01
Shasha, "šećem" tvojim vrtom i uživam , a posebno sam zastala kod klematisa, predivna bojaThumbs%20Up
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2008 u 21:29
Katružo,koji clematis? onaj plavi?
Na vrh
katruža View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 787
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katruža Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2008 u 21:52
ups, krivo, mislila sam na hibiskus !
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2008 u 21:58
a,ovaj narančasti,sa avatara!!? Baš danas MM pričam kako lijepo cvate a on veli,pih,to meni nije nikakav cvijet,onaj običan crveni mu je najljepšiBig%20smile
Trenutno se ni jedna grana ne pelca no ako hoćeš samo reci.Odrežem ti grane.Ja ga na jesen ionako režem pa mi žao baciti i onda sve to pelcam,i podjelimsmile42
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2008 u 21:59
Shasha, sve je prekrasno, kalanhoa, ne mogu vjerovati, nemam sreće s njom, plavo je naravno posebno, veselim se plavoj pasiflori, lako ćemo ima vremena do proljeća. Tritome su fantastične.
Da ne nabrajam šaljem tebi tvom dvorišću smile79
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
xenia64 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 752
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje xenia64 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2008 u 22:21
Shasha opet sve prekokrašno
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2008 u 22:28
Ma što reć' nego; Sve je juper i sve je za pet kad si shasha i voliš cvjetiće.....smile64

Možeš li mi reći kako se zove ono plavo cvijeće koje je ukombinaciji  sa gladiolom (koja ima jako lijepu boju, ako smijem primjetiti)
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2008 u 00:20
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2008 u 11:37
Bergenija,nisam sigurna kako se zove no mislim da mi je Andrea rekla da je to kokotić.
Dugujem neke slikice (pogotovo Triši) pa sam se potrudila i uslikala danas moje nove ljubimice.Ups,nisu sve "moje",narančasti ljiljan i kalanhoa je od MMBig%20smile a bromelia i hibiskusić(procvao jutros zajedno sa pasiflorom) su moje

Ok ima nekih "starih" no kako su mi i one jutros procvale evo i njih:

Žuti ljiljan

pasiflora

"čudnovata" kalanhoa

plavi hibiscus(dal da ga sad presadim u vrt ili da ga ostavim u tegli????)

narančasti ljiljan

i bromelia

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2008 u 11:39
lijepo...lijepo Smile
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2008 u 11:40
Sve je to skupa na terasi tako da mi je blizu kad kavu pijem

Ne znam jel bi bilo dobro da preko ljeta stavim bromelije van negdje!!?

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2008 u 13:30
A šta je ovo sasvim lijevo?
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2008 u 16:24
Perfektno, ne znam što da izdvojim, ah da zam sve plavosmile64
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 89>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.