moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 89> |
Korisnik | |
sabaheta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 02 Lipanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pa znaš kad ostaneš bez teksta ovakav vrt još nisam vidjela oduševljena sam
![]() |
|
ensar
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
uvek ostanem bez teksta...
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Hvala,hvala
![]() Evo nekih novoprocvalih,nekih koji cvatu od 2mjeseca(kalanhoa)bez prekida,neki su se jako raširili,okupirali sav prostor oko sebe......
ovo sam zaboravila kako se zove no nema ni veze.cvijet je nježno žuti
![]() jel to carsko oko??
![]() da sa žutog na crvene pređem -begonije
![]() kalanhoa,ne odustaje od cvatnje
![]() mislim da je ovu mulumus,(ili nekog sličnog naziva)presadila ga u ovu betonsku teglu i okupirao ju je cijelu
![]() crveni ljiljan pri kraju cvatnje
![]() dnevni ljiljan počinje tek
![]() gladiola koju sam jutros zatekla među ovim plavetnilom
![]() i hibiskus je počeo sa više od jednog cvijeta
![]() konačno i moja santolina procvala
![]() tritoma me najviše oduševila,koliko cvjetnih pupova!!!!
![]() bitno da se zove duhan,makar ga ne mogu koristiti
![]() i druga lavanda koju još nisam porezala
![]() |
|
![]() |
|
lana_1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
prekrasno
![]() ![]() ![]() |
|
Ako čovjek ne zna prema kojoj luci plovi, nijedan vjetar neće biti povoljan.
Seneka |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hopa, slike super, a za tebe 5+
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Tko je vrijedan, taj je uvijek vrijedan pa ma koliko mi pričali o tome!
Shasha stvarno nam uljepšavaš život
![]() |
|
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
Shasha, "šećem" tvojim vrtom i uživam , a posebno sam zastala kod klematisa, predivna boja
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Katružo,koji clematis? onaj plavi?
|
|
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
ups, krivo, mislila sam na hibiskus !
|
|
![]() |
|
a,ovaj narančasti,sa avatara!!? Baš danas MM pričam kako lijepo cvate a on veli,pih,to meni nije nikakav cvijet,onaj običan crveni mu je najljepši
![]() Trenutno se ni jedna grana ne pelca no ako hoćeš samo reci.Odrežem ti grane.Ja ga na jesen ionako režem pa mi žao baciti i onda sve to pelcam,i podjelim
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Shasha, sve je prekrasno, kalanhoa, ne mogu vjerovati, nemam sreće s njom, plavo je naravno posebno, veselim se plavoj pasiflori, lako ćemo ima vremena do proljeća. Tritome su fantastične.
Da ne nabrajam šaljem tebi tvom dvorišću
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Shasha opet sve prekokrašno
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ma što reć' nego; Sve je juper i sve je za pet kad si shasha i voliš cvjetiće.....
![]() Možeš li mi reći kako se zove ono plavo cvijeće koje je ukombinaciji sa gladiolom (koja ima jako lijepu boju, ako smijem primjetiti)
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
![]() |
|
Bergenija,nisam sigurna kako se zove no mislim da mi je Andrea rekla da je to kokotić.
Dugujem neke slikice (pogotovo Triši) pa sam se potrudila i uslikala danas moje nove ljubimice.Ups,nisu sve "moje",narančasti ljiljan i kalanhoa je od MM
![]() Ok ima nekih "starih" no kako su mi i one jutros procvale evo i njih:
Žuti ljiljan
![]() pasiflora
![]() "čudnovata" kalanhoa
![]() plavi hibiscus(dal da ga sad presadim u vrt ili da ga ostavim u tegli????)
![]() narančasti ljiljan
![]() i bromelia
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
lijepo...lijepo
![]() |
|
![]() |
|
Sve je to skupa na terasi tako da mi je blizu kad kavu pijem
Ne znam jel bi bilo dobro da preko ljeta stavim bromelije van negdje!!?
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
A šta je ovo sasvim lijevo?
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Perfektno, ne znam što da izdvojim, ah da zam sve plavo
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |