galerija slika; goga-osijek |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 26> |
Korisnik | ||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
tanjuru dajem čistu peticu iz jednostavnosti i urednosti...ogledala su mi prejednostavna (no, to je moje viđđenje) mislila sam da ćeš raditi nešto više na njima (ali kako si sam rekla, željela si bez puno komplčiciranja)...ali, zato su me oprosti na izričaju, podmetači ovoga puta malo razočarali....podloga mi je super, ali se suncokreti ne vide na toj podlozi (ali,opet, to sam ja, ja volim čiste linije i jasno viđenje stvari), to ne mora biti nužno i tvoje viđenje stvari...
|
||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
|
tanjur sa suncokretima je tako lijep..na rižinom papiru tako djeluje nježno. Bravo goga-osijek
![]() |
||
![]() |
||
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
|
ova tri ogledala sam bas htjela tako mladalacki, jednostavno...a na ostalima cu se igrati...podmetaci ni meni nisu sjeli...utopio mi se suncokret...morat cu ih jos doraditi...staviti konturicu...ili iscrtati rubove... |
||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
||
![]() |
||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
|
da, trebalo bi ih nekako podići..šteta je da se ne vide, podloga je dobra... |
||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Goga pa ti si se pravo zaigrala...
Ne znam što bih izdvojila od radova, jer sve što si radila ja bih pohvalila...
Sviđa mi se prozračnost tvojih radova, a moram priznati i da si maštovita i uredna...
![]() |
||
![]() |
||
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
|
Suncokret na rižinom papiru,tako jednostavan i lijep,crnobijela ogledala ,oba super, a podmetaći ;u prvi mah mi se učinilo na prvoj slici,da su jabuke na platnu,motiv suncokreta je premali i gubi se na podlozi.prijedlog:kist u ruke i povećati latice ili...
|
||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Sigurna sam da si imala dobru zamisao što se tiče podmetača sa suncokretima, pokušaj malo sa konturama da se istaknu, ali tacna je doista divna!
![]() ![]() |
||
![]() |
||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
|
goga, sad sam već ljubomorna kao pas na tebe, tvoje radove i na LJETNE PRAZNIKE. radiš sto na sat, svega lijepoga si napravila za par dana. pa ti bi pukla od ideja da to ne izbaciš iz sebe. ja sam sad na starom godišnjem , ali jedva da ću stići završiti nešto što mora biti gotovo do ponedjeljka. samo nekud zujim okolo, kao puštena s lanca sam sad kad par dana ne moram iči raditi.
a ti imaš cijelo ljetooooooooo. u tvom slučaju je, da parafraziram ove naše turističke genijalce: "kad srce kaže ljeto - kaže decoupage"
![]() |
||
![]() |
||
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
|
ovaj suncokret komplet je meni divan.....
|
||
![]() |
||
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
|
I ja se pridružujem suncokretima..divni su...
|
||
![]() |
||
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
|
[QUOTE=proljeće] Goga pa ti si se pravo zaigrala...
Ne znam što bih izdvojila od radova, jer sve što si radila ja bih pohvalila...
Sviđa mi se prozračnost tvojih radova, a moram priznati i da si maštovita i uredna...
hvala, draga... |
||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
||
![]() |
||
|
hvala...suncokrete svakako mislim iscrtati...utopili su se na podlozi...ogledala su cak i veca nego sto sam mislila da ce biti...tak da su ipak malcice funkcionalna... |
||
|
||
![]() |
||
|
drago mi je da ti se radovi svidaju...sto se tice godisnjeg i sama sam zadovoljna odabirom profesije..ljeto, zimski praznici-skijanje, proljetni...ma milina... |
||
|
||
![]() |
||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
|
Tanjur sa suncokretima je stvarno prekrasan i dokazuje da je"manje je više"
|
||
![]() |
||
|
hvala piramido...nadam se da stignete pratiti ovu moju eksploziju radova...na godisnjem sam pa sam zabrijala na decoupage...
|
||
|
||
![]() |
||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
|
Samo ti brij,naći ćemo mi vremena( i ja sam od sutra na godišnjem,valjda ću se konačno
![]() |
||
![]() |
||
|
kiša...hladno...savršena dan za provesti ga mackajući...
|
||
|
||
![]() |
||
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
|
radovi su savršeni! sve ljepši i ljepši!
![]() |
||
![]() |
||
|
hvala more...
![]() |
||
|
||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
E Gogice, tanjur sa suncokretom mi je super....podmetači dobra ideja, podloga dobra, a onda si po mom skromnom mišljenju malo zabrljala, ali to se da izvuči sa doradom. Ogledala su onakva kakva si željela da budu, jednostavna i mladenačka...crno , bijela su mi sjela i paše im jednostavnost...a sa zelenim bi se ja osobno još malo poigrala...Svaka ti čast na tolikom elanu...skidam ti kapu.
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |