Mačkove slike |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 36> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja sam isto imala rođendan u maju, možda mi od nekud stigne kakav poklon
![]() Jesenski ugođaj u vrtu i kopanjama
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Hvala cure! Moram još sutra malo poslikati. Ovo zahlađenje je godilo maćuhicama.
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
kombinacvije su ti prelijepe, a stalak me zaista oduševio, posebno popunjen sa cvjetićima, baš je fora
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Evo par novih slika:
|
![]() |
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Sve ti je lijepo, ali taj panj kolo vodi
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
plavooka ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 17 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 73 |
Ovaj panj me oduševio i stavrno su se macuhice uklopile u njega...genijalno |
|
Bolje sutati nego blesavo govoriti.
Prvo ispeci pa reci!!! |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Jako ti je sve lijepo, panj mi se jako sviđa..
|
|
![]() |
|
![]() Ove godine sam otkačila na sitne mačuhice, predivne su mi! |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasan je panj, a i kopanje su se rascvjetale, baš se vidi napredak
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Tako je i kod mene macak sa sitnim mačuhicama, tako su posebne..i prekrasno miriše..
|
|
![]() |
|
Miriše??!! Sad, čim popijem kavu idem obuć jaknu i gurnut nos u njih! To nisam skužila! |
|
![]() |
|
Moja cura je prerasla svoje cipele, a juče su bili na čuvanju kod moje mame u Dugom Selu. I nas dvije smo sjele u auto i u Sesvetski Kraljevac u jednu trgovinu po nove čizmice, divne, roza...
Pa ajd da odemo i do Getroa u Sesvetama, vidit braci za jaknu, zimsku, nije bilo. ![]() E sad, kad smo se već probile kroz onu silnu gužvu od auta kroz Sesvete, ajmo vidit ribice (ja) i zeke (ona) u Tukano. Kupili neke vitamine za male mice, ribica nije baš bilo ![]() ![]() I za kraj, kad je mama bila toliko hrabra da se probije kroz svu onu gužvu od auta (gle nisam vam ja iz Zagreba!) red je da se ta ista mama i nagradi pa samo kraj shopinga obavile, a gdje drugo u Kaliji (nisam mogla u MBM jer oni nemaju ribice, a morala sam nečim podmitit kćer da ne kuka ![]() I zašto bi Vas sve ovo trebalo zanimati? Pa, ne znam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sorry ako sam vas udavila pričom, ali isplati se ponekad biti i hrabar, makar vam i novčanik stradao, opet. ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Uzvračam posjet ne sluteći kakvih ću ljepota vidjeti na tvojim stranicama.Od hoste,gladiola i begonija do meni omiljenih ruža. A penj!!!genijalno izgleda a sad još i s maćuhicama.Mačak predivno ti je dvorište.
A danas si se dobro nahodala pa naravno da se moraš i nagraditi.Dobro si se ti to nagradila....
![]() |
|
![]() |
|
Jesam, jesam, a još sam sinoć i na aerobiku bila!!!
Sad još da posadim ovo, pa u 2h na posao! Hvala!!! |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
mačak pa ti si turbo žena
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
ma bravo, lijepo si se ponovila biti će to rascvijetano proljeće
posebno me se dojmio panj...mačuhice su se super uklopile.. kopanji su također popunjeni lijepim biljkama, još kad se na proljeće pridruže tulipani biti će to cvijetna bajka ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
draga Mačak, eto me malo i u tvojem vrtu, živo je kod tebe, kopanje su krasne, zečje uši dobro izgledaju, a središnja točka koja daje pravu dimenziju ljepoti okolnog cvijeća, je, naravno, krasna ukrasna trava.
O ljepoti tvojega panja je dosta već rečeno, ostaje mi samo da potvrdim da uživam u pogledu na njega.
I, na kraju, ono što se meni osobno najviše sviđa, pretpostavljam da je segment tvoga kamenjara-mislim na zadnju fotku sa sedumima i sukulentima. To mi je stvarno čarobno, a jednostavno, jednostavno.
![]() |
|
![]() |
|
Mare-nostrum, na aerobik me natjerala moja kuma koja ima energije na tone, jedva me pokrenula, ali ekipa nam je tako dobra da me nakon sat vremena bole jedino mišići na licu - od smijanja. A stiže zima kretanje će goditi mojoj kičmi.
Bromelija, i ja jedva čekam proljeće da to sve vidim rascvjetano. Retriver Sara iskreno hvala. Moj minijaturni kamenjar nastao je u pokušaju da svojim čuvarkućama osiguram dom. Broj mojih čuvarkuća se znatno povečao pa nisu sve u kamenjaru, ali eto on je bio početak moje ljubavi prema njima. Puno hvala!!! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |