Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mačkove slike
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mačkove slike

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 36>
Korisnik
Poruka
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2009 u 09:37
Ja sam isto imala rođendan u maju, možda mi od nekud stigne kakav poklon Wink.... sviđa mi se tvoj.... super si iskombinirala policu.....
Jesenski ugođaj u vrtu i kopanjama Thumbs%20Up
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 841
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2009 u 20:24
Hvala cure! Moram još sutra malo poslikati. Ovo zahlađenje je godilo maćuhicama.
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2009 u 20:39
kombinacvije su ti prelijepe, a stalak me zaista oduševio, posebno popunjen sa cvjetićima, baš je foraClapClap

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 17:36
Evo par novih slika:

Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 17:37

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 17:38
Sve ti je lijepo, ali taj panj kolo vodi
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 20:26
Tongue Da svaki dan mu se divim, kad se samo sjetim kako su me poprijeko gledali kao da sam prolupala, kad sam odlučila da ću ga uzeti za cvijeće.
Na vrh
plavooka View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 73
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje plavooka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 20:42
Originalno poslano od člana macak macak napisao:

Evo par novih slika:

Ovaj panj me oduševio i stavrno su se macuhice uklopile u njega...genijalno
Bolje sutati nego blesavo govoriti.
Prvo ispeci pa reci!!!
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 21:02
Jako ti je sve lijepo, panj mi se jako sviđa..
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 22:24
Embarrassed Hvala!!!
Ove godine sam otkačila na sitne mačuhice, predivne su mi!
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 22:26
Krasan je panj, a i kopanje su se rascvjetale, baš se vidi napredak Clap
život je more
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2009 u 11:47
Tako je i kod mene macak sa sitnim mačuhicama, tako su posebne..i prekrasno miriše..
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2009 u 11:02
Originalno poslano od člana stefkaja stefkaja napisao:

Tako je i kod mene macak sa sitnim mačuhicama, tako su posebne..i prekrasno miriše..

Miriše??!!  Sad, čim popijem kavu idem obuć jaknu i gurnut nos u njih! To nisam skužila!
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2009 u 11:18
Moja cura je prerasla svoje cipele, a juče su bili na čuvanju kod moje mame u Dugom Selu. I nas dvije smo sjele u auto i u Sesvetski Kraljevac u jednu trgovinu po nove čizmice, divne, roza...
Pa ajd da odemo i do Getroa u Sesvetama, vidit braci za jaknu, zimsku, nije bilo.Confused
E sad, kad smo se već probile kroz onu silnu gužvu od auta kroz Sesvete, ajmo vidit ribice (ja) i zeke (ona) u Tukano. Kupili neke vitamine za male mice, ribica nije baš biloOuch. Pa ajmo onda i do Turbo Limača, možda tamo bude koja jaknica za bracu... nemaOuch.
I za kraj, kad je mama bila toliko hrabra da se probije kroz svu onu gužvu od auta (gle nisam vam ja iz Zagreba!) red je da se ta ista mama i nagradi pa samo kraj shopinga obavile, a gdje drugo u Kaliji (nisam mogla u MBM jer oni nemaju ribice, a morala sam nečim podmitit kćer da ne kukaLOL)
I zašto bi Vas sve ovo trebalo zanimati? Pa, ne znamWink, ali ovo je moja nagrada:

komada: dva

komada: dva

Sorry ako sam vas udavila pričom, ali isplati se ponekad biti i hrabar, makar vam i novčanik stradao, opet.smile79
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2009 u 11:36

Uzvračam posjet ne sluteći kakvih ću ljepota vidjeti na tvojim stranicama.Od hoste,gladiola i begonija do meni omiljenih ruža.

A penj!!!genijalno izgleda a sad još i s maćuhicama.Mačak predivno ti je dvorište.
A danas si se dobro nahodala pa naravno da se moraš i nagraditi.Dobro si se ti to nagradila....smile71
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2009 u 11:39
Jesam, jesam, a još sam sinoć i na aerobiku bila!!!
Sad još da posadim ovo, pa u 2h na posao! Hvala!!!
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2009 u 11:44
mačak pa ti si turbo ženasmile202smile161smile78
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2009 u 14:18
ma bravo, lijepo si se ponovila biti će to rascvijetano proljeće
posebno me se dojmio panj...mačuhice su se super uklopile..

kopanji su također popunjeni lijepim biljkama, još kad se na proljeće pridruže tulipani biti će to cvijetna bajka smile78a i tvojim vrijednim pomoćnicima smile79
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2009 u 19:32
draga Mačak, eto me malo i u tvojem vrtu, živo je kod tebe, kopanje su krasne, zečje uši dobro izgledaju, a središnja točka koja daje pravu dimenziju ljepoti okolnog cvijeća, je, naravno, krasna ukrasna trava.
           O ljepoti tvojega panja je dosta već rečeno, ostaje mi samo da potvrdim da uživam u pogledu na njega.
            I, na kraju, ono što se meni osobno najviše sviđa, pretpostavljam da je segment tvoga kamenjara-mislim na zadnju fotku sa sedumima i sukulentima. To mi je stvarno čarobno, a jednostavno, jednostavno.Smile
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2009 u 22:08
Mare-nostrum, na aerobik me natjerala moja kuma koja ima energije na tone, jedva me pokrenula, ali ekipa nam je tako dobra da me nakon sat vremena bole jedino mišići na licu - od smijanja. A stiže zima kretanje će goditi mojoj kičmi.

Bromelija, i ja jedva čekam proljeće da to sve vidim rascvjetano.

Retriver Sara iskreno hvala. Moj minijaturni kamenjar nastao je u pokušaju da svojim čuvarkućama osiguram dom. Broj mojih čuvarkuća se znatno povečao pa nisu sve u kamenjaru, ali eto on je bio početak moje ljubavi prema njima. Puno hvala!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 36>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.