Mini vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 29> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stvarno ti je vrt
![]() Ona jesenska kombinacija, pa onda ono u kamenim vazama... ma predivno!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Prekrasna jesen ,prekrasni detalji u tvojem mini vrteku, bravo!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Neka ova raste ima i drugih boja
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
hvala cure na posjeti i na lijepim riječima!
kompjuter me ne sluša poslijednje vrijeme, biti će još slika....
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivno, neznam što izdvojiti...palmu, kombinacije u kamenim vazama,lantanu...
|
|
![]() |
|
Tweety ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
Sve odreda je famozno!! Osobito me odusevila lantana.. bas je posebna!
Cvijece je stvarno sve krasno, ali tvoje ideje za kombinacije i pitare..predivno! |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
dobro pa ja svuda kasnim
![]() ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
drage moja hvala što navraćate u moj vrt i hvala na pohvalama....
niho draga daleko je moj vrt od onih najljepših u magazinima - al moram priznat da ideja imam to kaže i MM, "stalno ti se nešto vrti po glavi"...ako te kada put nanese u st- bit će mi drago da navratiš...
ove perunike bi trebale ovih dana stići u moj vrt a onda kada se prošire dolaze k tebi- naravno
![]() Tweety, željka, kontesaa
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
evo što sam danas poslikala sedum je procvjetao, im interesantne cvjetiće
![]() ![]() |
|
O. Wilde |
|
![]() |
|
žutilo iz vrta
krizantema
![]() pacifička krizantema
![]() margaritela
![]() ![]() neveni
![]() |
|
O. Wilde |
|
![]() |
|
helicrysum petiolare se lijepo raširio
![]() stigle su zečje uši
![]() lantanina biljčica sa bijelim cvjetićima i ona se lijepo raširila
![]() |
|
O. Wilde |
|
![]() |
|
ova biljčica je stvarno zahvalna, cvijet joj i nije baš nešto lijep al joj je grmić fantastičan, stalno ga obrezujem u kuglastu formu i nema nikakvih problema -stalno raste i cvjeta
senecio cineraria
![]() "žutka"
![]() |
|
O. Wilde |
|
![]() |
|
alisumi roskasto-bjelkasti
![]() još cvjetaju pelargonije razno raznih sorti, ovdje su u zavjetrini poredane-izgleda da im paše još malo jesenjeg sunca
![]() |
|
O. Wilde |
|
![]() |
|
macice se nedaju
![]() dragoljub se sam rasijao i odoljeva hladnoći...
![]() |
|
O. Wilde |
|
![]() |
|
happy sam što sam kupila borić u vazi/pitaru uzela sam ga u baumaxa i mislim da je dosta kvalitetna sadnica, jer ove ostale što sam gledala prijašnjih god okolo su mi se činile doslovno iščupane iz zemlje, čak i ispilane i takve zabodene u zemlju (pitar/vazu).... picea pungens
![]() |
|
O. Wilde |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Pa sve je prekrasno minimode a kad sam vidjela bor odmah me podsjetio na Božić i na njegov prekrasan miris u kući za vrijeme blagdana
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Baš sam uživala u tvojim slikama pogotovo zato što je sve u mojim žutim bojama. Margaritela je posebno lijepa...
![]() Ako trebaš bijelih perunika javi se.....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Super Mini, onaj srebrni grm je senecio cineraria, imam ga i ja, ali sam ga drastično orezala i ne cvjeta.
Predivna je "šuma" nevena.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |