Naš početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 22> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sve prekrasno, ali lonac mi je favorit
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Prekrasni radovi...i meni je lonac favorit
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Jako lijepo!
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Lonac je predobar
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Sve jako lijepo i zanimljivo, ali lonac.... nešto očaravajuće
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Dođi slobodno, ja te očekujem!!! ![]() |
|
![]() |
|
tinaw ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 106 |
odlično ,ipak mi je lonac najjjj |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Budući sam na GO ima toga dosta, pa pogledajte...
Neke stvari još nisu gotove, a neke stvari trebam tek naučiti... ![]() A neki predmeti već i kod novih vlasnika... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I druga strana lonca koja je još na doradi, tek sam sad ugledala da iznad prozora moram dodati još lišća bršljana!!! Kaj mislite? ![]() P.S. Keramičke pločice iznad lonca je radila MPK od 8 godina! Samo da se zna, a i vidi!! ![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
sve je preslatko ali bukrtić lavande u vazici s motivom lavande-lijepo ,lijepo!
ajme ,preuranila sam,uletila ,a ti tanjuri,nešto divno,savršena izrada,bravo!
lonac i dalje zanimljiv i lijep a posebna pohvala za morske pločice,vidi se sigurna ručica i vrijedna majstorica
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlični radovi andrea,predivni motivi
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Op-aaaa, ovo je stvarno divno! Nevjerojatno koliko si napredovala, radovi su krasni, ali su mi posebno slatke one bočice u raznovrsnim motivima!
![]() |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
![]() |
|
![]() |
|
Već u glavi spremam nešto i za tebe!!! ![]() A posebne motive na njih ću staviti! Hvala ti na svakoj darovanoj salveti od srca, kao i curama na svakoj pohvali!!!! P.S. Ona je kriva kaj vas večeras "udavila" slikicama svojih djela, bilo to ovdje u radovima, bilo u "Mom vrtu iz Samobora"!!! ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
[QUOTE=andrea01]
![]() ![]() ![]() Sve je krasno ali ovo mi je posebno lijepo ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Staklene zdjelice i lonac su moj favorit!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
morema ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 249 |
Sve je prekrasno, ali me lonac oborio s nogu
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Koliko lijepih radova,zdjelice i lonac su i meni favorit...i naravno pohvale i mladoj majstorici
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
veš lonac mi je baš sjeo...i to ona njegova prva strana koju si pokazala sa bundevicama... i suncokretima... dobro si to iskombinirala...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |