Moje vrtne biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 73> |
Korisnik | |
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Otok to je Papaver somniferum danish flag.Taj mak je opijat..Ja sam sjeme dobila do jasminaaa,ona ga je naručila kod bakkera.Nisam ga do sad imala,ako uspijem skupiti sjeme mislit ću na vas..Ja sam posijala jednu kesicu i niklo je sve,ali uginuo mi.Bio u sjeni i izgleda da mu ne odgovara.Ostala mi samo dva struka ovog maka.Ima par pupova..A [IMG]smileys/smiley4.gif" align="middle" /> Ovaj mak je zabranjen u nekim zemljama,ne cvjet al čahura sa sjemenom da,jer se koristi kao opijat,za spravljanje raznih droga...Zato ga rjetko vidimo u baštama.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Mak je super
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
već su svi rekli da je mak prekrasan, a meni se sviđa i ona narančasta ruža.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Hvala cure..
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Eto i ja malo svratila i divila se maku, žutom cvijeću, ružama...
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Baka što si svratila u moju baštu..Danas je još rascvjetnija al nikako da ugrabim vremena za nove slike... |
|
![]() |
|
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Nekako mi je poznato to, svašta se događa u vrtu i ne stignem sve uslikati...
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Mak je stvarno neobičan, prekrasan. Onaj žuti je kalifornijski mak
![]() |
|
![]() |
|
Athena i Silvek hvala na posjeti mojoj baštici...Silvek znam da je onaj žuti ,kalifornijski mak,i baš mi se svidja,jako je zahvalna biljčica...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Kao i obično kod Ali sve prekrasno
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Hvala Niho ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Nemoj da se crveniš bolan-----kad nešto valja onda ja falim . Kod Jasminaaa sam vidjela 3 različite fuksije ali bijela je zakon stvarno sam ostala bez riječi
|
|
|
|
![]() |
|
I ja sam se zarazila fuksijama,imam ih oko8-9.Imam i bjelu sa nježno roza.Stavila sam par grančica u vodu da pokušam ožiliti nekim forumašima kojima sam obećala,ali samo jedna pustila žile druge ništa.Vruće im za vodu izgleda.Pokušat ću reznicama direkt u saksije.Doduše mlade su još pa i to ometa da puste žile.Da bi se uspješno ožilile treba im drvenasta grančica,a moje sve još zelene..
|
|
![]() |
|
Par sličica..Malo ruža..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() phlox visoki.. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ricinus i kadifice
![]() ![]() verbenice.. ![]() dio gladiola koje su krenule cvjetati.. ![]() ![]() ![]() ![]() dragoljub ![]() kosmos,kamenjarka i ružica ![]() |
|
![]() |
|
dio ladoleža
![]() ovaj crveni ima jako mal cvjet ![]() ![]() Toliko za sad.. |
|
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Kako bujne ruže!
Ova druga gladiola ima divnu boju (iako ja volim baš sve gladiole). |
|
![]() |
|
Hvala Semira..Ako bude ta gladiola dupla,mislim na tebe
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ruže su ipak
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 73> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |