Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - bubamara - novi radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

bubamara - novi radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 22>
Korisnik
Poruka
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 1296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 01:33
Bok bubice,
Salvetica sa sitnim buketićima je jako tražena. Nije ni čudo jer su jajca mala površina, još k tome zaobljena i samim tim delikatna za rad.
Ono što mene fascinira je što jaja koja si ti napravila imaju pogođen viktorijanski duh koji motiv nalaže.
Vrlo sličan komentar bih mogla dati za sve tvoje radove. Osim što si vrlo precizna pto govori o posvećenosti svakom komadu koji radiš, odlično ti uspjeva uskladiti predmet s motivom, dati im naglasak: ogledalo gotovo moderno, jajca ii teglica zrazito viktorijanska. U teglici ti nedostaju samo 2-3 pušleka potočnica. Prekolijepo.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 20:17
hvala ti perla na lijepim riječima!!!

ako imate doma jutarnji pogledajte stranicu broj 43 i vidjet ćete ista jaja kao moja, skoro sam opala u nesvjest kad sam vidjela....ah, nažalost ih nisam ja radila...
Na vrh
ljiljanari View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 332
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljanari Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 22:37
Originalno poslano od člana bubamara22 bubamara22 napisao:

hvala curke!!!

evo pojašnjenje što sam radila:

1. ogledalo sam obojala u bijelo,
2. premazala ljepilom za salvete i pustila da se osuši,
3. onda sam raširila salvetu koja je šira od ogledala,
4. pokrila masnim papirom za pečenje i peglala, ne baš na najjače, al ne mora ni preslabo...par minuta...
5. i zatim odrezala rubove skalpelom....

Još jedno pitanje za nas koji volimo komplicirati stvari LOL Da li si izvadila ogledalo iz okvira dok si ljepila salvetu? Imam filing da bi se salveta za njega zaljepila prilikom peglanja?!Confused
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 23:09
nisam ga vadila....ne zalijepi se salveta, ona ostane onako napeta preko tog ogledala pa sam onda ravnalom držala jednu stranu i rezala skalpelom....nije bilo nikakvih problema..
Na vrh
Vilavita View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 537
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Vilavita Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 23:32
Daga bubice, ma ludilo šta radiš..ti si genije, čudo prirode..Clap..
Radovi su smile71..ovo peglanje..malo me muči, ljepilo se malo posuši-tak si rekla ako se ne varam, ali kako se zaljepi salveta-neće li se zgužvati?...ili se mora malo više posušiti ljepilosmile157
Bolje biti vjetar nego list!
Na vrh
ljiljanari View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 332
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljanari Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 09:03

nisam ga vadila....ne zalijepi se salveta, ona ostane onako napeta preko tog ogledala pa sam onda ravnalom držala jednu stranu i rezala skalpelom....nije bilo nikakvih problema..

Super, hvala na objašnjenjusmile78
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 22:17

hvala ti perla na lijepim riječima!!!

ako imate doma jutarnji pogledajte stranicu broj 43 i vidjet ćete ista jaja kao moja, skoro sam opala u nesvjest kad sam vidjela....ah, nažalost ih nisam ja radila...

Hja, nažalost to se dešava.
Decoupage (salvetna tehnika i upotreba gotovih motiva) sama po sebi nije originalna. Originalan je samo način na koji se već tiskani motivi koriste. Obzirom da ideju kako ćemo koristiti neki motiv dobijamo iz motiva samog, za očekivati je da će određeni motiv kod raznih osoba izazvati sličnu (ili istu) asocijaciju.
Nemoj biti žalosna, jaja koja si napravila su mala majstorska djela.
Na vrh
nadalivz View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 124
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nadalivz Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 10:35

ljiljanari - to je ogledalo iz ikee s drvenim okvirom i košta 2 eura....jako svijetlo drvo...

nadalivz - salveticu sam dobila od nekoga i da me ubiješ sad se više ne sjećam od koga....cijelu sam potrošila jer sam pokušavala zalijepit ljepilom, no onda sam čula za peglanje,sva sreća da mi je ostala barem četvrtina.......
ono što znam je da su to salvete australske firme ashdenekojih je bilo za kupit u sparu i staklani na trgu....otići ću sutra pogledati ima li ih možda još, pa ako nađem kupit ću ti paket ako želiš iliga možemo podijeliti....

Bila bih ti jako zahvalna pa možemo podijeliti po pola. Javi račun na pp na koji da dostavim novac ako si kupila. Jedva čekam
Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 10:47
Krasna teglica, obožavam te cvjetiće... a peglat ću svakako probati...
Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 14:38
Prekrasna smile91tegla.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 21:22
nova kutijica....

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 21:23
i nova plava jajca...

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 21:29
Već sam te ishvalila za ove radove u live verziji, ali te moram posebno pohvaliti (a i sebe) što si me inspirirala da se ipak dam u koštac s jajima i na kraju sam ih uspjela i napraviti kako treba! Nisu ka tvoja majstorska, ali bit će dobra... BTW, ako trebaš onu slaveticu s kojom si ogledalce radila, imam još jednu!
 smile40
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 21:34
e pa baš mi je drago da sam te nagovorila....ja sam na početku kad su svi počeli kupovat jaja rekla kako ih ja neću raditi jer mi je to glupo, a pogledaj me sad, jaja jaja i samo jaja LOL

a salveticu bi vrlo rado jer nemam više nijednu a prekrasna mi je, pa mi ju ostavi sa strane....i hvala ti!!
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 21:45
prekrasno smile71
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2009 u 10:26
hvala rose!!
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2009 u 10:40

Prekrasna kutijica smile94
ANĐELKA
Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2009 u 11:08
Zgodna kutijica, baš je motiv   na nju legao kao da je uvijek tu. 
Na vrh
frezija View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frezija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2009 u 08:02
Jutros sam pregledala sve tvoje radove. Jednom rječju prekrasno.... a jaja su me oborila s nogu....
Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2009 u 09:14

Krasno!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 22>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.