bubamara - novi radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 22> |
Korisnik | |
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bok bubice,
Salvetica sa sitnim buketićima je jako tražena. Nije ni čudo jer su jajca mala površina, još k tome zaobljena i samim tim delikatna za rad. Ono što mene fascinira je što jaja koja si ti napravila imaju pogođen viktorijanski duh koji motiv nalaže. Vrlo sličan komentar bih mogla dati za sve tvoje radove. Osim što si vrlo precizna pto govori o posvećenosti svakom komadu koji radiš, odlično ti uspjeva uskladiti predmet s motivom, dati im naglasak: ogledalo gotovo moderno, jajca ii teglica zrazito viktorijanska. U teglici ti nedostaju samo 2-3 pušleka potočnica. Prekolijepo. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
hvala ti perla na lijepim riječima!!!
ako imate doma jutarnji pogledajte stranicu broj 43 i vidjet ćete ista jaja kao moja, skoro sam opala u nesvjest kad sam vidjela....ah, nažalost ih nisam ja radila... |
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
Još jedno pitanje za nas koji volimo komplicirati stvari ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
nisam ga vadila....ne zalijepi se salveta, ona ostane onako napeta preko tog ogledala pa sam onda ravnalom držala jednu stranu i rezala skalpelom....nije bilo nikakvih problema..
|
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Daga bubice, ma ludilo šta radiš..ti si genije, čudo prirode..
![]() Radovi su
![]() ![]() |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
Super, hvala na objašnjenju ![]() |
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Hja, nažalost to se dešava. Decoupage (salvetna tehnika i upotreba gotovih motiva) sama po sebi nije originalna. Originalan je samo način na koji se već tiskani motivi koriste. Obzirom da ideju kako ćemo koristiti neki motiv dobijamo iz motiva samog, za očekivati je da će određeni motiv kod raznih osoba izazvati sličnu (ili istu) asocijaciju. Nemoj biti žalosna, jaja koja si napravila su mala majstorska djela. |
|
![]() |
|
nadalivz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 124 |
Bila bih ti jako zahvalna pa možemo podijeliti po pola. Javi račun na pp na koji da dostavim novac ako si kupila. Jedva čekam
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Krasna teglica, obožavam te cvjetiće... a peglat ću svakako probati...
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Prekrasna
![]() |
|
![]() |
|
nova kutijica....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
i nova plava jajca...
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Već sam te ishvalila za ove radove u live verziji, ali te moram posebno pohvaliti (a i sebe) što si me inspirirala da se ipak dam u koštac s jajima i na kraju sam ih uspjela i napraviti kako treba! Nisu ka tvoja majstorska, ali bit će dobra... BTW, ako trebaš onu slaveticu s kojom si ogledalce radila, imam još jednu!
![]() |
|
![]() |
|
e pa baš mi je drago da sam te nagovorila....ja sam na početku kad su svi počeli kupovat jaja rekla kako ih ja neću raditi jer mi je to glupo, a pogledaj me sad, jaja jaja i samo jaja
![]() a salveticu bi vrlo rado jer nemam više nijednu a prekrasna mi je, pa mi ju ostavi sa strane....i hvala ti!! |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
hvala rose!!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasna kutijica
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Zgodna kutijica, baš je motiv na nju legao kao da je uvijek tu.
|
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Jutros sam pregledala sve tvoje radove. Jednom rječju prekrasno.... a jaja su me oborila s nogu....
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Krasno! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |