OTOK: početci |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 30> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ajme, ja baš ništa novo ne radim, a vi izvučete stare stvari , hvala na pohvalama
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Slika s detaljm čamaca ili barki .. kak se to već zove.. prekrasnooooo
Podlošci tak slatki... pa ti si puna ideja!! |
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
U prvi mah sam pomislila da je ovo torbica, tako da si mi baš dala ideju kako da poboljšam neke od svojih jednostavnijih torbica.... baš mi se svidja
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Otoče, baš slatka kombinacija, bravo, hoćemo i sliku kad sve bude gotovo!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Gogs, podlošci su se već malo iskrivili od ljutnje (sad su pod jednom debelom knjigom)
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
vidi se tko pazi na majčicu zemlju.Sviđa mi se ideja sa pšenicom, a ove šalice nisam vidjela u toj veličini mislim tako male-preslatke su. Ma naravno i podlošci da se ne bi naljutili ako ih ne pohvalim
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ovako sam ja zamislila uskršnji doručak - na ove podmetače u ove male šalice stavit će jaja koja će ukrasiti istim uzorkom salvete kao i na podmetačima (prava kuhana jaja koja se jedu), a u nekoliko ljuski od jaja stavit će malo zemlje i pšenicu, kad pšenica proklije bit će lijep ukras
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Slike su super, posebno ona s barkama Jajca su krasna!!!
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
kako ne radiš, pa evo jajca , zar to nije rad i to još kakav. Ima tu dosta pimplanja kad su jajčeka tako mala
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
jajca su preljepa
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Baš su lijepa! Ova u zadnjem redu izgledaju kao da su od sušenog i prešanog cvijeća!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivno
![]() |
|
![]() |
|
Ništa ne radim u zadnje vrijeme, pa evo barem ova jednostavna jajca
![]() |
|
![]() |
|
odlično
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
jako,jako lijepe slicice draga
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |