kaca-moja salvetna.. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 80> |
Korisnik | |
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lijepe stvari ne mogu nikako dosaditi...osim toga, niti jedan nije isti...prema tome...samo ti njih radi i pokazuj...ja imam još jedan
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
u pravu si draga i hvala na podrsci..cini mi se da nismo vidjeli slikice svih koje si napravila,ili se varam ![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
ne varaš se...nisam ih ni poslikala, to je taman bilo vrijeme božićnog darivanja pa su samo letile
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
e to bi bilo super,obavezno u setnjicu i poslikaj,i slikice na forum.. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Prekrasnoooooooooo, i opet moram naglasiti jako mi se sviđaju motivi
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Prelijepo! Kaća je pravi umjetnik od pitara!
![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Tvoji pitari su prelijepi, a gdje ih nabavljaš ako se može znati?
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() Ja se uvijek veselim tvojim novim radovima jer su samo tvoji i drago mi je da imaš svoj stil...
Samo tako nastavi i samo stavljaj...kome se sviđaju taj će komentirati , pa vidiš da i ja stavljam svoje radove koji i nisu baš nešto tehnički..ali moji su i ja ih volim...
|
|
![]() |
|
hvala draga,vjerujem da si prepoznala svoje salvetice,ova sa suncokretima mi je jedna od najljepsih salvetica...ako slucajno znas gdje ih ima kupit,bila bi ti do neba zahvalna,cijeli paket bi mi trebao.. ![]() |
|
![]() |
|
hvala ti draga monna,lijepo je dobit kompliment od umijetnice nad umijetnicama ![]() |
|
![]() |
|
hvala draga..ove sam kupovala u peveca,u splitu ![]() |
|
![]() |
|
hvala na komplimentima draga,najbitnije je da uzivamo u onome sto radimo,jeli tako,a svaki rad na ovom forumu je na svoj nacin lijep ![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Joj i ja bi s vama. Ajmo se nać na pola puta do Dbk
|
|
![]() |
|
bojim se da je neizvedivo draga(bar sto se mene tice),ajde ti dođi k nama u split ![]() |
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Ajme Kaćice moja najdraža, imaš me pravo sto put
![]() vidjela sam sa posla pitare i dok san došla doma, jednostavno mi je isparilo iz glave, OPROSTI! Kao i obično što reći na nečemu u što ja nebi nikad stavila cviće...slučajno da naraste i prekrije ga rad se nebi vidija i bilo bi mi ža ka pasu što se takva preciznost i ljepota ne vidi. Voli te puno jedna zaboravna riječanka |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
ona tegla s puno ruža smaramice mi je baš zgodna
|
|
![]() |
|
ljube da znas kako san ljuta
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sunce drago zaboravi ti rec HVALA...ancica,draga zahvaljujem i tebi
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ne mogu a da ne prokomentarisem pitare,vise su nego odlicni
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa draga,drago mi je da ti se sviđaju pitarici,hvala na komplimentu
![]() evo san nocna ptica,nece san na oci,pa ce slikice na forum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |