Ruselija - Russelia equisetiformis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 30> |
Korisnik | |
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Glikice,meni prezimi vani, cak i na prosloj zimi je izdrzala, kad je danima bilo oko 0C. Ipak, tada je dosta unistena, i to je uvijek rizik, pogotovo za male i pogotovo za one koje su u pitarima. Ja bih rekla da je potpuno sigurni minimum oko 5C, ali pritom mora biti mnogo svjetla. Sve iznad toga je super. Ako je na hladnom, zalijeva se minimalno, ako je na toplom, zalijeva se normalno.
.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Hvala ti Nina, naći ću joj prihvatljv smještaj, zaslužila je.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Gordana102 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 06 Studeni 2010 Lokacija: Slatina Status: Offline Bodovi: 244 |
Hvala Nina i od mene, i ja ih imam mlade biljke pa me je zanimalo koju temperaturu podnose.
|
|
![]() |
|
brunda ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 44 |
slučajno sam naletila na ovu temu i ostala osupnuta ljepotom ove biljke.
naravno, sada bih si ju odmah i nabavila, pa me zanima ima li je gdje (u zagrebu) sada za kupiti? |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
brunda, ako si u zg. ja bi ti savjetovala da pričekaš proljeće za kupnju!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
brunda ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 44 |
hvala antonija, onda ću se strpiti do proljeća :)
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Ne mogu odoliti da ne pokažem još jednu novu sliku :
![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Glikice, stvarno je krasna
Ja sam ju gledala i držala u rukama na jesenskom sajmu kod nas prošli vikend, no uspjela sam odoliti i rekoh si, bolje ju je kupiti u proljeće, nego sad s takom malom odmah na zimovanje
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Moje su male i lijepo su se zelenile, ali ova jedna noć kad je temperatura pala na 3 stupnja im je dala laganu crvenkastu boju i grančicama i lističima. Malo se brinem ali nadam se da neće ostaviti neke veće posljedice.
|
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...kako se lijepo sprepliću elegantna bijela i vatrena crvena...baš si ih dobro ukomponirala, draga štefica.n
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Hvala Sara,mada to nije moja zasluga,kupila jednu bijelu,jednu crvenu,kad su procvijetale u svakom lončiću i bijela i crvena,nisam ih razdvajala pa su zato tako isprepletene
|
|
![]() |
|
Štefice, ovo je ludnica, fenomenalno izgledaju .
|
|
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
martab ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 114 |
ovu biljku "lovim"bezuspijesno vec par meseci....zna li neko gdje u bih mogu je naruciti?kontaktirala sam mnogo rasadnika al je nemaju,nazalost.hvala.
|
|
![]() |
|
Fatka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
Pitaj dadoxxl iz Mostara da li ima.
|
|
![]() |
|
martab ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 114 |
Hvala Fatka,pitacu
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |