Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Duda-Lave -moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Duda-Lave -moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 133>
Korisnik
Poruka
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 14:45
i onda šok..MM je uredno dopustio 2,10mj djetetu da se sat vremena ludira u moru..a moja sestra naleti autom i veli ma vidi ono dijete šta vrišti od veselja ma idem ju slikat da se vidi da je sezona počela furešti se počeli kupat..kad ono u objektivu njezina nečakinja..sam je rekla da su oba dvoje nadrljali..i jesu.. 
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 19:19
Predivno cvijeće ,a pogotovo ovaj cvijetić u zelenom
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 17:18
djevojčica je bonbončić Smile

a muž kad je smrdo aparat neka sad to i riješi....inaće ćemo mu mi doći tamo Tongue
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 15:04
smile141
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 20:46

Mamaa hvala na podršci..ja zaista kako radim kod kuće imam vremena da provedem na sreću s njom nekad mi je to malo previše i za živce jer nekad ima ispade visi na meni da nemogu niti na wc..silno je inteligentna ,ništa ju ne guram samoinicijativno traži da ju učim engleski,sve oće znat.zaista ulažem cijelo svoje vrijeme u nju i kvalitetno ju učim ali  na kraju ja sam negativka..to zna biti malo frustrirajuće..a MM koji je dalmoš ima rečenicu"pusti ju ma lako ćemo"...aha 

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 15:20
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Dakle vidim da ste otvorili sezonu kupanje, tvoja cura je sigurno, slatkica, tako je uživala da moraš oprostiti  tm, što joj je to dopustio.
Ma je Triša bilo je ok vrijeme bez vjetra,toplo..al tak ti on kod nje skuplja bodove..čim su u dućanu kupi joj ono što ona hoće ja ne jer smo se tako dogovorili al se on toga ne drži,sve joj dopušta što ja ne..na kraju jedan dan mi je rekla da sam ja maćeha..bila sam u šoku cijelu noć..pazim na nju ko oko u glavi a ona na kraju te moje male zabrane tako saldira da ja nju nevolim a nemože niti minutu bez mene..nisam joj nikad dala po guzi što MM je..bilo je to po peleni nije to bolilo već je to bila uvreda za nju,onda nedam joj jest slatko prije ručka on da kao jest će poslije..itd takve gluposti..i na kraju ja loša mama ....jooojjj baš je teško biti dobra mama  
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 11:52
Prekrasan vrt. Divno cvijeće ali je i meni najviše zapeo za oko mamin cvjetić! Slatka je kao med!Big%20smile

Tvoje pelargonije su dobro olistale. Moje su nešto stidljive.... još.
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 14:30
Originalno poslano od člana fuksija fuksija napisao:

Duda-Lave, prekrasan ti je vrt i cvijece u njemu.
Jako mi se svidjaju narcisi u svim bojama.
Vidim da su tvoji muskatlovi vani, ja cu moje izneti tek za jedno 3 tjedna, jer je jos uvijek hladno.
hvala ti..nemam najobičniju žutu narcisu..posadila sam ali stalno izlazi samo lišće?

Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 16:43
zaista lijepo cvijeće i vrt duda, a ovaj tvoj specijalni cvjetić u moru- kao da vidim svoju curicu, skoro pa su isteTongue
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 12:08
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Prekrasan vrt. Divno cvijeće ali je i meni najviše zapeo za oko mamin cvjetić! Slatka je kao med!Big%20smile

Tvoje pelargonije su dobro olistale. Moje su nešto stidljive.... još.
 hvala ti,neke pelargonije već imaju i pupoljke ali eto nema nam sunca pa nikako da im bude toplo,i danas je vrijeme bezveze..rominja sitno
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 14:41
dan je počeo kuckanjem jajca..stalno je pjevušila oprosti mi jajce..i onda poslije doručka se mala ode šetati sa MM a ostli dio familije se isto raštrko tako da ja na miru napravim ručak..
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 18:50
Originalno poslano od člana minimode minimode napisao:

zaista lijepo cvijeće i vrt duda, a ovaj tvoj specijalni cvjetić u moru- kao da vidim svoju curicu, skoro pa su isteTongue
hvala draga moja ,a moj curetak je rođen 8.06 2006 to ti je svijetski dan mora i oceana...vidi se iz priloženog opsjednuta je vodom
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 16:28
Vjerujemo ti iako bi slike bile lijepo vidjeti!Big%20smile
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 14:36
nemrem izdržati moram podijeliti dve slikice moje Lavande sa Uskršnjieg dana znam da nema veze sa cvijeće ali tek toliko da vidite koliko mi je MM i MPK ludi
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 17:59
Duda, ostići i ovo:
je super. A Lavanda - bombon!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 16:18
taman sam htjela poslikati novost u vrtu kad crko fotić..poludit ću.MM ga uzo na dva dana i sad ne rai mora da mu je opao al neće priznat..u svakom slučaju otvorili su se prekrasno irisi,perunika ko u priči svašta još Cry nemogu vam pokazat
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 14:45
Duda predivno, kako si i sama rekla što god takne zemlju iz tvoje ruke uhvati se. Tvoj cvjetić među ostićima i na zadnjoj slici, najviše krasi tvoj vrt.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 19:41
Originalno poslano od člana Duda-Lave Duda-Lave napisao:

Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Dakle vidim da ste otvorili sezonu kupanje, tvoja cura je sigurno, slatkica, tako je uživala da moraš oprostiti  tm, što joj je to dopustio.
Ma je Triša bilo je ok vrijeme bez vjetra,toplo..al tak ti on kod nje skuplja bodove..čim su u dućanu kupi joj ono što ona hoće ja ne jer smo se tako dogovorili al se on toga ne drži,sve joj dopušta što ja ne..na kraju jedan dan mi je rekla da sam ja maćeha..bila sam u šoku cijelu noć..pazim na nju ko oko u glavi a ona na kraju te moje male zabrane tako saldira da ja nju nevolim a nemože niti minutu bez mene..nisam joj nikad dala po guzi što MM je..bilo je to po peleni nije to bolilo već je to bila uvreda za nju,onda nedam joj jest slatko prije ručka on da kao jest će poslije..itd takve gluposti..i na kraju ja loša mama ....jooojjj baš je teško biti dobra mama  
ja sam se pomirila s činjenicom da sam diktator i da se mene ne voli jer sam zloćesta...od sva tri člana svoje obitelji..pardon ako brijimo i psa onda 4...uvijek ja dajem zabrane, pravila, zabranjujem, dirigiram...između nas zna to jako umarati...a ponekad kad sam u malo nježnijem raspoloženju zna tako jako zaboliti....ali tješim se da je to sve za njihovo dobro...zato u potpunosti te razumijem
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 14:47
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 20:41
Štefica hvala..mala je opsjednuta puževima ,gusjenicama općenito kukcima a obožava bumbare(kaže da jedu pelud i kakaju med) voli jesti med pa tako joj je on i najdraži kukacSmile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 133>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.