Čaaarobni otok |
Odgovori | Stranica <1 1718192021 78> |
Korisnik | |
vera4
Trajnica Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kao i sve u životu, kad se naučiš na nešto teško ti je poći na gore. Ja sam svoje navike počela prije 4o god. kad su moji kupili kuću u Balama. More je bilo 5km daleko ali potpuno pusto. Samo 2 ribarske barke na moliću i poneki seljak na njivi iza plaže. Sad tamo grade hotel, ima i neki kamp, nemam pojma. Brbe moguće prepzna naziv Colone. Nakon udaje za MM ljetovali smo u bungalovima na Lošinju, koje je njegova firma imala za svoje ljude. Kupili smo gumenjak i išli na puste plaže. 1989 je došla jedrilica i onda je definitivno bilo gotovo sa ikakvim susjedima na plaži. Ja znam da se većina i kupa u gužvi i ne obraćaju panju nego uživaju, ali ja ovako grintava bi poludila.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
rijeka53
Odrastao grm Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
....meni samo nek je voda tepla i cista, morda as Rijeka bas i nema plazu blizu pa sam naucena ici sakamo....
- na bazen na gradsku plazu as je blizu, kad imam malo vremena i ne smetaju me (jos) ljudi ni buka ni vika ni guzva, a i va Recinu do Pasca kad presusi Grota Valic, as ja san sa Katarine
- vikend okolo Rijeke svaki put na drugo mjesto Krk, Jadranovo, Crikvenica, Selce Novi ili na drugu bandu Opatija, Icici, Medveja, Moscenice, Rabac,
- G.O. s barkom po otocima,
To je meni car moje Rijeke sakamo res i sega vidis
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja osobno volim mirne plaže i živopisne gradiće gdje na večer možeš izaći i prošetati kao i šta vidjeti, mislim da to nije previše...
|
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Volim Kvarner! Tamo mi je more taman! Neki vele da im je hladno, ali meni tako paše! Najveći gušt mi je plivanje ujutro, kad još nikog nema na plaži, a more bistro, osvježavajuće!
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nama se dogodi da budemo jedini na plaži jer idemo već oko 9-9,30 radi djeteta ali i radi nas. Eh to je onda prelijep osjećaj, uđeš u more koje je kao ulje, plivaš i gledaš u prelijepi Velebit... Eh to ja zovem odmorom, čista priroda...more... obitelj...ma savršenstvo...
|
|
vera4
Trajnica Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E moja Rijeka, tako je to kad se zvicijaš Nekad mi je i Gradsko bilo prekrasno, Sablićevo i Glavanovo raj na zemlji. Na Parku sam se osjećala kao VIP, a sad mi smetaju tuđa djeca.
|
|
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
'ko će s Rijekom držat korak...ona u 7 dana obiđe pola Kvarnera i Istre!!!
Volim i ja jutarnje kupanje....baš je posebno....samo meni opet ne smije ić sunce u oči....volim da mi je sunce s leđa, a tako je u uvali Lapad, u gradu, uvala se modri od ljepote, sunce je još blago,a more prozirno i čisto od noći.....
Na otoku nema lijepih plaža, jedna je od pržine ( pijeska) , a to ne volim.....a ostalo su stijene....draže su mi stijene, možeš nać svoju logu i odmarat na miru !
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Manči slikice kao i obično predivne.
A diskusija o kupanju, gdje i kako, pa nekad i mene ulovi nostalgija za nekim dragim mjestima gdje sam se kupala, a sada kad imamo tu malu kućicu na moru, skoro da i ne idemo drugdje, osim s barkom, ali i tu se držimo blizu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša " hvali more drži se kraja"!!!
|
|
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo mi je za ugodan dan...
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
fenomenalnoooo!
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo me tjera da ulijem vodu u lavor, zasolim, pacam noge i piljim u fotke
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Manči, ja više ne smijem gledati tvoje slike! Odmah me uhvati želja za spakirati se i otići na more...
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tako je ja večeras došla iz gorja - lijepo je stvarno, ali more je more.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Na otoku se uglavnom festiža....pristižu članovi naše male kolonije na odmore...
....a što raditi u ovo doba godine nego posvetiti se iću i piću...
|
|
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
....poslije malo, ali baš malo....picigina....
|
|
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
....a može i ovako :
|
|
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slike sa barke ili broda !
Daksa
|
|
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...
Lapad
Orašac - Zaton
povratak prema luci tj. lučićici Gruž
|
|
Odgovori | Stranica <1 1718192021 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |