Vrt iz Samobora |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 24> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Potpisujem! Onaj kamenjar pa u sredini panj, što li.... odmah mi je došla ideja da i ja moj panj, na kojem je sad vaza sa verbenama i pelargonijama, ovako okružim.
Samo nema tko bi dovukao kamenje. A baš mi se sviđa to kod tebe, ovako u travi. Super ideja!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Moja Andra kako je bilo tužno bez tvog kabla a vidi sad dođe mi da zapijevam u ovoj milini
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Kat.rea i lantana, ovi plavi cvijetići su vrsta campanule, ali ne zvončići već im je cvijetak ružica. Čini mi se da je netko stavio svoje već davno u samoj temi. Meni su uspjele prezimiti prošlu zimu ovdje.
Niho, slabo čujem pjevanje!!! ![]() Baka, kamenje stiglo iz Novog Vinodolskog ćak!!! ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ove campanule su jako lijepe i gusto cvjetaju,
![]() Čini mi se da sam ih imala i ja, ali ove godine od njih ne bude ništa!
Ništa zato, uživat ću u tvojima!
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Andrea jel to znači da je taj zvončić trajnica? Ako skupiš sjeme, sjeti me se, molim te
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ako ih i ja imam moje ne cvjetaju još, ali stvarno su prekrasne, kao i sve ostalo
Naravno zna se afrički ljiljan je naj, naj, naj.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ma izmotava se samo
![]() ![]() tvoja suzika je super, moja se skroz muči |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Tvoje narančasto još cvate??? Moje više ne...
![]() Cvijeće ti je naravno prekrasno, baš je šareno kod tebe ![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Silvek, ovaj jedan malo zaostao izgleda i eto ga sad. One prve nisam niti uspjela vidjeti kak spada jer sam dok on cvjeta radila...
![]() ![]() A da vidiš tek "šarenila" koje sam po čoškovima u hladu razgurkala da se razraste... ![]() Baka, danas mi pala ideja da bi bilo bolje da sam stavila umjesto kamenja oko otoka onu drvenu ogradu kaj ima svagdje nabaviti po većim centrima. Zbog košnje trave..., a i možda lakše dođe kući umjesto kamenja! ![]() Niho, možda krivu pjesmu pjevaš pa ja neću da čujem!!! ![]() |
|
![]() |
|
Evo još:
Rudbekija roza prije 2 tjedna Isti grmček rudbekije jučer ![]() Kadifice u podnožju, neven visoko, a nešto u sredini već dugooooo isčekujem da procvjeta ![]() Kadifice iz mojih sjemenki, a u pozadini campanula se već drugi put pokazala u punom svjetlu! Bergenija jeli je vidiš... ![]() ![]() ![]() ![]() Jastučasti phlox davno već cvao, ali meni za ljubav još uvijek pokaže koji predivan svoj cvjetak ![]() Grčki bosiljak sa svojim malim cvjetekima ![]() Pogled preko lantane stablašice, surfinije završava na streptokarpeli, a u pozadini vodenici ![]() Nešto što će me tek razveseliti: phlox by horti ![]() Nešto maleno ali nepoznato - srcolikog izrezbarenog listića ![]() Delphinium by baka Bea ![]() Nešto by horti ![]() Ovo neće cvjetati, ali jako dekorativno je, a ne znamo još što ![]() Čuvarkuća procvala i kod nas ![]() Rascvjetano obrezano stablo marelice sa ukrašenim teglama ![]() ![]() P.S.Tamjan se raširio već podosta, pa ga planiram presaditi jer mi guši žute cvjeteke |
|
![]() |
|
Pitanje za horti
Kaj je ovo: ![]() i ![]() |
|
![]() |
|
I jedno vrlo važno pitanje:
Dali je ovo neki cvijet ili "drač"? P.S. Nemojte mi se smijati!!!! Morat ću se ![]() ![]() Mislim na ovo izreckanog lista (ostalo znam ![]() ![]() Naj te meni na ovakvom pitanju niš zamijeriti! Čovjek uči dok je živ, zar ne???? ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() [/QUOTE] Ovo mora da je slikano u raju ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Što se tiče mojih rojžica, nadam se da je na gornjoj slici visoki bijeli zvončić Campanula persicifolia, a na onoj ispod Physostegia virginiana, ružičasta.
A što se tiče ovih korovastih, mislim da je ona prva korov sitnih bijelih cvjetića sa žutim središtem, a druga bi mogla biti ambrozija. Ali nemoj čupat samo radi mog mišljenja, sačekaj da se još neko oglasi. Ako sam slučajno profulala da ne bi bilo
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
[QUOTE=andrea01]Evo još:
Nešto by horti ![]() da to nije ljetni jorgovan? ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
I cvijeće i vaze i njihove kombinacije su prekrasne. Od svega moram izvojiti onaj plavi cvijetak na zadnjoj slici prethodne stranice.
Prekrasan je. Što je to?
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Hoya, to je vrsta campanule, niski grm cvjetići su male ružice.
Horti, mislim da mi bolje uspjevaju ove "dračaste" biljkice nego cveteki. Gle, ovu slikicu kaj je kontesa objavila, spominje ljetni jorgovan, ali ja se ne sjećam da sam ga vidjela kod tebe. ![]() Smrcko, vidiš da u mom raju ima stvarno svegaaaaaaaaaaaa....!!! |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Nemam ljetni jorgovan, bar ne tako velik da bi od njega bilo reznica. A ni ništa slično onome na slici nemam. Opet je to nekakva misterija ko s onim Asclepiasom kod Shashe |
|
![]() |
|
Evo vam da uživate barem u slikicama kad ste daleko da prošetate mojim rajem!!!
![]() Brugmansija u spašavanju, nešto je opasno jedne i žute joj listovi, ali ona ne odustaje cvjetavati ![]() ![]() ![]() ![]() Ovo je druga smjena, jutarnji ulov frajle u cvijetu, a moj neznanac još drijema ![]() ![]() Mamin djevojački cvijet ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |