Prepoznajte mi ovo |
Odgovori | Stranica <1 187188189190191 243> |
Korisnik | |
Leona31
Neukroćena biljka Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
Sponzorirani linkovi | |
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Natalija, da nije Thalictrum???
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Leona31
Neukroćena biljka Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Niko ne zna kako se zove ovaj cvetic
|
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je predivno a neznam što je
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Možda Caryopteris
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
caryopteris je sigurno ali listovi su malo veći od onih koje sam do sada vidjela.
|
|
tekel
Upravo klijam Pridružen: 15 Kolovoz 2013 Lokacija: Zg Status: Offline Bodovi: 112 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobra zemlja pa je list malo veči,a koji dobar miris ima,ja sam nabavio i sa variegiranim listom
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Voki, SlavujVK , i mene je list zavarao ali kako sam malo guglala ima i neke sličice s ovakvim listom, kako kaže tekel zemlja . ma i nije baš neka naša škrta crljenica ali dobivao je prehranu cijelo ljeto pa valjda je to, to
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rijeka
|
|
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Da nije Araujia sericifera?
|
|
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gledajući slike na netu i u temi http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=1273&PID=849452󏘬 mogla bi biti, usvojila sam ime samo još da se cvijetom okiti... pa da mi to potvrdi ( za sada nije) Voki
|
|
Rijeka
|
|
trava
Mladi grm Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Ma daj Miro,di nalaziš te nemoguće biljke,ja sam izgubio dva sata po guglu,biće i voki isto toliko.
Imaš li koju sliku sa tim čvrstim viticama? |
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Mislim da je to Adonis, vjerojatno microcarpa.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andina, hvala na identifikaciji, naš prijatelj Google kaže da si u pravu. Cvjetići neumorno cvatu i osjemenjuju se. Nadam se da će sjemenčice uspjeti sazreti prije zime da ih sakupim za dilanje.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
miha82
Novo sjeme Pridružen: 26 Rujan 2013 Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav,nova sam na forumu i molim vas ako mi možete pomoći oko jednog cvijeta koji mi se sviđa i htjela bih ga imati ali mu ne znam naziv.
|
|
voki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aptenia cordifolia, sukulent.
|
|
|
|
miha82
Novo sjeme Pridružen: 26 Rujan 2013 Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na brzom odgovoru.
|
|
tropi
Mladi grm Pridružen: 14 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 745 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
izbalansiranu dijetu čini po jedan kolač u svakoj ruci!
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tropi, hvala puno
lovro, hvala i tebi |
|
Odgovori | Stranica <1 187188189190191 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |