enrikova nona - moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 186187188189190 221> |
Korisnik | |
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mahonija tako jednostavna a tako lijepa....potocnice su predivne...a kupovina izuzetna....
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
Sponzorirani linkovi | |
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno su posebni nona, predivne boje. Ovaj ljubičasti mi je naj.
|
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo si se ponovila, dobar izbor. Magnoliu grandifloru samvidjela u Tučepima bila je oko7 metara visoka. Prvo sam mislila da je fikus.
|
|
život je more
|
|
mikica.dm
Mladi grm Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasni tulipani.
|
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasne ljubičice
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Već je istjerala novi list |
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tulipani su elegantni u svojoj ljepoti a azalea se sa pravom sepuri....lijepo...bas lijepo...
|
|
|
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Impresivna azaleja nona.
|
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
kamenjarka1
Odrastao grm Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jorgovan miriši i do mene moji su još mali nemaju ni jedan cvijet ali narast će tulipani i sva tvoja kolekcija svaka čast izdvajam posebno tvoj plavi klematis pozdrav iz Hercegovine
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jorgovan samo sto ne misrise ovdje...azeleja bi trebala biti bolje u zemlji zbog temperature..a koliko sam shvatila da nje zgorega sa samim kalicem ju ukopati,,,,bas je divna,,,
|
|
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prelijepo, rascvjetano
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
rajski vrtovi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je sad već ranoljetna ekipa. Predivni pakujci, a lupinus mi je poseban.
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 186187188189190 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |