Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 184185186187188 282> |
Korisnik | |
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
grmić lonicere je prerano odbacio listove i ponovo potjerao lisne pupove.
možda i procvjeta za Novu godinu!!! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
loncijeri nece smetati zima?pa to je predivno....
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Josipa, to sam se malo našalila.
Lonicera ne cvjeta zimi i ove lisne pupove, koji će se smrznuti kada dođe zima, je potjerala zato što ju je zbunilo ovo vrijeme. U zimu će cvjetati zimski jasmin i kukurijek. Za tebe cvijetići gaure, znam da ju voliš! ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() žablji ljiljan je neumoran ![]() primjetila sam da pčelice moraju ući u cvjetnu čašku ![]() kukurijek nakon orezivanja starih listova ![]() šarenolisni arabis, lijep cijelu godinu ![]() |
|
![]() |
|
Hedera helix "Erecta"
![]() Vrsta bršljana koji raste u obliku grma. Raste sporo, i konačnu visinu, do 1 m dostigne za 5-6 godina. |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Šarenolisni arabis je pravi ljepotan.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Često sam u ovom raju i uživam.
![]() |
|
![]() |
|
Ovo je moja lonicera nitida koju u vrtu imam nekoliko godina.
Jako brzo raste i nekoliko puta godišnje ju orezujem. U proljeće cvjeta sitnim neuglednim cvjetićima kremaste boje. ![]() Danas sam se oduševila kada sam slučajno otkrila da u jesen, kao i sve lonicere ima bobice, i to ljubičaste!!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Nisam nikad vidjela plodove na njoj..
|
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
pozdrav kraljice astera
![]() ![]() pusa koka ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
![]() Hvala ti! Ti znaš na što se sve ova zahvala odnosi, kao što znaš priču o kupusu! ![]() pusa campanulice!!! ![]() |
|
![]() |
|
lucy, hvala u ime ljepotana arabisa!
![]() Catalpa, drago mi je, hvala ti! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Lonicera nitida je baš gust grm. Sviđa mi se lepršavost i veselost njegovih vršnih grana. A bobice... ma vrijedi čekati jesen i dočekati ih. Predivne su!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Asteri su mi ove godine priredili feštu, a gaure su se razmahale sa cvjetovima tek kada je prošlo ljeto. Poznato mi je da si zaljubljena u arabisa, ako ne bude ništa od onog malca, na proljeće ću ti "odvaliti" pola ovoga mojega da ne budeš ljubomorna i više od "podosta"! ![]() Još nešto novo, ceropegia ima čahuricu sa sjemenom ![]() |
|
![]() |
|
Ovako je danas izgledalo nebo nad mojim vrtom,
oblaci razne boje su dolazili i odlazili a između njih je bilo sunca koje je grijalo kao da je ljeto. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
morat cu ja to malo obici nisam dugo....nemogu se nagledati ljepota slavujka moja...vidimo se uskoro...
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Kojih li biljaka i boja u tvojem jesenskom vrtu ! Predivno !
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 184185186187188 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |