Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori | Stranica <1 184185186187188 381> |
Korisnik | |
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
wizardica
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nee,vidila sam ja kakav je on dobar krupan,nego ne znam jesil mi ga poslala posto gdje pise amerikanac nema sjemenki.a opet na drugom mjestu na papiru imaju neke sjemenke,a nemaju imena.
Ahaahaha kad vidi fiki dajzek sa zubima trazit ce sjemenke |
|
wizardica
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
aj ti to meni slikaj pa stavi sliku, niš ne kontam ima nema..slabo mi mozak zadnje dane fercera...PROLJEČE ME ŽVAJZNULO
|
|
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
volim i ja srednje i male,primijetila sam one srednje su ljepse od krupnijih od iste sorte.
|
|
wizardica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ee.ovoj se mrcini posebno radujem...ima da je jedem ki jabuku
|
|
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nemRem sad slikat jedva sjedim od umora hehe.ma cim si napisala amerikanac nadam se da je ovo sjeme koje je na drugom mjestu na papiru njegovo.uh imam brigu kako obiljezit tvoje sorte :)
ja i jedem dajzeke kao jabuku.samo ga prepolovim,malo ocistim od peteljke posolim i grizem ga uz neki obrok.divota. |
|
wizardica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ovaj me opsjeda Amish rose
|
|
|
|
wizardica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma manita ženska glavo, nisam mislila da sad slikaš i postavljaš sliku..pa nisam pala sa stolca da tak nekaj tražim...mislila sam da češ razumit ...jednom, kad stigneš..joooj Pustili moja..sad..pa di ti misli vrludaju...ništa draga...odoh ti ja sada, zapalim jednu prije sna..papapa
|
|
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma pospana sam trebam sutra ponovo procitati tvoj post pa odgovorim bolje.
i neeemoj mi zeca uhh sto sam ih zamrzila da znas.neciji ovdje zec mi svu blitvu obrsio gad mali. L:N:viz. |
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je za zeca.cure drage-da li vi uopće spavate.danju sijete i sadite,a noću surfate.svaka čast to je energija
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Wiz i meni su te glavate salate uglavnom uvjek otišle u sjeme , dok nisam nešto sasvim slučajno sama skužila.. Kad formira glavicu ili kad se samo počne savijati unutra, a dovoljno je velika za pojesti, lijepo ju odrežem do zemlje, korijen ostane i opet se iz korijena formira glavica, ako ima kiše da vidiš kakva bude druga, treća berba.. |
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
wizardica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hihihi, ajma...to još nije niš kaj mi radimo tu...dođe ti ko bdijeonica a ne brbljaonicaznamo mi to oplesti.
Moonsili, i ja sam skužila to za salatu, al đaba, ak nisam tam pa ulovim na vrijeme, tvoj vrt je tebi blizu, a moja je 20 km od mene
|
|
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jooooj da to ti je onda baš gadno kad ti je vrt tako daleko... Ne možeš ga kontrolirati baš svaki dan..
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja bih ga Ajama strijeljala da mogu to brsi svu zelen po vrtu.
nisi ti vidila prije do koliko smo mi sati ostajali ovdje na brbljaonici |
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajde ekipa dosta brbljanja, idemo u vrt! šalim se naravno..
|
|
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja isla u poljoprivrednu i nasla pastrnjak kaze trgovac nije vam oov persun (zna da ovdje niko ne sije to )danas ima da se slomim sijuci.
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
PUSTOLOV dobro da si me podsjetila..volim pastrnjak, sad ću ga i ja potražiti
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja ga prvi x ove godine sijem.tjera me to sto volim korijenje,a ovaj kazu dobro rodi,plus ide u bio vegetu kao neizostavan zacin.
fiki vidila sam da imaju prodati onu tvoju trazenu,famoznu papriku kapia |
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kamo vas ovdje? imal umora kod vas,ja posijala paštrnjak i magi zacin.sljedeca sjetva je mrkva i persun.a cudim se sto mi zecovi dosli u vrt
|
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
Odgovori | Stranica <1 184185186187188 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |