Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 184185186187188 381>
Korisnik
Poruka
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 00:18
sad sam googlala i taj omar"s lebanese nadjoh da radja ovako ovakve ja zelim da mi budu dajzeci
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 00:20
imaš ih ćim ga uzgojim...to ti obečajem..javnoWink

ja volim i manje rajćice, samo da nisu kisele, svaka ima svoju posebnu aromu...kao ovaAmbrosia%20Giant%20-%20Click%20Image%20to%20CloseAmbrosia Giant
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 00:22
nee,vidila sam ja kakav je on dobar krupan,nego ne znam jesil mi ga poslala posto gdje pise amerikanac nema sjemenki.a opet na drugom mjestu na papiru imaju neke sjemenke,a nemaju imena.
Ahaahaha kad vidi fiki dajzek sa zubima trazit ce sjemenke
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 00:23
aj ti to meni slikaj pa stavi sliku, niš ne kontam ima nema..slabo mi mozak zadnje dane  fercera...PROLJEČE ME ŽVAJZNULOWink
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 00:25
volim i ja srednje i male,primijetila sam one srednje su ljepse od krupnijih od iste sorte.
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 00:25
ee.ovoj se mrcini posebno radujem...ima da je jedem ki jabukuLOL
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 00:27
nemRem sad slikat jedva sjedim od umora hehe.ma cim si napisala amerikanac nadam se da je ovo sjeme koje je na drugom mjestu na papiru njegovo.uh imam brigu kako obiljezit tvoje sorte :)
ja i jedem dajzeke kao jabuku.samo ga prepolovim,malo ocistim od peteljke posolim i grizem ga uz neki obrok.divota.
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 00:28
i ovaj me opsjeda   Amish rose
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 00:33
Ma manita ženska glavo, nisam mislila da sad slikaš i postavljaš sliku..pa nisam pala sa stolca da tak nekaj tražim...mislila sam da češ razumit ...jednom, kad stignešLOL..joooj Pustili moja..sad..pa di ti misli vrludaju...ništa draga...odoh ti ja sada, zapalim jednu prije sna..papapa
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 00:36
ma pospana sam trebam sutra ponovo procitati tvoj post pa odgovorim bolje.
i neeemoj mi zeca uhh sto sam ih zamrzila da znas.neciji ovdje zec mi svu blitvu obrsio gad mali.
L:N:viz.
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 08:10
smile51smile50ovo je za zeca.cure drage-da li vi uopće spavate.danju sijete i sadite,a noću surfate.svaka čast to je energija
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 09:32
Originalno poslano od člana wizardica wizardica napisao:

..Pustili, ma nebila ja ja, moram probati, i još   sorte koje datiraju iz   i nele, samo se optrgavaju listovi, nisam baš za te glavate, odu mi brzo u sjeme, al et, moram probat da nebih slučajno ja rodila , heheheh

Wiz i meni su te glavate salate uglavnom uvjek otišle u sjeme , dok nisam nešto sasvim slučajno sama skužila.. Kad formira glavicu ili kad se samo počne savijati unutra, a dovoljno je velika za pojesti, lijepo ju odrežem do zemlje, korijen ostane i opet se iz korijena formira glavica, ako ima kiše da vidiš kakva bude druga, treća berba..

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 10:25
Hihihi, ajma...to još nije niš kaj mi radimo tu...dođe ti ko bdijeonica a ne brbljaonicasmile96znamo mi to oplesti.

Moonsili, i ja sam skužila to za salatu, al đaba, ak nisam tam pa ulovim na vrijeme, tvoj vrt je tebi blizu, a moja je 20 km od meneUnhappy
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 10:41
Jooooj da to ti je onda baš gadno kad ti je vrt tako daleko... Ne možeš ga kontrolirati baš svaki dan..
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 12:44
i ja bih ga Ajama strijeljala da mogu to brsi svu zelen po vrtu.
nisi ti vidila prije do koliko smo mi sati ostajali ovdje na brbljaonici
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 13:04
Ajde ekipa dosta brbljanja, idemo u vrt!    šalim se naravno..
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 14:46
ja isla u poljoprivrednu i nasla pastrnjak kaze trgovac nije vam oov persun (zna da ovdje niko ne sije to )danas ima da se slomim sijuci.
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 16:23
PUSTOLOV dobro da si me podsjetila..volim pastrnjak, sad ću ga i ja potražiti
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 16:37
ja ga prvi x ove godine sijem.tjera me to sto volim korijenje,a ovaj kazu dobro rodi,plus ide u bio vegetu kao neizostavan zacin.
fiki vidila sam da imaju prodati onu tvoju trazenu,famoznu papriku kapia
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 20:01
Kamo vas ovdje? imal umora kod vas,ja posijala paštrnjak i magi zacin.sljedeca sjetva je mrkva i persun.a cudim se sto mi zecovi dosli u vrt
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 184185186187188 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,469 sekundi.