Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 183184185186187 203> |
Korisnik | |
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tko čeka, taj dočeka! A načekali smo se! Grijeh je tako dugo ne pokazivati ovu ljepotu!
![]() No, dakle, ja moram priznati da nisam neki ljubitelj bodljikavaca, no tvoj ljubimac je svakako egzemplar vrijedan divljenja. Sve čestitke njemu i tebi koja si ga uspjela takvoga uzgojiti. Za sve ostalo mogu samo izraziti svoje divljenje. Tako skladno i s ukusom raspoređeno - nešto što je ni u snu ne mogu postići čak ni da te doslovno kopiram! ![]() Hvala ti za podatak o gazanijama, sada sam naučila da ih zimi mogu pokušati sačuvati na zaštićenom mjestu. Anemone su me oduševile i jedva čekam da procvatu one koje si nam poslala. Ma sve mi je prekrasno, a posebno mi se dopala zadnja slika i to zbog kompozicije trave, seduma i onih nižih biljčica. Nadam se da uskoro stižu nove sličice kasnojesenskog izdanja tvog prekrasnog vrta! |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Hvala ti na ovim slikama - baš sam uživala ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
ma draga da se ne ponavljam,samo mogu
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Pedro mi je baš simpa sa svojom cvjetnom frizurom. Moram priznati da sam na takvom dugonji očekivala neki veči cvijet.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Free......ovu sliku grote koju si izdvojila je sigurno i za mene najljepša, pogotovo u jesenskom izdanju kad cvate dušica koja na njoj raste doslovno iz čistog kamena, na koju je vjerojatno vjetar godinama nanosio prašinu jer zemlja to sigurno nije.
Lewisiu sam imala u vazi i pokušala sam ju posaditi u vrt u natkriveno i zaštićeno ali nije prezimila tako da sam od nje odustalo a za degeniju..... e pa od nje baš ne znam ništa ![]() Pozdravlja te senorita Pedrita.... ![]() Ajama, Karli....hvala vam na pohvalama, uvijek ste mi dobro došle Andina..... koliko pohvala ![]() Za gazanije ti je provjeren podatak jer ja moje već treću sezonu tako vadim u vaze , prezime i onda ih u rano proljeće vraćam nazad u vrt...... svake sezone imam jednu vazu više ![]() Anastazija...... ![]() Sarajka...... bez suza..... proljeće će brže nego mislimo a onda ja uživam u tvojim proljetnicama pogotovo tulipanima ![]() Carol.....Pedro je procvjetao nakon jako puno godina, sjećam se kad je napravio prvi cvijet, tata i ja smo očekivali neki spektakl, to je bilo ko kad očekuješ vjest iz rodilišta ![]() ![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
O kako sam uživala u tvojim vrtnim ljepotama sad kad je u mom vrtu ledeno.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
i jesenske slike s tvoje hacijende predivne
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Uživala sam u ovoj jesenskoj šetnji hacijendom, toliko se sve razraslo, popunilo, a Pedro oduševljava svih. Jednom rječju prekrasno. Pozdrav tebi i obitelji
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Trazim rijeci da izrazim divljenje za tvoju hacijendu !
Imala sam ju priliku vidjeti u zivo i za to sam ti zahvalna ! Draga moja Korijenko , zelim nam jos puno puno takvih slikica ! Imam zeleni palcic ali opet ne takav kao ti ! PS Lijepi pozdrav tvojoj Family . ![]() |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Kakva divna jesen na tvojoj hacijendi
![]() Volela bih videti i zimsko izdanje tvog prelepog vrta...sigurno se ima šta videti
![]() ![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
I ja stigla s namjerom da se divim tvojim zimskim slikicam !! AAHHH......pričekat ću još malo !!
I naravno pozdravčiće ostavljam !! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
oooo drage moje cure
![]() Nadam se da će vam uljepšati ovaj kod nas kišni a negdje i snježni dan Još uvijek imam viseće pelargonije na balkonu a imaju i poneki cvijetić, možda čak i opstanu za proljeće, moram ih konačno spremiti u garažu i ošišati. ![]() ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
E, da nisam se pohvalila da je ovo na prvoj slici u sredini kruga novo posađeni
Carataegus laevigata "Paul Scarlet" Još jedan čeka proljeće da zauzme jedno lijepo mijesto u vrtu |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
prekrasne slike,
uspjela si mi uljepšati ovaj dan dok se nebom vuku oblaci puni snijega. šteta što to ne činiš češče! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 183184185186187 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |