enrikova nona - moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 182183184185186 221> |
Korisnik | ||
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Kako ti je lijepa krunica,ja nikako da je sačuvam a ni ona dva senecija zeleni i šarenolisni.
Jedva čekam proljeće da sve može van. |
||
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Odlične su slike i boje prirodne. S obzirom na tmurno vrijeme, ne može nikad kamera zamijeniti ljudsko oko. Kako kaže MS niti jedna kamera na svijetu se ne može mjeriti s ljudskim okom. Za senecija ti čestitam da si ga uspjela sačuvati, kod mene je propao odmah prvu zimu, ipak sam trebala bolje paziti. A i na četverogodišnjem i još nešto forumaškom stažu, čestitam
|
||
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Taman si na vrijeme dobila novi fotić, tako da se sprijateljiš s njim do nove sezone vrtlarenja pa će opet biti puno lijepih sličica
|
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
svima
Danas"" baš čudo" kiša pada, po dvorištu bazenčići vode možda ćemo ove godine umjesto povrća uzgajati žabe i što da se radi nego da se ide trošiti kune kojih je ionako malo, kao idemo samo po humus, pa naletim na saksije na akciji a i ovo sa slike nije bilo preskupo ako ništa drugo popravilo mi je raspoloženje |
||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
božur3
Već proklijao Pridružen: 24 Kolovoz 2014 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 186 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
O kakva krasna kolekcija.
Gdje je taj rasdnik? jeste baš tamo išli? Koliko su bile biljke? Božur
|
||
mikica.dm
Mladi grm Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Pozdrav Nona. Kupili ste biljke iz mog kraja
I mi dosta toga kupujemo od njih. Ta kisa nam svima mrsi planove, i ja zadnjih dana samo kupujem, kupujem, a kada cu uspjeti posaditi tko zna... |
||
zatvori usta, otvori oci
|
||
božur3
Već proklijao Pridružen: 24 Kolovoz 2014 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 186 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Mikica, a jel oni imaju i cvijeće (lukovice i rasadu) ili samo drveće i grmove?
Lp božur
|
||
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
bravoza fotke...odlicne su...a ljubice su posebne...
|
||
divno je biti nekome nesto....
|
||
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Nisam kupila u rasadniku nego u jednoj poljoprivrednoj trgovini bile su povoljne po 29,00 kn svaka ako se nevidi dobro to su udikovina- viburnum opulus, judino drvo- cercis siliquastrum i hidrangea burgundy, ljiljan je iz Kauflanda 19,99 . |
||
|
||
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Meni je kiše preko glave a kako najavljuju bit će je cijelo proljeće . Ovo od Milića mi je bilo povoljno, gledala sam njihovu ponudu ali dok platim poštarinu ovo mi je bilo super , nadam se da će mi se primit . |
||
|
||
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
ako želiš ljubičice meni se iz listova primilo tridesetak, doduše samo tri boje , samo reci |
||
|
||
božur3
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
A tako znači, ja sam baš mislila da je iz samog rasadnika. Planiram ići već duže vrijeme, ali su mi rekli da ima zapravo samo drveće i četinare i grmlje. Ja sam danas baš na njuškalu naišla na jedno super zanimljivo sjeme neke presltke biljćice i to vrlo povoljno. 4 kn 50 sjemenki ... samo da iznikne http://www.njuskalo.hr/image-w920x690/sjeme-sadnice/cvijet-pet-tockica-five-spot-50-sjemenki-slika-30973612.jpg |
||
božur3
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
evo ovako izgleda :) Nemophila maculata |
||
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ja nemam povjerenja u sjeme sa njuškala, lane sam kupovala i ništa mi nije niklo kao i sa ebay-a, mislim da puno njih na njuškalu kupi tamo veće količine, prepakira i prodaje, početkom godine sam kupila sjeme vlasca i ništa mi nije niklo, nije mi žao novca za sjeme nego poštarine koja i nije mala, radije kupim u trgovini.
|
||
|
||
božur3
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
E nona,
mislim da se sve više slažem s tobom. meni je ovo prva godina kako se bavim vrtlarenjem i do sada sam kupila dosta s ebay-a i ništa nije poniklo :( baš me nasekiralo, svaki dan gledam, provjeravam, nadam se, a pare da ne spominjem koliko je otišlo. Mislila sam kako izgleda na slici tako će i meni u vrtu za tili čas, a ono šipak ali kad je teško odoliti a ova dva sjemena što sam vidjela na njuškalu su zadnje što kupujem čini mi se .... |
||
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Nemora značiti da sve ne valja ali sjeme ja više definitivno ne kupujem tebi želim puno sreče u vrtlarenju |
||
|
||
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
|
||
božur3
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
A u pa kod tebe već stiglo proljeće! .)
A kod mene močvara...
|
||
Odgovori | Stranica <1 182183184185186 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |