Trišino dvorište |
Odgovori | Stranica <1 182183184185186 243> |
Korisnik | |
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam što ste šetale i na čas se zaustavile i u mom dvorištu. Godinama se nešto mjenja, nešto stvara, a cilj je uvijek isti - volim sve što je lijepo tokom cjele godine, zato su mi drage razne trave, ali heucere su zbilja nešto posebno i to sam zavoljela na ovom forumu zahvaljujući svima vama, ali ipak najviše baki Bei, koja me poučila o ovim predivnim biljkama i pod njenim utjecajem ulazim sigurno u obožavatelje trajnica.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Još uvijek je rascvjetalo kod tebe |
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dvorište ti je kao iz bajke
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno Triša
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša,nemam riječi !
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moon, mari, otok, anastazija, drage moje gošće dođite ponovo, veselit će me.
|
|
RIJEKA
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša kod tebe je sve predivno ,a moje cvijeće već se sprema u zimski san
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa ti si bar iskusila kako to izgleda kad si bila kod mene "Svakog gosta tri dana dosta" - mislim da ću to smanjin na 2 dana
|
|
RIJEKA
|
Mikica
Neukroćena biljka Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E Triša,Triša,za tvoje dvorište treba mi pola dana da ga obiđem.Ma krasno je i uvijek živahno.Dobro si napisala da se u njemu bez obzira na godišnje doba uvijek nađe nešto što će i nas "šetače" razveseliti.
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoj vrt je mali raj
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mikice, Gio
|
|
RIJEKA
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nadam se da bu jednog dana kod mene nešto slično, prekrasno cvijeće i ostalo bilje, putići, posude...
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Utvom vrtu puno toga još cvita,a plava trava mi je posebno lipa i atraktivna
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Još uvijek lijepo rascvateni i šareni vrt , nadam se da ti ova kišurina neće smlatit cosmose jer su ti krasni...
Crnoglavac je i kod mene počeo zelenit ali je još uvijek pola crn-pola zelen. Kad god uspijem izbacim ga na sunce da što više ostane crn.
Baš san kurijoža koje biljke ti stižu od BB
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo sada sam malo virnula u ovu ljepotu. Zaista nema čega nema a sve je prelijepo.Lijepo je što mnoge biljke mogu ostati vani. Pasiflora je prekrasna i vidim da ostaje vani a kod mene bi morala biti u kući jer je hladno (Slavonija): Isto tako me oduševila i dipladenija. Zaista ne znam zapravo što je od čega ljepše. Sve je prelijepo.
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lovro, sve to na slici izgleda puno ljepše, inače je to malo skromno dvorište, no naravno za mene je najljepše na svijetu.
Miro, plava trava se jako brzo širi i uvijek je lijepa, ako želiš javi se na pp da ti pošaljem komadić.
Korijenko, si videla koliko dela s jednim crnoglavcem, a Vera mi poslala sliku kako samoniklo rastu na lastovu, evo, nisam mogla vjerovati
Inače od bake Bee dolaze samo heucere, ali sve moguće, koje mi može poslati, ma nać ću im mjesto, makar morala nešto izbacit.
Milice vidim iz Slavonije si, predivno mjesto -baš sam nedavno malo "šetala" Slavonijom i oduševila se nekim mjestima, svaki dio lijepe naše ima svoje draži i ja mislim da bi mogla živjeti bilo gdje.
|
|
RIJEKA
|
springy
Pustio korijenje Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dvorište nije baš niti malo izgubilo na ljepoti - meni je jednako ljupko kao i uvijek!!!! Onaj šareni oleandar je baš poseban!
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Springy hvala ti, taj je oleandar isto došao zahvaljujući forumašima i to splitskoj kavici - dobila sam ga od Jelse i već mi je cvjetao-onako crveno roza.
|
|
RIJEKA
|
Odgovori | Stranica <1 182183184185186 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |