Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hoya - moje dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hoya - moje dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 180181182183184 272>
Korisnik
Poruka
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2010 u 21:54
 Predivno cvijeće ,posebno ono plavo i ona šarenolisna lantana, a zadnja slika je prekrasnasmile141
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2010 u 22:31
Koja ljepota, sve lijepše od ljepšega. Vidi se da koliko ti voliš tvoje cvijeće toliko ono voli tebe. I zadnja slika mi je prekrasna

P.S. Samo da dodjem do tebe i da vidiš kako ću te otkucati W., on brine a ti njemu iza ledja gacaš po vrtu

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2010 u 23:57
Vidi vidi ima sve vrste lantana , a mudro ćuti. Da si skupila sjeme lantanasmilie_girl_093.gif

Došla sam vidjeti ranjenika, a ona fura po vrtu kao Broj 1 iz Alena Forda.

Pelcaš mi ružu?Embarrassed
Laku noć i mirujsmilie_mil_025.gif
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2010 u 04:44
Anči, panda, Smail, tikvić Wink i hvala na lijepim riječima.

Lora, pssst, tiho, spava. I da mu nisi rekla Embarrassed
smrcko, pelcam ti hortenzije, a ruže sam kasno rezala (umjesto lani u jesen - tek početkom ovog mjeseca - prije našeg razgovora) tako da čekam prave grančice i - naravno da onda pelcam!
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2010 u 07:47
Svaki niz slika iz tvog vrta je novo otkriće!Thumbs%20Up
Pa koliko ti tog cvijeća imaš? U svim bojama i nijansama.
A bugica je prekrasna.
Ona polica što si ju spremila držati u stanu...pa mislim da će sigurno dobro prezimiti. Znam samo za koprive, ostalo ne. Moje su u db. cijelu zimu uživale i bujale. Jedino je ona tvoja postajala s vremenom bljeđa... ali kad je na proljeće izašla van... opet je dobila istu krasnu crvenu boju.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2010 u 08:40
Napokon sam uspjela pogledati slide sa sukulentima. Treba mi malo više vremena da pogledam za imena. E sad, kako ću to napraviti, slide gledam na poslu, a slike s nazivima su mi doma (a doma ne mogu gledati slide) to neznam.
Uglavnom, neki su toliko slični da ih baš ne mogu sa sigurnošću dešifrirati. Za neke znam imena, a drugi se zovu - onaj što raste pored..., onaj u tegli sa ...., onaj što pocrveni....
Kako svi traže slične uvjete, imena mi zapravo nisu ni važna.

Jesi li poslikala sve sukulente? Imaš li crassulu rosularis ? Portulacariu sam vidjela sa šarenim listovima. Imaš li onu sa zelenim listovima?

A vrt i biljke u njemu - prekrasno
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2010 u 08:40
ooooo, koliko novitata u tebe, bogumila ti je prelijepa sa svojom jarkom bojom, red lila plavog, lantane a naročito šarenolisna, vrijesak, hibiskus, žuti cvijetići,polica za u stan sve je lijepo, a naročito zadnja slika koja nikako ne izgleda sumorno, meni je prelijepa.
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2010 u 09:20
wow, koje šarenilo cvjetića,sve5! a bugica mi je najljepša!Clap
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2010 u 10:37
Hvala bako, Otok, antonija, Vilmač - išla sam raditi.
MM me doveo autom do posla - sjedim i ne mrdam.
Ovako ste svi na miru (i vi i moji doma i - naravno ja), a i moj dragi direktor.

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2010 u 10:55
Hoyček, slikice cvijeća samo su se nizale... Lijepe, posebne i šarene! Uvijek mi je drago doći u tvoj vrtek i veseli me ovakva cvjetna dobrodošlica!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2010 u 17:00
Anaida, hvala ti Wink 

Otok, imam crasulu rosularis - Trišinu, imam sve tvoje! Ne brini!
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2010 u 18:19
smile64
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2010 u 18:40
LOLLOLLOL Toni  Thumbs%20Up
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2010 u 21:51
Rapsodija u plavom Clap

Jesi li festucu već ovoliko razmnožila, cijeli krug, vidiš da je biserak super vidjeti po noći  Wink
život je more
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2010 u 05:41
Jesam, Lantana. Kad si mi je poslala podijelila sam je na tanke vlati jer sam morala napraviti krug. A sada je imam i u krugu i u redu na ulazu i još je bilo za prijeteljice.
Obožavam je, a od kad sam vidjela kako joj godi šišanje i kako je lijepa kad ju cvakneš - još i više!
A biserak Thumbs%20Up
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2010 u 07:00
hoya moja naklon smile55, na brzinu sam preletila zadnjih par stranica i to samo slike i stvarno si fantastičan posao napravila, oćeš s cvijećem, oćeš s posudama, a tek sedumi... smile94 predivno izgledaju, baš dobro što si složila slide Wink, za ove brzinske poput mene
vidim da imaš i zdravstvenih poteškoća pa ti osim pohvala i divljenja šaljem i veliki pozdrav i želje za brzo ozdravljenje smile78
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2010 u 07:31
Dugo se zadržim kod tebe,uz divljenje cviću,naročito boji festucije i biserima ,tu se možeš lipo i zabavitismile177Znam da imaš problema sa mačkama,ali vaša diskusija me dobro nasmijalasmile156Slajd je kao i prvi fenomenalanThumbs%20UpClap
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2010 u 07:42
kod tebe je sve prekrasno da ne govorim o posudama....čini mi se da si me navukla pomalo smišljam kako bi i ja nešto takvo divim ti se kako i pored bolesti sve stižeš.....slaid je vrhunski  smile177
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2010 u 16:54
natalija da ti se i ovdje zahvalim smile78.
Nije to neki vrt, nije ni neki posao napravljen. Nužni radovi. Nije ništa temeljito planirano niti dovršeno. A sad kad je već tako - neka tako i ostane. Neka mlađi jednog dana mijenjaju. Meni se čini kao da je zemlja sve niže LOL.

Miro, je l' primjetiš da u mom vrtu, mom kršu raste samo nezahtjevno bilje. I ozbiljno radim na tome da se što više rješim posla i obveza.

Bromi, ako želiš "malu školu" samo reci. U tri dana pun stola vaza!
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2010 u 21:10
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

Jesam, Lantana. Kad si mi je poslala podijelila sam je na tanke vlati jer sam morala napraviti krug. A sada je imam i u krugu i u redu na ulazu i još je bilo za prijeteljice.
Obožavam je, a od kad sam vidjela kako joj godi šišanje i kako je lijepa kad ju cvakneš - još i više!
A biserak Thumbs%20Up

Ne mogu vjerovati, pa ti si bolja od rasadnika LOL Sutra odmah vadim onu staru i djelim je...
život je more
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 180181182183184 272>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.