Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 180181182183184 272> |
Korisnik | |
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Predivno cvijeće ,posebno ono plavo i ona šarenolisna lantana, a zadnja slika je prekrasna
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Koja ljepota, sve lijepše od ljepšega. Vidi se da koliko ti voliš tvoje cvijeće toliko ono voli tebe. I zadnja slika mi je prekrasna
![]() ![]() P.S. Samo da dodjem do tebe i da vidiš kako ću te otkucati W., on brine a ti njemu iza ledja gacaš po vrtu ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Vidi vidi ima sve vrste lantana , a mudro ćuti. Da si skupila sjeme lantana
![]() Došla sam vidjeti ranjenika, a ona fura po vrtu kao Broj 1 iz Alena Forda. ![]() Pelcaš mi ružu? ![]() Laku noć i miruj ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Anči, panda, Smail, tikvić
![]() Lora, pssst, tiho, spava. I da mu nisi rekla
![]() smrcko, pelcam ti hortenzije, a ruže sam kasno rezala (umjesto lani u jesen - tek početkom ovog mjeseca - prije našeg razgovora) tako da čekam prave grančice i - naravno da onda pelcam!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Svaki niz slika iz tvog vrta je novo otkriće!
![]() Pa koliko ti tog cvijeća imaš? U svim bojama i nijansama.
A bugica je prekrasna.
Ona polica što si ju spremila držati u stanu...pa mislim da će sigurno dobro prezimiti. Znam samo za koprive, ostalo ne. Moje su u db. cijelu zimu uživale i bujale. Jedino je ona tvoja postajala s vremenom bljeđa... ali kad je na proljeće izašla van... opet je dobila istu krasnu crvenu boju.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Napokon sam uspjela pogledati slide sa sukulentima. Treba mi malo više vremena da pogledam za imena. E sad, kako ću to napraviti, slide gledam na poslu, a slike s nazivima su mi doma (a doma ne mogu gledati slide) to neznam.
Uglavnom, neki su toliko slični da ih baš ne mogu sa sigurnošću dešifrirati. Za neke znam imena, a drugi se zovu - onaj što raste pored..., onaj u tegli sa ...., onaj što pocrveni.... Kako svi traže slične uvjete, imena mi zapravo nisu ni važna. Jesi li poslikala sve sukulente? Imaš li crassulu rosularis ? Portulacariu sam vidjela sa šarenim listovima. Imaš li onu sa zelenim listovima? A vrt i biljke u njemu - prekrasno |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
ooooo, koliko novitata u tebe, bogumila ti je prelijepa sa svojom jarkom bojom, red lila plavog, lantane a naročito šarenolisna, vrijesak, hibiskus, žuti cvijetići,polica za u stan sve je lijepo, a naročito zadnja slika koja nikako ne izgleda sumorno, meni je prelijepa.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
wow, koje šarenilo cvjetića,sve5! a bugica mi je najljepša!
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Hvala bako, Otok, antonija, Vilmač - išla sam raditi.
MM me doveo autom do posla - sjedim i ne mrdam.
Ovako ste svi na miru (i vi i moji doma i - naravno ja), a i moj dragi direktor.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Hoyček, slikice cvijeća samo su se nizale... Lijepe, posebne i šarene! Uvijek mi je drago doći u tvoj vrtek i veseli me ovakva cvjetna dobrodošlica!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Anaida, hvala ti
![]() Otok, imam crasulu rosularis - Trišinu, imam sve tvoje! Ne brini!
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() ![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Rapsodija u plavom
![]() Jesi li festucu već ovoliko razmnožila, cijeli krug, vidiš da je biserak super vidjeti po noći ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Jesam, Lantana. Kad si mi je poslala podijelila sam je na tanke vlati jer sam morala napraviti krug. A sada je imam i u krugu i u redu na ulazu i još je bilo za prijeteljice.
Obožavam je, a od kad sam vidjela kako joj godi šišanje i kako je lijepa kad ju cvakneš - još i više!
A biserak
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
hoya moja naklon
![]() ![]() ![]() vidim da imaš i zdravstvenih poteškoća pa ti osim pohvala i divljenja šaljem i veliki pozdrav i želje za brzo ozdravljenje ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Dugo se zadržim kod tebe,uz divljenje cviću,naročito boji festucije i biserima ,tu se možeš lipo i zabaviti
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
kod tebe je sve prekrasno da ne govorim o posudama....čini mi se da si me navukla pomalo smišljam kako bi i ja nešto takvo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
natalija da ti se i ovdje zahvalim
![]() Nije to neki vrt, nije ni neki posao napravljen. Nužni radovi. Nije ništa temeljito planirano niti dovršeno. A sad kad je već tako - neka tako i ostane. Neka mlađi jednog dana mijenjaju. Meni se čini kao da je zemlja sve niže
![]() Miro, je l' primjetiš da u mom vrtu, mom kršu raste samo nezahtjevno bilje. I ozbiljno radim na tome da se što više rješim posla i obveza.
Bromi, ako želiš "malu školu" samo reci. U tri dana pun stola vaza!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ne mogu vjerovati, pa ti si bolja od rasadnika ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 180181182183184 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |